The Witch's Library - Your Source for Pagan Information

Spådomsspeil

Ting du trenger:

  • Ramme med der glasset og baksiden kan fjernes (minst 20 x 25 cm)
  • Svart maling med høy glans (ikke spraymaling)
  • Tynner (hvis rekommandert på malingsboksen for fjerning av søl)
  • Malepensel
  • Avispapir

Fjern glasset fra rammen og legg det på avispapiret. Mal glasset på ene siden med lange, jevne strøk. Det er veldig viktig at det ikke blir igjen noen umalte flekker over hodet (uansett hvor små). Vent til malingen er tørr og sett tilbake glasset med den umalte siden ut.

Hvordan du bruker ditt spådomsspeil

Spådomsspeil brukes for å få visjoner og svar på spørsmål. Slukk alle lys før du begynner, slik at rommet er så mørkt som mulig. Enkelte liker å ha et votivlys bak speilet i et kullmørkt rom. Hvis du har en spesifikk hensikt, mess den i hodet eller hvisk den gang på gang, til du er helt fokusert på den og ikke noe annet.

Man bruker et slikt speil ved å se gjennom dens overflate og ikke på den. Stirr inn i det svarte. Bilder og farger vil snart komme frem. Hvis denne metoden ikke føles riktig for deg, foreslår jeg at du skipper lyset og bruker et mørkt laken eller lignende for å lage et «telt» over deg og speilet.

Noen vil oppleve det som vanskelig å få resultater til å begynne med. Det kan ta uker før enkelte får varsler. Du må øve deg for å bli god på dette, som alt annet. Vær tålmodig med deg selv, forsikre deg om at du er jordet og skikkelig fokusert. Ikke bare håp på at visjonene kommer, forvent det. Nyt dine reiser i denne fascinerende formen for spådom.

Pin It on Pinterest

Share This