Jeg bestilte denne kjolen fra Medieval Fantasies i USA (Pleasant Peasant Dress).

Jeg bestilte den fordi jeg trengte noe som ville passe selv om jeg ble større enn jeg trodde jeg ville bli. Den ble bestilt den 11. juni, og fraktkostnaden ble betalt den 14. juni. De sendte den via International Priority Mail ( USPS ) den 5. juli (!). Jeg ble fortalt om dette etter at jeg spurte heller skarpt om hvor den var.

Den hadde ikke kom på dagen før håndfestingen, så meg og Sibylle dro på panikk-shopping på et kjøpesenter i byen. Da vi var i ferd med å gi opp, fant vi en rød bluse (ekstremt billig faktisk) og et svart skjørt som kunne passere for middelalder. Jeg flettet et belte og lagde en skinnpung til telefonen min.

Kjolen hadde forresten ikke dukket opp i august heller! Jeg ba om å få pengene mine tilbake, og de ​​har sa at dette ville bli gjort når de fikk pakken fra USPS. Ikke at jeg kan se hvorfor de må vente på det. Jeg fikk tilbake pengene i oktober.

Min mann hadde på seg en hvit skjorte og grønne bukser (begge moderne). Jeg lagde hans skinnvest, posen for hans sigaretter og beltet av skinn jeg kjøpte fra Granberg Garveri. Vi fikk ideen til vesten fra Leather Lore (de kaller den en jerkin).

Verken meg eller min mann hadde sko på (et enklere og billigere alternativ, og det føltes riktig på en måte).

Sibylle bestilte sinkjolen skreddersydd fra Die Gewandshneider von Avalon in Germany. Hennes sko ser akkurat ut som de svarte skoene de har der, men hun hadde allerede et par, så hun trengte ikke kjøpe dem.

Pin It on Pinterest

Share This