The Witch's Library - Your Source for Pagan Information

Yule Log

For å lage en Yule-log, få tak i en skikkelig stor kubbe som vil brenne i tre eller flere dager. Dekorer kubben ved å piske smeltet parafin med end håndvisk til det er luftig men sprebart. Bruk klatter av dette på kubben for å feste seder og gran grener, furukongler, misteltein, rosmarin, kristtorn eller andre yule-relaterte, grønne ting. Sett fyr på den, og se flammene knitre og danse. Nyt en kopp varm sider ved din koselige peis.

Hvis du ikke har en peis, kan du fortsatt nyte essensen av en Yule log ved å lage et Yule lys.

Husk at hensikten med en Yule log er å bringe naturens magi inn i hjemmet. Dtet frisker opp husets energier og minner oss om Jordens kontinuerlige vekst og liv.

Kjøp det største, feiteste, røde lyset du kan finne. Med en syl, eller noe lignende, riss et symbol for den flammende solen på siden av lyset, og still det i en holder eller på et ildfast fat. Omkrans basen med kristtorn, furu, misteltein, seder, rosmarin, lager, einer og andre eviggrønne planter. Brenn lyset på Yule/Jul/Vintersolvervs-kvelden. Hvis du vil at det skal brenne hele natten, still det i en kittel eller stor skål, og legg plantene rundt kittelen istedenfor rundt lyset.

Enten en Yule log eller et Yule lys kan også være en fin og original gave til verten eller vertinnen for en julefest.

Pin It on Pinterest

Share This