The Witch's Library - Your Source for Pagan Information

Billigversjoner

Beger

Hvilket som helst glass eller kopp duger. Hvis du vil ha noe som ser litt mer magisk ut, kan du kjøpe noe ensfarget og male det eller lime på glitter i forskjelllige former. Husk at selv om din slanges vannskål har riktig form og størrelse, er den ikke akseptabel.

Kniv

Alle større kjøkkenkniver fungerer.

Billigversjoner

Tryllestav

Til dette kan du ta en gren fra naturen, og ta av barken på den, eller kjøpe en blomsterpinne. Du velger selv om du vil dekorere den med glitter eller maling.

Sverd

Jeg har ikke sett noen formler der et sverd skulle brukes, og man ikke kunne bruke en kniv isteden for. Jeg føler ikke at et sverd er nødvendig, men hvis det er viktig for deg, kan du kjøpe en machete. En machete er ikke billig, men den er billigere enn et sverd, og hvis du nå må ha en er det et alternativ. DU, ja du med kjøttøksen, et sverd må ha en spiss!

Pentagram

Du kan bruke tykt papir, kartong, eller en firkantet trebit. Du tar bare og maler eller limer på glitter i form av et pentagram. Som med begeret og tryllestaven, kan du lage flere i ulike farger, for forskjellige formler.

Gryte

Til dette kan du bruke en kasserolle, en gryte, en gammel wok. Hvis du bruker noe som ikke er av støpejern, må du tenke på at da du brenner ting, vil det lage merker, og den kan vanskelig brukes til spådom. Du kan da måtte ha to forskjellige, en til ildbaserte formler og en for væskebaserte.

Lys

Gå på Nille, Ciro, Sparkjøp eller lignende. Nei, de fungerer ikke bedre fordi de er laget av bivoks, og nei det spiller ingen rolle om fargen er bare et lag på utsiden og innsiden er hvit, eller om fargen går helt gjennom. Hvorfor ikke? Fordi hvit er en nøytral farge, som kan brukes som erstatning for alle andre farger. Hvis du virkelig må, kan du bruke skjerf eller klær i riktig farge, for å representere elementene i din sirkel. Hvis du velger klærne med omsorg, kan du til og med kle opp en ånd i nødsfall.

Urter

For det meste kan du bruke røkelseversjonen av den urten du trenger. Disse er oftest både billigere og lettere å finne. Du kan også velge formel etter hva du allerede har i kjøkkenskapet. Da de fleste urter har flere forskjellige egenskaper, trenger dette ikke å begrense deg.

Du kan også finne mange magiske urter i urtete, så sjekk hva som er i de du har, og du kan få nyte din magi, bokstavelig talt fra innsiden ut.

Olje og Røkelse

Som med urter bør du ikke være redd for å skifte ut en olje eller røkelse, med en som har de samme magiske egenskapene. Det kan ikke sies nok: billigbutikker, billigbutikker, billigbutikker! De kan bli dine beste venner, da det gjelder å finne billige lys, oljer og røkelser. Den gjennomsnittlige heksen bruker så mye av disse tingene, at her er det mye å spare.

Steiner

Det er ikke så mye hvilken stein du bruker, som fargen på steinen. Det finnes noen unntak som krystaller og magnetitt. I mange okkulte butikker kan du kjøpe forkjellige fargede steiner av ukjent opprinnelse, til en tidel av prisen som de tar for de større, identifiserte steinene. Husk, da det gjelder steiner, spiller ikke størrelsen noen rolle.

Krystallkuler og andre spådomsverktøy

Du trenger faktisk ikke en krystallkule. Hvis du vil holde på med denne sortens spådom, kan du bruke et speil eller en gryte full av vann. Det fungerer på samme måte, og like godt. Da det gjelder annet slikt utstyr, kan du lage egne versjoner av det meste. Isteden for dyre tarotkort, kan du bruke vanlige spillekort, lage egne ved å male på stivt papir, eller male runer på adressekort, ispinner eller små steiner. Den rareste spådomskunsten jeg har hørt om, var en som spådde fremtiden i badeskummet.

Mojo-poser

De små posene du får kjøpt i okkultbutikker er ofte veldig dyre, spesielt hvis du bruker en ny for hver formel. Søk etter hobbybutikker e.l. som selger filt. Det er mye billigere, og fåes i alle regnbuens farger. Kutt sirkler som er 8-9 tommer i diameter. Samle sammen kantene etter at du har fylt den, og knytt den sammen med tråd, garn, snor eller en strikk. Du kan også bruke babysokker som poser, det er spesielt nyttig i fertilitetsmagi.

Pin It on Pinterest

Share This