The Witch's Library - Your Source for Pagan Information

Knuteformler

KnutemagiKnuter | Snorer | Knuteformler| Kraftlager

En enkel knuteformel

Ta en snor av hvilken som helst farge, forutsatt at du liker den og at den er av naturfiber. Visualiser ditt behov på en bestemt måte, ta snoren og bygg opp så mye følelse som du klarer, knytt så med en gang en stram knute på snoren.

Trekk i endene til de er strammet helt. Dette slipper kraften løs for å gå og gjøre det du ber om. Kraften er ikke i knuten, den er sluppet løs for å trekke ditt ønske til en manifestasjon. Snoren med knuten er en fysisk representant for ditt behov. Oppbevar snoren hos deg på en sikker plass i din bolig til målet er oppnådd. Forsikre deg om at knuten ikke blir knyttet opp. Hvis dette skjer, må du starte på nytt.

Knuteformler

Da målet er nådd (naturligvis detter ikke et diamanthalsbånd eller billetter til en jorden-rundt-reise rett i fanget på deg fem sekunder etter at formelen er ferdig) kan du gjøre en av flere ting med snoren.

Du kan brenne den, for å sikre at den aldri blir knyttet opp, eller grave den ned der den da vil forvitre, eller legge den sikkert i en eske eller kiste hvor den aldri vil bli rørt.

Denne formelen kan brukes for alle behov. Hvis du vil reversere eller gjøre formelen ugjort, tar du bare snoren og løser opp knuten. Dette virker ikke alltid, så vær advart. Hvis du har brent eller gravd ned snoren, kan formelen ikke reverseres. Men dette spiller egentlig ingen rolle, for hvis ditt behov er noe du virkelig trenger, vil ikke tiden endre det. Jeg tviler på at du ser deg tilbake etter ti år og vil reversere formelen.

En destruktiv knuteformel

Hvis du står foran en vanskelig situasjon, en fare, et problem eller en trussel, finnes en knuteformel for dette. Ta snoren og visualizer bestemt problemet med alle smertefulle detaljer. Bli emosjonell over det, syd av sinne, skrik, gråt, hva som enn virker. Knytt så knuten stramt. Gå fra snoren, ut av rommet hvis du kan. Ta en dusj, spis, gjør hva som trengs for å få tankene vekk fra formelen og for å slappe av. Da dine følelser er stabilizert vender du tilbake til snoren. Knytt opp knuten med ro og fred i sinnet. Løs den opp til støv som viskes vekk av nordavinden. Så er det gjort.

Binde ting

Binding er et praktisk eksempel på hvordan denne, vanligvis skadelige (og derfor oftest forbudte) form for magi, kan være en effektiv og uskadelig magisk prosedyre. Hvis en venn vil låne noe fra de, og du føler deg uvillig til å slippe det fra deg men må. Ta tingen(hvis det er noe som er lite nok til å flytte på og holde i) og en snor. Bind objektet til din kropp, fysisk bind det fast på deg selv. Stå eller sitt slik noen minutter mens du ser for deg at du får tingen tilbake fra den du låner den til.

Etterpå kutter du snoren (ikke knytt opp knuten!) og låner vekk tingen, trygg på at du vil få den tilbake. Hvis tingen er for stor, som en bil, ta en snor, og bind en del av den til din arm eller hånd (antennen, ratten e.l.) og gjør som over. Oppbevar snoren på en sikker plass til du har fått tilbake det du lånte ut.

Å trollbinde – en advarsel

Først tenkte jeg komme med litt advarsler og formaninger. Å binde noen eller noe er en veldig sterk form for magi. Hvis du binder noen til deg eller fra deg, så kommer det til å oppstå en forbindelse som virker i begge retningene. Du kommer altså til å bli like påvirket som den som du binder (om enn ikke på samme måte). For å gjøre det hele enda litt farligere så er det vanskelig, for å ikke si umulig å bryte en binding. Gjort er gjort og kommer aldri mer igjen.

Som du kanskje skjønner, så er trollbindning en siste utvei. Se på den som et skarpladet våpen, noe å ta til da alt annet er mislykket.

Å binde og linde

Nå er det da forsvarlig å trollbinde? Det er naturligvis en sak som du må avgjøre selv. Men noen hete tips er for beskytelse og selvforsvar, hvis en person trakasserer eller truer deg og hvis noen stjeler fra deg.

La meg ta et eksempel. En person på din arbeidsplass mobber og baksnakker deg. Du har forsøkt med alle verdslige middel du kan komme på. Du trollbinder da personen for å få ham/hun til å la deg være i fred. Resultatet, kan være at personen helt enkelt slutter å legge merke til deg, eller det kan også føre til ganske drastiske resultater, som at personen får sparken eller bytter jobb.

Kan ikke trollbinding brukes for å få personlige fordeler, som kjærlighet, penger eller økt makt? Jo da, det går alleles utmerket. Men dersom du har lest advarslene over, så forstår du kanskje at det ikke lemper seg. Du kommer til å måtte betale en pris, som trolig blir høyere enn du er villig til. Tenk på at trollbinding virker begge veiene!

Hvordan gjør man?

Det finnes en masse forskjellige metoder for å trollbinde. Det de fleste har felles, er den symbolske lindingen og knyttingen av knuter på en tråd eller en snor. I sin enkleste form, kan det være å knytte ni knuter på en snor, samtidig som man tenker intensivt på formålet.

Du kan forsterke din magi med forskjellige farger på snoren. Et eksempel er svart, som trekker til sig eller absorberer. En annen er hvit, som støter vekk eller reflekterer. Du bruker fargene etter den symbolske betydelsen fargene har før deg. Du kan også forsterke den ved å bruke elementene jord, ild, luft eller vann.

Å finne kjærlighet

Ta tre tråder av varierende pastellfarger som du liker, f.eks. rosa, rød og grønn. Flett dem hardt sammen. Knytt en stram knute nær ene enden av fletten mens du tenker på ditt behov for kjærlighet. Knytt så en knute til og ennå en, til du har knytt 7 knuter. Bær fletten på dine klær, eller i lommen til du finner din sanne kjærlighet. Etterpå oppbevarer du fletten på en trygg plass, eller gir den til et av elementene. Du kan f.eks. brenne den og spre asken i en bekk eller sjøen.

Å binde kjærlighet

Denne er ganske lumsk, og bør kun brukes da et forhold er etablert allerede. Den er til for å gi en liten dytt til begge parter. Ta et klesplagg som er lite og fleksibelt, og tilhører din partner, en ting som ikke vil bli savnet. Ta noe som er ditt og knytt dem stramt sammen. Gjem dem der de ikke vil bli funnet. Dette kan hjelpe dere å fortsette et lykkelig forhold.

For healing

Knytt ni knuter på en rød snor og bær den rundt halsen for å kurere sykdommer og besvær. Denne er spesielt god mot hodepine.

Enda en for healing

Bind den syke, eller deg selv med en rød snor. Løs så opp knuten og hiv snoren på en flammende ild mens du sier: ”Jeg legger sykdommen på ilden, la den spises opp som snoren, la den forsvinne som røyken!” Mens den brenner ser du for deg at dette skjer.

En beskyttende binding

Ta en snor og knytt ni knuter på den mens du visualizerer et skjold, et flammende sverd, en pistol eller en låst dør, hva du enn assosierer med beskyttelse mot fiendtlighet, krefter utenifra, fysisk vold. Heng opp snoren i ditt hjem eller bær den med deg for personlig beskyttelse.

En egyptisk knuteamulett

Knytt syv knuter på en lang snor og så en båtmannsknop for å knytte sammen endene. Bær den med deg for beskyttelse.

For å hjelpe og kurere alt

Knytt en snor som har ni knuter stramt rundt den delen av kroppen det gjelder. Knytt opp knuten, og så de andre ni, hiv snoren i rennende vann.

En ønskestige

Ta en lang snor med en farge som stemmer med ditt behov. Ta også ni frø, nøtter, barkbiter, tørkede blomster eller urtkvister som er magisk relatert til det du vil oppnå. Ta en urtebit og knut en knute rundt den med snoren mens du bestemt visualizerer ditt behov, og trekk til. Repeter prosessen åtte ganger til snoren har ni knuter med noe av det over inni. Ta med deg snoren utendørs, hold den opp mot himmelen og si:

”Stige av knuter med tallet ni
Jeg har laget deg for å trekke til meg
Det behov som jeg ønsker blir mitt.
Dette er min vilje, så må det bli!”

Heng opp ønskestigen på en viktig plass i hjemmet, eller plasser den snurret rundt en lysstake i hvilken du har plassert et lys med riktig farge. Ønskestiger er ikke bare magisk effektive, de er også veldig dekorative.

Knutemagi for å hele

Du trenger en 8 tommer lang snor. Merk snoren seks ganger, slik at du har syv like lange deler. Repeter følgende seks ganger og knytt en knute hver gang:

”Sykdom, ingen ber deg bli,
Det er på tide at du falmer.
Med disse knuter ber jeg deg dra,
Med disse ordene som jeg vever.”

Legg snoren i en beholder med salt (representerer å grave den ned i jorden). Lag en forsegling til beholdere med formelen over skrevet på en bit papir. Kvitt deg så med beholderen på en passende måte, f.eks. i rennende vann (eller en geysir).

En beskyttelsesamulett

Her kommer en liten eksempel på hvordan man kan bruke bindende magi, for å lage en beskyttelsesamulett.

Gå ut i skogen og finn to pinner. Legg pinnene i kryss, og begynn å linde nedenifra, mot deg, opp, fra deg, ned. Knytt ikke fast begynnelsen, uten la den henge løst (du skjønner snart hvorfor). Lag ni loddrette runder. Fortsett med å linde ni horisontale runder, venstre, bak osv. For hver runde du linder, leser du følgende formel:

”Du skal være min beskyttelse og mitt vern
Som et skjold av jern
og bringe meg lykke og hell
uten krav og gjeld.”

Knytt sammen de frie endene med ni knuter mens du messer:

”Sky meg, fly fra meg
du som vil meg ondt.”

Tenn et lys, og la hver ende på korset ta fyr, blås det ut. Før du tenner på sier du:

”Ilden skal være mitt vern.”

La lyset brenne helt ned. Så var det klart. Du har nå en kraftfull beskyttelsesamulett, som binder det onde fra å nå deg. Metoden kan også brukes til andre bindende formål. Du får da skifte ut ordene og intensjonen til det som passer ditt formål.

Knuteformel

Du trenger en 13 tommer lang snor eller tråd med en farge som passer ditt behov. Visualiser ditt behov mens du knyter snoren slik:

1___6___4___7___3___8___5___9___2

For hver knute du knyter si den korresponderende linjen:

”Ved knute en, formelen har begynt
Ved knute to, mine ord er sanne
Ved knute tre, kommer det å bli
Ved knute fire, krefter på lager
Ved knute fem, formelen har liv
Ved knute seks, formelen er bundet
Ved knute syv, svaret er gitt
Ved knute åtte, jeg forener meg med skjebnen
Ved knute ni, tingen er min!”

For kjærlighet, penger eller trekkende magi, behold snoren til formelen har fremgang, så brenner du den eller graver den ned. For forvisende eller bindende magi, brenner du den eller graver den ned vekk fra din eiendom, med en gang.

Pin It on Pinterest

Share This