Seremonien ble holdt i vårt hjem den 21. juli 2007 og jeg lagde denne siden, slik at alle som var der og de ​​som ikke kunne komme kan se bildene.

Vi brukte ikke klær fra en bestemt periode. Vi prøvde bare å få en middelaldersk stemning. Seremonien i seg ble satt sammen fra eksempler på Internett. Vi bare redigerte den slik at den passet vår tro litt bedre. Min mann har ingen religion, og jeg er nærmere de norrøne tradisjonene enn noe annet.

Vi er fullt klar over det faktum at håndfesting ikke er en del av den norrøne tradisjonen, men vi ønsket å gi Jonnys foreldre en anledning til å feire, siden de ikke har hatt mulighet til å delta på noen av sine andre barns bryllup.

Seremonien er på engelsk fordi seremonimester og mange av mine venner ikke snakker norsk.

Jeg håper du vil like det, og hvis du planlegger en håndfesting selv, kan du gjerne bruke noen av disse ideene. Vennligst ikke kopier den rett av, fordi håndfestingen er ment å være din egen, ikke laget av noen andre.

Jeg kommer ikke til å skrive om hvordan jeg vasket huset og alt annet. Jeg tror de fleste av dere allerede vet hvordan og når man skal gjøre det.

Sist men ikke minst, vil jeg gjerne si en stor takk til vår seremonimester Sibylle og mine venner i The Village, Hekse.no, Gaiaforum, Hedenskabet, Veneficus, Gimle, TarotNorge, Nordisk Paganistforbund og Rablerne.

Linda, in handwriting

Pin It on Pinterest

Share This