The Witch's Library - Your Source for Pagan Information

Kraftdyr

Elementer | Farger | Vindar | Trær | Steiner | Pentagram

Kraftdyr (mer kommer snart) | Ukedager | Månefaser | Planettimer

Kraftdyr, totemdyr eller dyreguider gir åndelig veiledning, trekke deg til dem eller følger deg i den åndelige verden. De er ikke nødvendigvis de som du føler deg trukket til, har en fascinasjon for eller hvis kvaliteter du beundrer, trakter etter, eller føler representerer deg. Det er oftere noe du ikke ville tenkt på, noe som representerer deg på måter du kjenner igjen etter du har funnet ut hva slags dyr det er.

Det er ikke uvanlig å ha mer enn ett kraftdyr, som hver og et har en egen karakter. Men det er mer vanlig å ha det hvis du har en tilkobling til den andre siden, hvis du arbeider med magi, sjamanisme eller andre åndelige ting. De definerte egenskapene varierer noe mellom ulike lister, noe som ikke er overraskende siden enhver som søker å forstå dyrene og den visdom de bringer oss vil se ulike aspekter ved dem.

Kraftdyr

Å komme seg forbi det åpenbare eller overfladiske trekkene til dyrene er ekstremt viktig. Å finne et kraftdyr bør ikke baseres på gjetninger som kommer av at du liker dyret. Å gjøre dette ville helt mangler hensikt, og det mest sannsynlige er at du da ignorerer ditt virkelige kraftdyr som kan være rett under nesen.

Hvordan går du da frem for å finne ditt kraftdyr?

Det er forskjellige måter å gjøre dette på. Den mest åpenbare måten er å være oppmerksom på dyr som gjentatte ganger dukker opp i drømmer og meditasjoner. Du kan også be dem om å komme til deg i drømmene dine, eller lage et ritual designet for å spørre kraftdyrene om å gi seg til kjenne for deg. Den vanligste metoden er nok å få noen som ser slike ting til å sjekke for deg, eller hvis du arbeider med meditasjon eller transearbeid, sjekke det selv. Husk bare at det er sjelden det første dyret du kommer over. Hvis det er ditt dyr, vil det dukke opp gjentatte ganger. Noen ganger kan reisen for å finne et dyr bli litt skummel. Det kan foreta skinnangrep eller spise deg. Dette er helt normalt, og ikke noe som bør skremme deg fra å prøve å finne ditt dyr. Hvis den spiser deg på den «andre» siden, er det fordi den jobber med å fjerne biter som må fjernes, slik at du blir mer hel. Hvis du fant et dyr tidligere i livet, har du ikke nødvendigvis det samme dyret nå. Dyrene skifter i henhold til dine behov. Det er ganske vanlig for minst én til å bli værende permanent, eller komme tilbake etter perioder med fravær, når du trengte andre dyr for å hjelpe deg. Noen ganger kan åndelige arbeidere (som sjamaner, hekser etc.) måtte gå og finne et bestemt dyr for å hjelpe sin klient med et spesifikt problem. Dette skjer ikke ofte, men det er vanlig nok til å bli nevnt i de fleste bøker om sjamanisme.

En annen måte er å boke en gratis avtale med meg. Du kan gjøre dette ved å klikke på knappen under.

Pin It on Pinterest

Share This