betingelser

Følgende betingelser gjelder på lindaursin.net

Priser

Priser oppgis i USD eller NOK avhengig av det språk du har valgt.
Jeg forbeholder meg retten til å endre mine priser. Prisen ved tidspunktet for bestillingen er gyldig gjennom hele kjøpsprosessen. Hvis programvare eller menneskelig feil, for eksempel produkter med en åpenbar feil pris, forbeholder jeg retten til å kansellere bestillingen (varsel vil bli gitt).

Ringeklokke

Avtaler

Avtaler må bestilles minst 48 timer i forveien og endres eller avbestilles minst 24 timer i forveien. Når du bestiller en avtale med meg vil jeg respektere den, og det håper jeg at du også vil. Hvis ikke, er det deg det går ut over. Hvis du er forsinket så mister du den mengden tid. Hvis du ikke dukker opp vil du ikke få pengene tilbake.

Betaling

Betaling gjøres på forhånd, uten unntak. Oppkrav er ikke et alternativ på grunn av tidligere erfaringer. Jeg bruker PayPal og bankoverføring for å akseptere betalinger. Det er også mulig å betale med kredittkort via PayPal, uten å registrere deg. Å åpne en konto hos PayPal er enkelt, gratis og trygt. Hvis du bor i utlandet, sparer det deg også gebyrene som gjelder når du betaler til en norsk bankkonto. Hvis du heller vil betale til en bankkonto i Norge (med avgiftene som gjelder), så er det alternativet tilgjengelig.

Avbestilling, reklamasjon, retur

Linda Ursin MHH er et registrert firma i Norge og følger Forbrukerkjøpsloven. Dette betyr at du kan:

Kansellere bestillingen, hvis du ennå ikke har mottatt varene. Dette betyr at du ikke trenger å betale for bestillingen, men du vil måtte betale et avbestillingsgebyr på 10%, dersom produktet er sendt før avbestillingen.

Returnere varer uten forklaring innen 14 dager fra du mottar dem. Når varen er produsert etter dine spesifikasjoner, det vil si varer som er produsert på grunnlag av individuelle valg, eller om varene har fått en klar personlig touch (for eksempel egendefinerte amuletter), er det ingen mulighet for retur.

Det er nå mulig for deg å få fraktkostnaden for returer tilbakebetalt. Du må aktivere tjenesten for å bruke den. Det er gratis, og når du først har aktivert den kan du bruke den når du har betalt for en vare med PayPal. Du må bare fylle ut et enkelt skjema og sende inn fraktkvitteringene dine. Få mer info her https://www.paypal.com/no/webapps/mpp/refunded-returns

Melde fra om feil ved produktene innen to år, og få dem reparert uten kostnader for deg. Dette gjelder kun hvis det ikke er normal slitasje.

Sikkerhet og Personvern

Denne erklæringen er utformet for å demonstrere min forpliktelse til personvern. Jeg respekterer ditt privatliv. All personlig informasjon du oppgir når du kjøper er brukt i den hensikt å gi deg best mulig informasjon. Med mindre jeg har ditt uttrykte samtykke, vil jeg aldri gi ut din informasjon til noen andre. Jeg vil gjøre mitt beste for å sikre de opplysninger jeg registrere om mine kunder. All informasjon er lagret under streng sikkerhet og er ikke tilgjengelig for publikum på noen måte. Jeg har sikkerhetsprosedyrer på plass for å hindre uautorisert tilgang eller ulovlig behandling av personopplysninger.

Informasjon som navn, adresse, telefonnummer, e-post og kredittkortnummer er nødvendig for å behandle bestillinger. Under ingen omstendigheter vil jeg noensinne selge, leie ut eller dele denne informasjonen. All kredittkortbehandling foregår på en sikker server uten papirkopi av kredittkortinformasjon. Jeg kommer aldri selv til å se din fullstendige kredittkortinformasjon når du plasserer en ordre på nettstedet mitt.

Alle samtaler og spådommer er konfidensielle. Din informasjon vil aldri bli delt med noen på en måte som identifiserer deg, men kan være gjenstand for et blogginnlegg, video eller podcast i anonymisert format. Hvis jeg tror at du vil skade noen andre eller deg selv, vil jeg varsle de riktige myndigheter, utover det er din informasjon trygg hos meg.

For hver besøkende til min webside, gjenkjenner min webserver automatisk forbrukerens domenenavn og IP-adresse. Dette er en automatisk handling av serverprogramvaren og kun for å håndtere uønskede forespørsler som hacking.

Jeg samler informasjon frivillig oppgitt av forbrukeren slik som spørreundersøkelser, ved kjøp og/eller nyhetsbrevpåmeldinger, ingen informasjon om forbrukere som blar på mitt nettsted.

Med hensyn til cookies: Jeg har ikke satt noen cookies.

Hvis du forsyner meg med din postadresse eller e-postadresse på nettet vil du kun motta den informasjon som du har gitt din adresse for.

De som forsyner meg med deres telefonnumre på nettet vil kun motta telefonisk kontakt fra meg med informasjon om ordrene de har plassert på nett. Jeg kommer aldri til å anmode deg om kjøp.

Tredjepart

Jeg bruker Google AdSense for å vise annonser på nettsiden. Utover det har jeg ingen samarbeid med, eller noe spesielt forhold til noen annonsetjener-selskaper. Du kan finne Googles personverninformasjon her https://policies.google.com/privacy?hl=no

MailerLite er en tredjepartsleverandør, som kan behandle dataene dine ved hjelp av industristandardteknologi for å hjelpe meg med å levere, overvåke og forbedre nyhetsbrevet mitt. MailerLites personvernregler er tilgjengelig på https://www.mailerlite.com/privacy-policy.

Jeg vil kun sende deg e-post hvis du ber om informasjon. Jeg kan også bruke din e-postadresse for å bekrefte bestillingen/forespørselen din og svare på eventuelle henvendelser du gjør online. Når du abonnerer på nyhetsbrevet ditt, vil din personlige informasjon og e-postadresse ikke bli solgt, utvekslet eller på noen måte delt med tredjepart. Jeg beholder dine personlige opplysninger privat, og vil bare bruke e-postadressen din til å sende deg nyhetsbrevene du ba om. Du kan når som helst melde deg av ved å bruke linken nederst på hver e-post som er sendt av meg.

Jeg bruker Google Analytics til å samle data om trafikken til websidene mine. Du kan finne Googles personverninformasjon her https://policies.google.com/privacy?hl=no

Betalinger blir for det meste behandlet via PayPal. Du kan se deres personvernregler her https://www.paypal.com/uk/webapps/mpp/ua/privacy-full.

For ytterligere informasjon, eller hvis du har spørsmål. Ikke nøl med kontakte meg. Jeg vil gjøre mitt beste for å gi deg profesjonell hjelp og svare på dine spørsmål.

E-post

Jeg vil kun sende deg e-post hvis du ber om informasjon. Jeg kan også bruke din e-postadresse for å bekrefte din bestilling/forespørsel, samt for å svare på eventuelle spørsmål du gjør på nettet. Jeg vil ikke sende noen uønsket e-post.

Når du abonnerer på mitt nyhetbrev vil din personlige informasjon og e-postadresse ikke bli solgt, byttet, eller på noen måte delt med tredjepart. Jeg holder din personlige informasjon privat, og vil kun bruke e-postadressen til å sende deg nyhetsbrevet du etterspør. Du kan når som helst avslutte ditt abonnement.

Under 18

Hvis du er under 18 år, kan du kun bruke nettbutikken under tilsyn av en forelder eller verge. Hvis du er under 13 år kan du ikke registrere deg eller gi meg noen personlige opplysninger. Vennligst få foreldrene dine til å kontakte meg for å legge inn informasjonen.

Ditt samtykke

Ved å bruke dette nettstedet godtar du at jeg kan samle inn og bruke din personlige informasjon på de måter som er beskrevet i personvernerklæringen. Eventuelle endringer i retningslinjene for personvern vil bli lagt ut på dette nettstedet.

Opphavsrett

Alt innhold på dette nettstedet, som tekst, grafikk, logoer, ikoner, bilder, lydklipp, digitale nedlastinger, datakompilasjoner, og programvare eies av Linda Ursin eller innholdsleverandører, og er beskyttet av internasjonale lover om opphavsrett. Dette nettstedet eller deler av det kan ikke reproduseres, dupliseres, kopieres, selges, videreselges, besøkt, eller på annen måte utnyttes til kommersielle formål uten uttrykkelig skriftlig samtykke fra Linda Ursin.

For ytterligere informasjon, eller hvis du har spørsmål. Ikke nøl med å kontakte meg. Jeg vil gjøre mitt beste for å gi deg profesjonell hjelp og svar på dine spørsmål.

Siteground Web Hosting

Address: Linda Ursin, Brunkåsa 7C, 7290 Støren, NORWAY

Email: linda@lindaursin.net

Phone: (+47) 402 40 767

Org. nr: 995 578 107

Pin It on Pinterest

Share This