The Witch's Library - Your Source for Pagan Information

Drømmefanger

Dette er ikke en oppskrift på en skikkelig drømmefanger slik som den Amerikanske urbefolkningen lager dem. Denne er laget for å brukes til ‘new age’-ting og pynt.

Ta en fleksibel gren og bøy den til en sirkel. Bind endene sammen med en sterk tråd eller garn. Ta så en lengde tråd av ønsket tykkelse og farge, og bind den fast i ringen. Snurr tråden rundt ringen som vist i bildet. Jo lengre ifra hverandre dine runder er, jo større vil hullene bli. Hvis du vil, kan du knyte en knute for hver gang du går rundt ringen, slik at tråden holder seg på plass. Du kan også stramme den mer enn vist.

Drømmefanger

Da du har fullført en hel runde rundt ringen, fortsetter du ved å gå gjennom løkkene fra forrige runde. (Ikke knyt knuter denne gangen.) Så fortsetter du til du synes det er nok. Det hele avhenger av hvor stort du vil at hullet i midten skal bli. For å avslutte, trekker du i tråden for å stramme nettet. Så trekker du tråden gjennom de siste løkkene igjen og knyter den fast.

Du kan dekorere din drømmefanger med hva du vil. Hvis du vil, kan du også matche korrespondenser (farge, krystaller etc.) til et spesifikt formål. Det er også fullt mulig å kun bruke et skjell eller noen perler.

Pin It on Pinterest

Share This