The Witch's Library - Your Source for Pagan Information

Moderne formler

En enkel kjærlighetsformel

(Vær forsiktig med dette)

Ta tre tråder med varierte pastellfarger (for eksempel rosa, rød og grønn) og flett dem tett sammen. Knyt en hard knute nær enden av fletten mens du tenker på ditt behov for kjærlighet.

Knyt så en ny knute, og en til inntil du har knytt sju knuter. Ha fletten på deg eller bær den med deg til du finner kjærlighet.

Etterpå bør du forvare fletten på en sikker plass, eller gi den til et av elementene. Brenn den og hiv asken i sjøen eller i et rinnende vann.

Beskyttende messe

Se for deg en tredobbel sirkel av purpurfarget lys rundt deg mens du messer:

«Jeg er beskyttet av din makt,
O nådige Gudinne, dag og natt.»

En annen av samme type. Gjør det samme (visualizering):

«Tre ganger rundt sirkelens rund,
Onde synk ned i grunn.»

Speilformel for å beskytte hjemmet

Forbered alteret; still et røkelsekar i sentrum foran et bilde av Gudinnen. Ha et rundt speil der og (ca 12 tommer eller 30 cm i diameter). Still 9 hvite lys rundt alteret i en ring. Brenn en positiv røkelse (for eksempel sandeltre, frankincense, kopal eller rosemarin) i røkelsekaret. Begynn med det lys som står nærmest foran bildet av Gudinnen. Si disse eller lignende ord:

«Månelys, beskytt meg!»

Repeter da du tenner hvert lys til alle lyser. Hold speilet og påkall Gudinnen i Hennes måneaspekt med disse eller lignende ord:

«Store Gudinne av månelys
Og herskerinne av havene;
Store Gudinne av den hemmelighetsfulle natten
Og av mysteriene;
Innenfor denne plass med strålende lys
Og med Ditt speil nær;
Beskytt meg med Din veldige makt
Mens onde vibrasjoner flyger!»

Stå foran alteret, hold speilet slik at flammene reflekteres i det. Mens du fortsetter å holde speilet mot lysene, beveg deg sakte medsols rundt alteret. Se det reflekterte lyset sprette mot dine omgivelser.

Øk farten gradvis, mens du mentalt besverger Gudinnen å beskytte deg. Beveg deg fortere og fortere, se på lyset bryte opp luften, rense den, brenne bort all negativitet og alle linjer etter hvilke onde energier har beveget seg inn i ditt hjem.

Lad ditt hjem med Gudinnens beskyttende lys. Løp rundt til du føler at atmosfæren er forandret, til du føler at ditt hjem er blitt renset og voktet av Gudinnen.

Når du er ferdig, stå ennå en gang foran bildet av Gudinnen. Takk Gudinnen med egne ord. Klyp ut flammen på lysene et og et, bind dem sammen med en hvit snor og lagre dem til du (eventuelt) trenger å bruke dem til samme ting igjen.

En formel for å bryte en annen formel

Hvis du tror at noen har kastet trolldom på deg, still et stort svart lys i kittelen (eller en stor svart skål). Lyset må være stort nok til å rekke noen centimeter (2-5) over kanten på kittelen. Fest lyset til bunnen med varmet bivoks eller drypp fra et annet svart lys, slik at det ikke velter.

Fyll kittelen til kanten med friskt vann uten at veken blir bløt. 2-5 cm av lyset bør være over vannet. Pust dypt, rens hodet fra tanker og tenn lyset. Se for deg den mistenkte trolldommens kraft som at den bor i lysets flamme. Sitt i stille kontemplasjon over lyset og se for deg kraften som flyter og vokser med lysets flamme (ja, kraften mot deg). Idet lyset brenner ned vil flammen til slutt spytte og slukne da den treffer vannet. Når flammen er gått ut er trolldommen uskadeliggjort.

Bryt din visualizering av trolldommens kraft, se den eksplodere, bli til støv og bli kraftløs. Hell vannet i et hull i jorden, et vann eller en bekk. Grav ned lyset og du er ferdig.

Beskytte noe

Med pek- og langfingrene (eller din athame, hvis du har den med deg), tegn et pentagram over ting som skal beskyttes. Se for deg en elektrisk blå eller fiolett flamme som strømmer ut fra dine fingrer (athame) for å forme pentagramt. Si dette samtidig som du tegner opp figuren:

«Med dette pentagram jeg legger
Beskyttelse her både natt og dag.
Og til den som ikke skal røre
La dens fingrer brenne og rykke.
Jeg besverger nå Loven om Tre:
Dette er min vilje, så må det bli!»

Money Tree formelen

Du trenger:
Grønt lys innsmurt med furunålsolje.
Søt basilikum (1 ts. basilikum i høyre hånd)
Furunålsrøkelse
La basilikumen passere over alterlysene, det grønne lyset og røkelsen tre ganger. Strø basilikum rundt det grønne lyset.
En grønn silkepung
Hvite alterlys innsmurte med sandeltreolje.
5 en kroner, 4 gamle og en ny
Salt
Vann
Et oransje lys innsmurt med basilikumolje
Pergament

Plassering:

Ved tiltakende måne, sett alteret i den østre delen av sirkelen. Dette må få stå helt frem til fullmåne. Du trenger lett tilgang til en dør. Ta en ny krone i hånden. Gå medsols rundt alteret og si:

» Bring til meg det jeg ser, Ved din kraft, Hekate,»

Snurr fort medsols, gå ut og hiv en ny krone i luften. Grav ned alle fem kronene der hvor den lander og si:

«Jeg gir deg penger – Hekate
Gi meg velstand tilbake.
Jeg gir deg fem
Gi tilbake ganger tre
Som jeg vil
Så må det bli.»

Gå tilbake til alteret og slukk lysene.

Neste uke på samme dag og tid. Gå tilbake til alteret med talismanposen og pergamentet. Tenn det oransje lyset. Visualiser penger som flyter over alteret. Grav opp myntene og ta dem med til alteret. Vask dem i begeret for å rense dem. Legg hver mynt i posen, gamle mynter først. Legg i ni biter bergsalt, lukk posen, snu deg mot øst og si:

» Bring til meg
Det jeg ser
Ved din kraft
Hekate.

Alter kraft
Må det være
Jord og Luft
Ild og Sjø

Bring til meg
Det jeg ser
Ved din kraft
Hekate.»

Plasser posen innenfor klærne og bær den med deg i 7 dager. La den ligge på alteret om natten mens du visualizerer velstand. På den 7. dagen, skjul den i den østre delen av din bolig.

Formel for å kontakte en venn

Denne formel brukes for å få en du har mistet kontakten med til å kontakte deg. Det er mer en form for astralt kontaktanrop enn manipulasjon når du ikke har noen annen måte å få tak i personen på.

Du trenger:

Et hvitt lys smurt med sandeltreolje
Sandeltrerøkelse
Et foto av personen
Et lite glass vann
Salt

Tenn lyset og røkelsen. Plasser bildet på alteret. Ha to toppede ss salt i din høyre hånd. La litt salt sile ned i glasset mens du gjør tegnet for elementene (et kors med like lange armer). Gjør tegnet 3 ganger og si; «Ring meg,» Tre ganger mens du gjør det. Still glasset på alteret og si: «Vær så snill og kontakt meg.» Personen bør kontakte deg før vannet er fordampet fra glasset.

Apollon’s energiformel

Hensikt: Å få energi fra solguden, Apollon. Denne energi kan brukes i meditasjoner, ritualer, messer med mer.

Forutsetninger: En liten stein som er hvit eller nesten hvit; en håndfull jord eller sand; et bilde av solen; ensom utendørs da solen står nære sitt høyeste punkt (mellom 11.00 og 13.00).

Forberedelser: Samle litt jord eller sand og legg den i en beholder. Tegn ditt bilde av solen slik at det er stort nok til å legge den hvite steinen i dens sentrum og fortsatt ha plass over.

Sitt utendørs der solen skinner på deg. Legg bildet av solen foran deg. Ta steinen og legg den i din krafthånd. Hold din hånd høyt, slik at den er nærmere solen og si høyt tre ganger:

«Lad denne stein med din kraft.
På denne tid,
I den _____ time!»

(Si den aktuelle timen slik at solguden kan finne din posisjon på jorden.)

Ta den hvite steinen og legg den i sentrum av bildet. Fokuser på at steinen kobler seg til bildet. Forsøk å fokusere på at steinen «absorberer» solens energi. Da du tror at steinen har absorbert nok energi, ta steinen og dryss sanden/jorden over den mens du sier denne messe:

«Moder Jord,
Moder Jord,
Gi meg krefter,
En ny fødsel.»

Fortsett å si denne om og om igjen til du ikke har mer jord i beholderen. Etter at du er ferdig med alle disse skrittene, ta steinen og hold den over ditt hjerte. Si:

«Solens stein,
Du og jeg er en.
Timens stein,
Jeg eier din kraft.»

For å hjelpe frem synske drømmer

Før du legger deg, tøm ditt sinn for alle uvedkommende tanker. Konsentrer deg om et spørsmål, hvis du har et, eller bare slapp av og forbered deg for natten. Brenn øyentrøst eller sov på en pute av burot. Drikk litt roseknoppte for sengetid, eller legg en løk eller et laurbærblad under puten. Sov med fullmånens lys på deg. Det underbevisste stires av månen og begge disse handlingene hjelper deg å koble deg til denne energien. Skriv ditt spørsmål på en papirbit, legg ni rosekronblader på papiret og brett det tre ganger før du legger det under puten.

Fremgangsformel

Beskyttelsesrøkelse
Grønt vokslys
Penn
Papir
Varmeresistent skål

Finn en arbeidsplass som kan stå urørt i tre dager. Hvis du må legge vekk dine verktøy, prøv å la lyset stå fremme. Denne formel brukes for å lage følbar fremgang, så den må tilpasses på forhånd.

Forbered ditt arbeidsområde med de verktøy du kan komme til å bruke i tillegg til lyset. Mens du gjør dette, konsentrer deg om hensikten med arbeidet. Forestill deg hva det er som vil gjøre deg fremgangsrik. Forbered deg selv for ritualet mens du fortsatt konsentrerer deg om hensikten med formelen. Ikke la negative tanker komme inn.

Etter at du er ferdig med forberedelsene, gå til din arbeidsplass. Kast en sirkel og tenn røkelsen. Se for deg en stor, grønn ball av lys som omgir deg og plassen din. Hold lyset mellom dine håndflater og diriger all din energi inn i lyset. Skriv på en liten papirlapp hva det er du vil ha (penger med mer). Plasser denne under lysstaken. Sett lyset i lysstaken. Før du tenner det sier du:

«Dette lys representerer den fremgang som vil komme til meg.»

Tenn lyset og si:

«Idet lyset fra denne flamme vokser,
Kan jeg se fremgang rundt meg.»

Legg hendene i fanget og se lyset brenne. Se for deg hvordan du vil se ut og føle deg da fremgangen kommer. Da lyset har brent ned 1/3 av veien, si:

«Idet flammen til dette lys forsvinner med tiden,
vil fremgangen bli min.»

Blås ut lyset. Gjenta dette to eller flere netter. På den siste natten brenner du papirlappen som du skrev på og legger asken i en skål. Etter at lyset er brent ned og voksrestene er avkjølt, bland asken og voksen og grav det ned i jorden, så nære ditt hjem som mulig.

For å snu en formel som er kastet mot deg

Brenn et svart lys på en nymånenatt og si:

«Tanker om meg
Men likevel
Returner denne formel
Dit hvorfra den kom.
På min sikkerhet, jeg holder
Send skaden,
returnert trefold!»

Ønskeformel

2 firkantede biter stoff
nål
tråd
ild
papir
penn
bånd

List opp alt du trenger eller vil ha og hvordan du vil få det på en bit fint papir (for eksempel pergament). Vær detaljert men ikke grådig. Les høyt fra listen og brenn den etterpå. Lag en pose ved å sy sammen de to firkantene på tre sider. Hell asken fra listen i posen. Bruk et bånd eller en fin snor og bind sammen posen. Mens du binder, si denne messe:

«Ønsker, ønsker, kom til meg.
Som jeg vil det, skal det skje.»

Å bryte en vane

kritt
papir
regn

Beskriv vanen på papir og ta med papiret ut i regnet. Det magiske regnet vil vaske vekk vanen.

Å fortrylle en bok

Tenn et blått og et indigofarget lys. Påkall en visdommens gudinne, og be om hennes hjelp til å fortrylle boken. Skriv i boken og la skriften uttrykke ønsket.

Miste vekt

Utfør denne formel ved solnedgang under en avtakende måne.

Gult lys med lysstake
rosekronblader
lavendelolje
små granater
karneol eller turkis
lite glass med lokk eller selvforslutende plastikkpose
bilde av deg selv, smal og frisk

Lad det gule lyset med det ønskede målet og plasser det i lysstaken. Mens du tenner lyset, visualizer deg selv takke nei til andre porsjonen mat, legge mindre porsjoner på tallerkenen, og se frisk og veltrent ut. Lad rosekronbladene, oljen og steinene. Dryss rosekronbladene rundt lyset, og se for deg ditt mål igjen.

Legg de ladede granatsteinene og noen få dråper olje i glasset/posen, og gjenta visualizeringen. Plukk opp rosekronbladene og legg også dem i glasset/posen. Forsegle glasset/posen og si:

«Ved dette glass med kraftfull olje, kroneblader og steiner,
Bring meg mot å møte mitt mål.
Ingen småspising, fråtsing eller trøstespising;
Men masse mosjon og generell bevegelse,
For et friskere, tynt, selvsikkert jeg!
Som jeg vil det, skal det skje!»

Visualiser deg selv bli tynnere og friskere; se tallene på vekten bli mindre. Fortsett med visualizeringen til du føler at den er så komplett som du kan få den til å bli. Gni den ladede karneolen/turkisen på bildet av deg selv, gni den så over deg selv mens du visualizerer deg selv bli den du var på bildet. Si:

«På ingen måte vil denne formel
medføre at jeg får
noen ugunstige bivirkninger.
Så skal det bli!»

La lyset brenne en time til, så slukker du det og legger det vekk. Brenn det da du føler at du trenger moralsk støtte. Bær med deg glasset/posen og lukt på innholdet før du spiser. Bær med deg steinen og gni den da du føler trangen til å småspise eller spise mye. Heng opp bildet på kjøkkenet slik at du kan se det.

Speilformel

På en spirituell dag, mess dette til ditt speil:

«Speil, Speil, gjør som jeg sier.
Snu all negativitet tilbake vekk.
Send den tilbake hvorfra den kom.
Send den tilbake uten skade eller smerte.
Speil, Speil, gjør som jeg ser,
Speil, Speil, så skal det bli!»

Runelysformel

Riss en passende rune for det du ønsker i lyset, just nedenfor toppen, og tenn lyset. Mens du tenner det, si denne messe:

«Månelys, beskytt meg.»

Så snart lyset er smeltet ned forbi runen slukker du det. (ikke blås det ut!).

Lysformel for healing

Generell økning i helhetlig personlig helse og energinivå

Røkelse
Liten beholder med vann
Liten bit rosenkvarts
3 Lys
Olje for å smøre inn lysene
Musikk

Start musikken og føl dens åndelige egenskap – nynn eller syng med. Sett opp området for det arbeid du skal gjøre. Smør inn lysene og fokuser på hensikten med formelen. På rett tid, tenn lysene og la dem brenne til de selve brenner ut. Gjøres fortrinnsvis på en dag og en time som er styrt av solen.

Formel for generelt god helse

Brett i en bit fløyel disse skatter seks for å bringe deg helse:
Blad fra té,
Blomster fra lavendel,
Ingefær og salt,
og kryddernellik og kamfer.

Bind trolldommen med skarlagenrød tråd.
Ha den ved din nattlige seng.
Pust på den ved oppvåknendet hver dag –
Du må bli helet og helet forbli.

En formel for hell ved inngang i farlige situasjoner

Tenn to blå lys og still den ca. en skulderbredde fra hverandre foran deg. Legg et tigerøye, en blå agat og en adventurin i en triangel mellom lysene. Ta din fjær og legg den under steintriangelen foran deg. Still deg på kne og slapp av (grunnleggende forberedelser). Åpne en enkel sirkel (for eksempel «Nord, Sør, Øst, Vest, må denne sirkel nå være velsignet» tre ganger, hver gang fokuserer du på sirkelen og inviterer alle åndene til å velsigne og beskytte. Føl fri til å gjøre dette på din egen måte). Plasser dine hender rett ut nær flammen og si:

«O velsignet vær, o ildens guder,
Brenn bort mine mørke begjær
Gjennom varmen som brenner så fri
La valdet endres til frid.»

Ta fjæren i din kastehånd, hold den nær deg og fokuser dine energier inn i den. Si:

«Velsignet være du, av kjærlighetens Gudinne,
se i nåde til meg idet jeg våger meg inn i fare.
Forlat ikke min side og hjelp meg i min tid av nød.»

Ta fjæren igjen, før spissen over steinene, fokuser på at energien absorberes av fjæren og si:

«Gjennom disse steinene, la din godhet utføres.
Hvor ingen smerte har rammet, la ikke blod utgytes.
Hvor ikke onde eksisterer, la ingen herske
Hvor ikke ondskap er ment, la ingen utvikles
Hvor kjærlighet er tapt, la den nå bli funnet
Jeg går i frid, jeg går i lek
Gjennom din godhet, la aldri disse følelsene forsvinne.
Så må det bli.»

Ta så fjærspissen og tegn igjen pentagramt på ditt bryst, fokuser på at energiene flyter inn i din sjel men du sier:

Velsignede være mine øyne slik at jeg kan se din skjønnhet.
Velsignede være mine ører slik at jeg kan høre dine gode verk.
Velsignede være min hud slik at jeg kan føle ditt nærvær i mitt liv.
Velsignede være mine føtter slik at jeg aldri mister din vei.
Velsignede være mitt sinn slik at jeg er verdig dine nåder.

Velsignede vær. Velsignede vær. Velsignede vær.

(Hvis du vill kan du skifte ut denne delen med en annen form for velsignelse). Legg ned lyset igjen og lukk sirkelen.

Beskyttelsesformel

Kast sirkelen og si:

«Vel møtt, Voktere av Østens Vokttårn, Luftens krefter.
Her står en som trenger beskyttelse for sinnet.
La gryningens lys omgi meg i trygghet,
La aspetreet jorde meg til Moder Jord,
La østavinden holde meg i sin håndflate,
Slik at jeg kan vokse i godhet og lys, i Moderens tjeneste.

Vel møtt, Voktere av Sydens Vokttårn, Ildens krefter.
Her står en som trenger beskyttelse for ånden.
La månelyset omgi meg i trygghet,
La mandeltreet jorde meg til Moder Jord,
La søravinden strømme rundt meg for å beskytte meg,
Slik at jeg kan vokse i godhet og lys, i Moderens tjeneste.

Vel møtt, Voktere av Vestens Vokttårn, Vannets krefter.
Her står en som trenger beskyttelse for hennes følelser.
La skumringens dunkel innhylle meg i trygghet,
La piletreet jorde meg til Moder Jord,
La vestavinden skydde meg mot alt ondt,
Slik at jeg kan vokse i godhet og lys, i Moderens tjeneste.

Vel møtt, Voktere av Nordens Vokttårn, Jordens krefter.
Her står en som trenger beskyttelse for hennes kropp.
La mørket ved midnatt innhylle meg i trygghet,
La eiketreet jorde meg til Moder Jord,
La nordavinden beskytte meg mot all skade,
Slik at jeg kan vokse i godhet og lys, i Moderens tjeneste.

Hør meg, o voktere av elementene og kvartalene.
Jeg står et barn av universet
Beleiret på alle sider av de som vil meg ondt.
Jeg ber ikke at dere endrer dem,
For deres vilje er deres egen,
Men gi meg styrke,
Slik at jeg kan skinne i lyset
Vokse i godhet
I menneskehetens og Moder Jords tjeneste.»

En formel for magisk lettelse av hodepine

Finn en plass der du kan være alene. Denne plass bør være behagelig opplyst og fri for røyk og damper (dette inkluderer røkelse og essensielle oljer). Plasser to stoler (en komfortabel nok til å slappe av i) mot hverandre. Sitt i den komfortable stolen. Ta to langsomme, dype pust og la ditt blikk falle naturlig på den andre stolen. Instruer så ditt sentrale selv (eller høyere selv, ubevisste sinn, eller hva du nå bruker for ikke-bevisst arbeid) å lage et blide av smerten i den andre stolen. HUSK Å PUSTE!

Idet bildet begynner å vise seg, konsentrer deg om å lage det så detaljert som mulig uten å la ditt bevisste sinn forstyrre. Da bildet er ferdig, noter deg dets utseende, og la så resten av dine ubehag flyte over til det (uten å gi det kraft på annen måte eller låne den din energi eller kjerne) HUSK Å PUSTE mens du gjør dette.

Da overføringen er i stort sett ferdig, ta to dype, avslappende pust, stå opp og gå vekk (la bildet sitte kvar i sin stol). Etter en time eller så, vil bildet oppløses. Da er det trygt å flytte stolen.

Etter at du har utført dette fremgangsrikt to eller tre ganger, kan du begynne å strømlinjeforme og tilpasse det til å stemme med din smak. Hvis effektiviteten begynner å avta, vend tilbake til denne metoden et par ganger.

Denne formel kan brukes til mange forskjellige ubehag, men den kan også skjule medisinske symptomer. Hvis du har kroniske eller langvarige problemer, GÅ TIL LEGEN UMIDDELBART! Det er Tross alt er det få nok av oss som det er!

En selvforbedringsformel

Klesklype av tre
Svart filtpenn
Lite bit eller flere små biter papir på hvilke du har skrevet dine dårlige vaner eller trekk som du vil ha vekk.
Litt svart tråd
En nål
Svart pepper

Avskjerm, jorde og sentrer. Sitt stille og mediter over endringer du ønsker skal skje. Hev kraft ved å messe følgende:

«Denne formel jeg gjør, innenfor min rett å være fri
Formørk ei mer mitt hus
Gå vekk! Gå vekk fra meg!»

Farg klesklypen med pennen og bind papirbitene (nevnt over) rundt klesklypen og sikre dem med svart tråd. Strø pepper på klesklypen mens du gjentar messen. Hev energi med messing og send vekk. Etterpå graver du ned klesklypen nær din ytterdør.

For å hjelpe ved depresjon

Tenn et grønt lys. Idet du ser inn i lyset i noen øyenblikk, forsøk å slappe av mest mulig og rens alle tanker ut av hodet. Visualiser Modergudinnen sittende foran deg. Hør etter en liten stund for å høre om hun har noen oppmuntrende ord til deg. Visualiser så at hun klemmer deg og holder deg mens dere vugger lett fra side til side, løfter smerten og sorgen fra deg.

En annen god ide, his du lider av kronisk depresjon, er å gå til en eller annen terapeut. Det kanskje finnes en annen måte å håndtere dine problemer på, og noen ganger hjelper det å bare få snakke om det.

For å hjelpe i økonomisk vanskelige tider

Tegn et pengesymbol eller en rune med kryddernellik- eller kanelolje på den største seddelen du har. Legg denne i pengeboken din og motstå fristelser om å bruke den så lenge du kan. Hver gang du ser på seddelen, visualizer runen/symbolet for å forsterke dens/dets kraft.

Tre ønsker i en eske

Du trenger en eske med lokk, akkurat stor nok til å rømme små papirbiter; hva du nå trenger for å dekorere esken, hvis nødvendig; et foto av deg selv; en kvartskrystall og en pyramide.

Hvis du har valgt en pappeske, kan du dekke den med fint gavepapir eller lime på utklippsbilder av alver, blomster, dyr, hva du selv vil. Hvis du velger en tre- eller metalleske, kan du la den være udekorert, eller du kan lime små kunstige steiner eller paljetter på den. Lag esken til din egen gjennom dekorasjonene.

Ta tre små papirfirkanter (ca.10cm på hver side) og skriv tre ting du ønsker skal skje før neste jevndøgn eller solverv. Tenk nøye over hva du vil før du skriver dem ned. Da du er ferdig legger du dem i esken. Legg krystallen i esken, på toppen av ønskene.

Plasser ønskeesken der den lite trolig vil bli forstyrret. Rett den inn etter værretningene, d.v.s. en side skal stå mot nord. Legg ditt bilde på esken.

Pyramiden trenger ikke å være av krystall eller noe annet dyrt materiale. Du kan lage din egen av vanlig papp og den vil fungere like godt. Hvis du har en liten pyramide, still den på esken og rett den inn etter værretningene. Hvis din pyramide er stor nok til å dekke esken, still den på plass og rett den inn. Hold dine håndflater nær esken og mess tre ganger:

«Ønskeeske, jeg betror deg disse ønskene.
La de alle oppfylles.
Mine ønsker, jeg ber deg oppfylle.
Så må det bli slik som jeg vil.»

Til at du utvikler tillit til din ønskeeske hjelper det å besøke den en eller to ganger i uken og fortelle den at du stoler på dens arbeid.

For å velsigne et nytt forhold

Bak et nytt brød. Hold det opp til månen og be Fruen om å velsigne brødet så vel som forholdet. Bryt av en bit til din partner, og en til deg selv. Idet dere deler deres tid, del også brødet. OBS! Ikke kutt brødet med kniv eller noe annet redskap. Bryt kun av biter med dine hender. Det kan være en fordel å bruke litt smør og marmelade for å gjøre det søtere.

For å hele et vennskap

Kort etter et argument, kjøp et gratulasjonskort som uttrykker hva du vil si til din venn. Gni inn kortet med lavendelblader før du gir det til din venn eller sender det i posten, for å forsikre deg om at det blir godt mottatt.

For å bringe eventyr inn i ditt liv

Strø litt kanel på dine skosåler og leg noen mandler i din lomme før du gir deg ut for å møte dagen.

For å beskytte mot mareritt

Fyll et lite putetrekk med anisfrø, drageblodurt og lavendel og legg putetrekket under din pute da du skal sove. Be den Keltiske Gudinnen Mare (MAH-re), drømmebringeren om å kun gi deg gode drømmer.

For å dempe et støyfylt hus

Pulveriser litt drageblodurt og bland den med sukker og salt i en liten flaske. Dekk stamt og sikre den på en plass i hjemmet hvor den ikke vil bli sett eller forstyrret. Dette vil hjelpe å holde alt rolig og stille.

For et fredelig hjem

Samle frisk persille og legg den i en form med vann. La den ligge og trekke i ni minutter før du stenker vannet gjennom hele huset mens du visualizerer et stille miljø. Freden vil bli gjenopprettet.

For å lokke kunder og besøkere

Lag et fint pulver av basilikumblader og dryss det rundt hovedinngangen til ditt hus eller din butikk. Det er sagt at kun gode og vennlige personer vil komme inn, da det angivelig frastøter de som mener ondt mot dem som arbeider eller bor der.

For å bli kvitt dine problemer

Ta en håndfull jord og se inn i den. Legg alle dine problemer og dystre tanker inn i den. Si eksakt hva som opprører deg. Da du er ferdig, hiv jorden bak deg og gå vekk uten å snu deg for å se på den.

For å bringe spesielle influenser inn i ditt liv

På en plass med opparbeidet jord, eller i en mellomstor blomsterpotte, så frø fra en passende plante i from av et symbol eller en rune som representerer ditt behov. Ta god hånd om plantene.

Etter at de skyter skudd, tegn en sirkel rundt dem i jorden med din krafthånd. Stå stille og kontempler det voksende, levende symbolet. Slik som den har kommet å eksistere, skal den svare på ditt behov.

Magisk eksorsisme på gammel måte

Kraften fra vinden har jeg over deg.
Kraften fra vreden har jeg over deg.
Kraften fra ilden har jeg over deg.
Kraften fra tordenen har jeg over deg.
Kraften fra lynet har jeg over deg.
Kraften fra stormen har jeg over deg.
Kraften fra månen har jeg over deg.
Kraften fra solen har jeg over deg.
Kraften fra stjernene har jeg over deg.
Kreften fra himmlene og verdnene har jeg over deg.
(løft sverdet over hodet med begge hendene og hogg ned.)
Eson! Eson! Emaris!

En formel som får dine reiser til å gå bra

1 ingefærrot
3 gule bånd
1 liten træ-eske

Da du kjøper din rot, så prøv å finne en som ligner et menneske. Skulle dette ikke finnes, så kan du forsiktig forme den ved hjelp av en kniv, slik at den ligner et menneske. De gule båndene knytter du på tre forskjellige steder på roten. Kanskje ved fotleddet, midjen og armen. MEN IKKE RUNDT HALSEN!

Mens du knytter båndene, så kysser du knuten, og ber om hell i fremtidige utflykter, samtidig som du synger:

«På alle reiser i mitt liv, ber jeg om beskyttelse og fravær av uro».

Legg figuren i din træ-eske, og oppbevar esken på et sikkert sted, der det er tørt. Ta frem figuren for hver større reise, og gjenta ritusen hver sjette måned.

Da du vil ha hell med penger

1 par gule skor
1 gullmynt

En mandag morgen, «lader» du gullmyntet med kraft i solens stråler, ved å holde det opp foran deg og si:

«Alt jeg ser, må det øke, og min pengepung forøke».

Legg mynten i den venstre skoen, og sett så på deg begge skoene. Gå rundt medsols i en ring, tre ganger, ta så av deg skoene, og still dem i en T på et sted der de ikke står i veien. Gjenta eksakt samme ting tre dager etter hverandre. På den tredje dagen flytter du over mynten i et par skor som du bruker ofte. Teip fast mynten i skoen. Ha på deg skoene så ofte som mulig.

Hvis du ikke handler for mynten, kommer den til å gi deg hell.

Å kunne se din fremtidige kjærlighet

3 blå lys
1 obsidian-stein
1 skål
litt maismel og kildevann

Gjør litt maisgrøt ved å blande maismelet i kildevannet, og varm forsiktig, slik at blandingen tykner. Da blandingen er kjølt ned, renser du steinen ved å dekke den med litt grøt. Det er viktig at du gjør det med hendene og ikke et verktøy. Legg steinen i kildevannet, og hell kildevannet slik at steinen dekkes akkurat. Skyll hendene i litt kildevann for å få vekk grøten. Tenn så lysene, og still dem på ene siden av skålen. Sett deg på den andre siden av skålen, med ansiktet mot skålen og lysene.

Konsentrer deg først på lysene, og si dine ønsker med dyp og syngende stemme. Fortsett å snakke, og flytt blikket mot steinen. Se dypt inn i steinen, og fokuser dine ord, slik at det blir en av dem. Kanskje må du gjenta ritualet flere ganger før du er klar for å se.

Pin It on Pinterest

Share This