The Witch's Library - Your Source for Pagan Information

Skjerming

Skjerming er en metode for å holde negative eller uønsket energi generert av andre vekk fra deg. Alle genererer forkjellige energier. Du har sikkert en gang møtt en person som har fått deg til å føle deg tappet for krefter, trøtt, frustrert, stresset, deprimert med mer. Dette skjer fordi du absorberer uønskede energier fra andre. Det er en veldig ubehagelig opplevelse, og langvarig absorpsjon av disse energiene gjør at du føler deg mer og mer tappet. Siden dette svekker deg, kan det også gjøre deg mer mottakelig for dens effekter. Dette er en effektiv måte for deg å sette opp et eget skjold.

Metode 1

Først trenger du å jorde deg selv. Vet at denne kreften er tilgjengelig for deg når du har behov for den. Når du er jordet, kupp dine hender foran deg og føl en linje av gnister som strømmer opp dine røtter, gjennom dine hender og samles mellom dine hender. (Du kan føle deg statisk eller en kribling her, det er helt OK.)

Konsentrer deg om din «ball» til den gløder med en spesiell farge (Blå er bra, purpur, rosa, eller grønn; hvilken farge som helst, så lenge den passer din hensikt, røde og oransje farger bør man se opp for, fordi de attraherer mer enn de repellerer.), og du ikke lengre kan holde den. La den gå; den bør nå gløde og sveve foran deg.

Se for deg denne ballen i sentrum for din (eller noen annens) beskyttelse. Du vil begynne å se den som en fotball, med alle pentagonformede seksjonene. Disse er dine speil som vil reflektere og avlede enhver negativitet som kommer mot deg. Omtrent nå vil seksjonene skille seg fra ballen og omringe deg på den avstand du selv velger.

Gå rundt, hvis du vil, og inspiser hvert speil. Disse skjoldene vil forbli på sin plass på ubestemt tid. Du må kanskje utføre en inspeksjon fra tid til annen og «fore» et med en gnist hvis den begynner å svekkes. Dette kan du gjøre når som helst.

Det kan hende at du hører en lav pinglyd fra skjoldene her og der. Dette er kun noe du ikke vil ha nære deg, som spretter på et av speilene. Du blir vant til det etter hvert, eller kan stenge lyden ute; ditt valg. Det er jo egentlig en veldig trøstende liten lyd.

Metode 2

Pust inn gjennom nesen mens du teller til fire, hold i fire sekunder og pust ut mens du teller til fire. Dette sentrerer og jorder oss, og hjelper oss med konsentrasjonen.

Tenn et lys med den farge du selv føler passer best for å jobbe med å kvitte deg med dårlige følelser. Konsentrer deg om flammen. Se inn i den. Se for deg at flammen blir til en ball av lys. Når den «er» en ball av lys, se for deg at ballen blir en sirkel, en stor og voksende ball som du heller all din negativitet inn i.

Ballen svever og når du føler at du har helt ur deg all negativitet som har bygget seg opp fra andre mennesker inn i denne ballen, se for deg at ballen bryter seg løs fra flammen og svever i rommet. Så begynner den å bevege seg. Den beveger seg vekk fra deg og flammen, ballen flyter ut gjennom vinduet, ruller ned i vannrennen og ned i avløpet, for å bli vasket vekk.

Pust igjen, inn gjennom nesen og ut gjennom munnen som tidligere fire ganger. Se inn i flammen og se for deg at den blir en sirkel igjen, og så en ball. Ballen blir fylt, ikke fra deg men fra Gudinnen. Idet ballen flimrer og skinner sterkt, se for det at den kommer mot deg, full av Gudinnens kjærlighet og lys, for å fylle deg med kraft, mot og kjærlighet til deg selv. La ballen gjennomtrenge din kropp mens du fortsetter å se inn i flammen.

Når du føler at ballen er tatt inn i deg og varmet deg fra fingrer til tær, lukk dine øyne, takk Gudinnen og si høyt:

«Gudinne over og Gudinne under, som hersker fra nord, sør, øst og vest, la denne dag å være den beste den kan for meg, med skade for ingen så skal det bli, idet jeg takker Gudinnen for å høre på meg.»

Metode 3

Dette er en kjapp skjoldformel for bruk når du føler andres negativitet komme mot deg. Pust dypt, som i forrige metode. Gjør dette fire ganger for å hjelpe til med jordingen og konsentrasjonen. Be Gudinnen om å hjelpe deg ta på deg din speildrakt som vil hjelpe og beskytte deg på denne dag. Lukk dine øyne og tenk deg at du tar på en tettsittende drakt, en varm, trøstende drakt som er dekket av små speil.

Hvis du kan gjøre bevegelsene er det enda bedre. Tenk deg at hvert bein kliver inn i drakten, tenk deg at du trekker den opp og stikker inn en arm. Den passer perfekt. Tenk deg at du trekker opp glidelåsen, helt opp til halsen. Tenk deg så at du tar et lett stoff, som ingen ting du har sett før, som føles som silke men er gjennomsiktig. Det er din magiske hette, og til tross for at den er silkeaktig og transparent, når den berører din hud glimmer den som et speil, mot enhver som ser på den med uvennlig hensikt. Hetten dekker hele hodet og den silkeaktige følelsen er trøstende.

Stå opp, strekk ut dine armer og strekk litt på kroppen mens du tenker at drakten er komfortabel og at du nå er som Superman, nå du har på deg din magiske speildrakt, som holder all negativitet vekk, som gir deg kraft som stråler utover, som hjelper deg å være sterk siden speildrakten reflekterer all negativitet. Denne drakten er bra for alle situasjoner og kan brukes overalt.

Pin It on Pinterest

Share This