The Witch's Library - Your Source for Pagan Information

Diverse urtemagi

Lysmagi

Pulver kan brukes ved lysmagi. Hvis du for eksempel skal utføre et pengeritual, oljer du in et grønt lys med et tynt lag vegetabilsk olje, og ruller det så i finmalt basilikum. Du kan også innsette selve oljen med urtens egenskaper.

NB: Vær nøye med å stilla lyset på ildsikkert underlag, på en sikker plass, for å unngå brann. La aldri brennende lys stå uten tilsyn.

Diverse urtemagi

Voksende magi

Planter en urt under rituelle former innfor et spesifikt mål, og la kraften bosette seg i planten. I samme tempo som planten vokser, vokser din magi. Gi planten god pleie, for å pleie ditt mål og ditt ønske.

Bål utendørs

Er du utendørs, så kan tørkede urter kastes over bålet, samtidig som du påkaller kreftene. Da er det luftens magi som virker. Vindene tar imot din bønn da røyken stiger mot himmelen.

NB: Hvis urten er giftig, ikke pust inn røyken!

Drømmer

Hvis du skal bruke enkelte urter for drømmer, kan du sy inn de tørkede delene i en liten stoffpose og legge den under hodeputen.

I badet

Du kan ta et bad i hvilket du har helt en ekstrakt av urter. Dette er passende ved magi der du vil forandre noe ved deg selv. En mindre omstendelig variant er å lage ansiktsvann av ekstrakten. Vaske ansiktet i avkoket.

NB: bruk ikke urter som er giftige, eller som kan irritere huden.

Duft

Hvis du har aromakrus, så kan du bruke både tørkede urter og eterisk olje. Fyll kruset med vann og drypp i litt olje – eller strø over litt passende urter. La et telys varme opp vannet og få det til å fordampe.

Pin It on Pinterest

Share This