The Witch's Library - Your Source for Pagan Information

Pendel

En pendel er et godt verktøy for spådom og for å få generelle råd og svar. Den kan også brukes til kanalisering, pendeln fungerer som en forlengelse av ditt underbevisste sinn.

Det er ikke vanskelig å lære seg hvordan man bruker en pendel, og en pendel er ikke så dyr (hvis du velger å kjøpe en). Det er faktisk ganske enkelt å lage en selv. Det viktigste er at snoren er satt fast skikkelig, så pendelen ikke beveger seg i en spesiell retning pga hvordan den er festet.

Hold snoren mellom tommel og pekefinger og forsikre deg om at du støtter albuen på f.eks. et bord. La pendelen henge fritt nedenfor hånden. Stabiliser den, slik at den slutter å svinge. Forsikre deg om at den henger helt i ro.

Pendel

Nå kan du begynne å bli kjent med den ved å teste den litt. Visualiser at den vil svare «ja», «nei» og «kanskje/vet ikke». Begynn med spørsmål du allerede vet svaret på, for å finne ut hvordan du gjenkjenner svarene for det de er.

Vanligvis svarer pendelen «ja» ved å rotere med klokken, «nei» ved å rotere i motsatt retning og «kanskje/vet ikke» ved å svinge i en rett linje. Den kan også ha en mening hvis den rette linjen er fra deg eller fra side til side foran deg. Pendelen kan også svinge i en ellipse, og meningen for det kan være at spørsmålet ikke er modent for å besvares ennå. Du finner snart ut hvordan svarene ser ut for deg.

For å se bevegelsene tydeligere, kan du holde pendelen over et papir som du har tegnet en sirkel på. Du kan også tegne et kryss over sirkelen. La midten av krysset være i midten av sirkelen.

Da du føler at koblingen mellom deg og pendelen fungerer, kan du begynne å stille dine spørsmål. Husk å aldri stille spørsmål som du ikke vil ha svar på! Pendelen kan ta feil, men likevel. Still strake og enkle spørsmål som pendelen kan svare «ja» eller «nei» på.

Det er en god ide å stille samme spørsmål flere ganger da det gjelder viktige ting, for å få et riktigere svar. Men du bør ikke stille samme spørsmål mer enn en gang per dag.

Det er også mulig å pendulere over kart for å få tips på fine feriesteder, steder å flytte til, eller hvis du lurer på hvor en spesifikk person er. Bruk forskjellige deler av kartet og forskjellige kart for å få veiledning. Minimer destinasjonsområdet, bosted eller lokasjonen for en person ved å brette kartet eller dekke til resten av det med blanke ark.

Spørsmål å stille over et kart kan være:

  • Ville jeg likt å bo i dette området?
  • Er Jon i dette området nå?
  • Burde jeg reise til dette området?

Kartet bør være så detaljert som mulig. For eksempel, hvis du vet at personene du søker er i en spesifikk by, bruk et bykart.

Det er også mulig å pendulere over et bilde eller en tegning, for eksempel hvis du er usikker på om du burde kjøpe et spesifikt hus eller ikke. Pendelen bør gi et positivt svar hvis det er en god ide, hvis du vil føle deg rolig og trygg der.

En annen mulighet ville være å pendulere over tegningene til huset ditt, hvis du har mistet mnoe. Da ville du sakte kunne utelukke de rom der det ikke er noen vits i å lete. Pendelen kan kanskje til og med lede deg direkte til det du søker.

Pin It on Pinterest

Share This