The Witch's Library - Your Source for Pagan Information

Utvikle klarsyn

Det er mulig å forbedre din naturlige evne for klarsyn gjennom øving. En god start kan være å se rundt deg, å lukke øynene og prøve å forestille deg dine omgivelser. Dette er også en bra øving for visualizering, som er et vesentlig talent i magi. Åpne øynene igjen og sjekk din nøyaktighet. Lukk så øynene og prøv igjen. Når du bruker dine synske øyne, se på alt som et barn som ser det for første gang.

La livligheten hos form og farge brenne inn i deg, til alt får en virkelig glød. Forsøk å fange den gløden når du lukker øynene nå og prøver å se dine omgivelser. Det er kun et enkelt skritt å utvide det du ser med lukkede øyne til det du husker av hva du så i rommet ved siden av, eller hva du «tror» at du ser i neste hus, by eller på andre side jordkloden. Ikke vent deg perfekte resultater, spesielt i begynnelsen. Prøv bare å ha delvis rett. En annen øvelse er å se for seg en klokke, og på den måten si hva klokken er (ved klarsyn).

Bad som vekker ditt indre klarsyn

Formål: Stimulere sjelens åpenhet for inntrykk og fremmer utvikling av «overnaturlige» evner. Bland minst 3 oljer fra utvalget nedenfor i badevannet. Bruk 5 dråper av hver.

Syrinolje: Hjelper deg til å se forgangne liv, stimulerer synske evner.

Sitronelle: Fremmer «overnaturlige» evner. Hell litt på pannen også mens du bader, for denne oljen brukes av medier og spiritister for å komme i kontakt med sjelene.

Mimosa: For kveldsbad, åpner døren inn til ditt «overnaturlige» jeg. Ha blokk og blyant ved sengen og skriv ned hva du drømmer. Bli ikke forbauset hvis du opplever glimt av fremtiden i drømme.

Einer: For psykisk beskyttelse og renselse. Tilsettes alle bad for økt psykisk bevissthet.

Magnolia:Utmerket til meditasjon og utvikling av synske evner, fred og harmoni.

Muskat: Fremmer klarsyn og utvider bevisstheten. Bruk bare litt!

Også må du huske stearinlys! (Kanskje kombinere med riktig farge?)

Bland ingrediensene i det varme vannet etter at du har lagt deg oppi karet. Virvle opp de eteriske oljene rundt kroppen.

Det tredje øyet (STEIN) plasserer du midt i pannen din, mellom øyenbrynene. Mystikere tror at vårt indre klarsyn vekkes hvis vi konsentrerer oss om dette punktet.

Gjør du den følgende øvelsen hver dag, kommer du i alle fall helt sikkert til å føle og oppleve ditt tredje øye.

Den fungerer slik:

La et lys brenne, men still det slik at du kan se det.

Stirr inn i flammen, slapp av i øynene og forestill deg at lysets flamme gjenspeiles i pannen din mellom øyenbrynene.

Konsentrerer deg om dette punktet i et par minutter.

Etter en stund lokker du øynene, mens du forsatt har oppmerksomheten konsentrert om det tredje øye, og du lar tankene dine flyte, men forsøk likevel å begrense tankevirksomheten.

Skulle tankene likevel strømme på, så prøv å stoppe dem ved å konsentrere deg om pusten.

Teller du til sju hver gang du puster inn, og hver gang du puster ut, vil du roe hjernen, slik at ditt tredje øye kan åpne seg.

Pin It on Pinterest

Share This