The Witch's Library - Your Source for Pagan Information

Se aura

Med riktige forutsetninger er det mulig å, med klarsyn, se et farget lys rundt andre mennesker. Dette er auraen. Noen ganger kan den sees som en flerfarget utstrålning rundt personen, oppbygget av sjikt og soner med forskjellig farge.

Fargeguiden er kun en generell veiviser. Ulike grupperinger gir forskjellig mening til de ulike fargene.

Hvordan se en aura

For å se auraen må du kunne slappe av og konsentrere deg, på samme gang. Det finnes et trikk for å fokusere øynene på en spesiell måte.

1. Du trenger mykt lys å trene i, ikke svakt men godt, mykt lys. Ikke noen skarpe lys eller refleksjoner av det i dine øyne. Ta en bok og dekk den med blått eller rødt crepe papir. Still boken opprett på et bord halvannen meter fra deg. Forsikre deg om at du har en nøytral bakgrunn, lys beige, mykt grå, naturhvit eller til og med svart går bra. Hvis fargen på veggen er feil, kan du henge et papirark eller et stoff i riktig farge på den. Eksperimenter med avstanden til du finner ut hva som fungerer best for deg.

NB: Auraene til fargene blå og rød er de som er sterkest, og derfor lettest å se. Blå har en gul aura, og rød har en grønn aura. Styrken og tonen varierer med den valgte fargetonen, så velg en sterk primærfarge til å begynne med.

2. Lukk øynene, ta noen dype pust og slapp av. Da du er rolig, ser du på boken. Fokuser dine øyne på ingen ting, litt til siden og ca en halv meter bak boken. Hold og bli vant til fokuset, men overanstreng ikke øynene eller spenn pannen. Konsentrer deg. Du trenger et stadig ikke-fokus, akkurat som dagdrømming.

Etter en stund ser du en bleik, melkeaktig aura komme fra objektet. Forsett å se støtt på det og en sterk gul eller grønn aura kommer at begynne å bygges opp fra objektet. Ikke bytt fokus eller se direkte på det, da forsvinner auraen.

Da du har gjort dette, og sett din første aura, har du tatt første skrittet inn i en mye større verden.

Det finnes en årsak til det rare ikke-fokuset. Den ytre delen av synsfeltet er mange ganger mer følsom enn den fokuserte delen. Har du noen gang sett bevegelse i øyekroken, bare for å snu deg og det ikke var noe der? Det kan ha vært en aura som bygget seg opp fra et farget objekt, og den ytre delen av synsfeltet ditt fanget den opp.

3. Da du har fullført det første skrittet, samle flere bøker og dekk dem med ulikfarget papir. Studer dem en av gangen og skriv ned aurafargen deres. Så forsøker du med to samtidig, og ser hvordan fargene påvirker hverandre.

4. Ta en potteplante eller en blomsterbukett og studer auraen. Auraen du ser kommer fra planten selv, og fra bladenes farge. Den oransje fargenyansen kommer fra det grønne i stilk og blader. Du kommer også å se en mer distinkt, eterisk og skimrende optisk effekt rundt den. Det er plantens livskraft.

5. For neste skritt, bruk et dyr (hund, katt eller lignende), hvis du har et. Prøv å se på dem mens de hviler.

6. Observer din egen aura. Dette kan gjøres både innendørs og utendørs i solen. Hold ut armen, og studer den mot himmelen eller skyene. Alternativt, ligg ned og se på dine bein. Forsikre deg om at huden er bar da du gjør dette, og husk at gress gir en oransje nyanse i din aura.

Da du føler at du er dyktig nok, så prøver du med et menneske. Husk bare å holde deg rolig og ikke prøve for hardt Gjør det samme som i den første øvingen. Da du prøver det på en person, må du få dem til å fjerne noe av klærne, for å kunne studere bar hud da den er belyst mot bakgrunnen.

7. På et menneske er det første du kommer å se, eteren, som bleik røyk som klynger seg til huden. Så vil du se en skimrende optisk effekt i luften, som strekker seg opp til noen desimeter fra kroppen, beroende på styrken i personens aura. Fortsett å forsøke, og farge kommer å bygge seg opp fra eteren, dette er auraen. Med øving vil du kunne se mer og mer av den. Den fargede delen av menneskets aura kan variere fra en desimeter til to meter i omkrets.

8. Styrken på auraen har mye å gjøre med hvordan de føler. Hvis de er lykkelige og fulle av liv, er auraen sterkere og lettere å se. Prøv å få dem å ha på seg høretelefoner og lytte til sin favorittmusikk. Dette vil hjelpe å fylle auraen med energi.

9. Prøv det på den frivillige utendørs. Forsikre deg om at solen er bak deg, og bruk skyer som bakgrunn.

NB: De grunnleggende aurafargene er følgende: Blå = Gul aura, Rød = Grønn aura, Grønn = Oransje aura, Gul = Bleik blå aura,

Oransje = Bleik grønn aura, Fiolett = Bleik gull aura, Indigo = Gull aura, Rosa = Spillende grønn. Disse fargene vil variere litt etter tone og nyanse på de fargene du bruker.

Auraens farger

Svart – ondskap
Mørk grå – depresjon
Blek grå – frykt
Brun – materialisme
Grumset grå – egoisme
Rød -energi
Klart rød -sinne og tvang
Skitten rød -pasjon og sensualitet
Matt rød – selvisk kjærlighet
Roserød – uselvisk kjærlighet
Oransje – stolthet
Oransje sky – irritabilitet
Klar oransje – edel indignasjon
Gul – intellekt
Gulgrønn – lav intellekt
Jordfarget gul – selvisk tankegang
Sitron høy – intellekt
Skinnende gull – logisk tenking
Skarp rødgul – spirituell tankegang
Grønn – empati
Grågrønn – bedrageri, sjalusi
Grønnbrun – sjalusi
Smaragdgrønn – uselvisk oppfinnsomhet
Skoggrønn – sympati og empati
Skarp eplegrønn – sterk vitalitet
Skarp turkis – dyp sympati og medlidenhet
Blå – fromhet (religiøs følelse)
Gråblå – fetisjisme
Lyseblå – edel spirituell hengivelse
Mørkeblå – religiøs følelse
Skarp lillablå – opphøyd religiøs idealisme
Fiolett – spirituell, synsk og spirituell evne
Hvit – renhet/beskyttelse

Pin It on Pinterest

Share This