The Witch's Library - Your Source for Pagan Information

Formler

På grunn av magiens natur, bør hver funksjon være høyst individuell og personlig. Også da man følger en tradisjonell formel, bør det skreddersys til dine spesifikke behov for å være mest mulig effektivt. Forståelse for grunnleggende formeloppbygging vil gjøre det mulig for deg å lage dine egne, spesifikke, effektive formler for et hvilket som helst formål.

Planlegging er nødvendig. Det første skrittet er å bestemme seg for eksakt hva det ønskede resultatet er. Før du kan starte, må du bestemme deg for hvor du skal. Du må være veldig presis.

Det er viktig at du velger tid med stor forsiktighet. Du bør ta alle astrologiske aspekter, energistrømmer og månefaser inn i din beslutning.

Månen er det himmellegeme som er nærmest oss, derfor har den en inngående virkning på oss. Det er veldig viktig å velge en tid dag Månen er i et tegn som passer for det du skal gjøre. For eksempel:

Væren/Handling – Entusiasme
Tyren/Fornyelse – Sensualitet
Tvillingene/Kommunikasjon – Nysgjerrighet
Krepsen/Følelse – Oppfostring
Løven/Vitalitet – Målbevisst
Jomfruen/Organisering – Studerende
Vekten/Balanse – Kooperasjon
Skorpionen/Seksuell – Filosofisk
Steinbukken/Autoritet – Ambisiøs
Vannmannen/Innovasjon – Sosial
Fiskene/Følsomhet – Idealistisk.

Husk at magi for vinning, øking eller å bringe ting til deg, bør gjennomføres ved tiltakende måne. Når månen minker skal magi for minking og for å sende ting vekk utføres. Det høyeste energinivået er ved fullmåne, derfor er dette den mest kraftfulle tiden for magisk arbeid. Nymåne er tiden med nest mest energi.

Når det er mulig bør du følge naturens energistrømmer. Det finnes en naturlig tid for å starte ting (plantetid), for å modne ting (voksetid), for å høste ting (høstetid) og naturligvis en tid for hvile og planlegging. Å flyte med disse strømmene vil gjøre ditt magiske arbeid mye lettere.

Planlegg dine prosjekt til en tid av uforstyrret ensomhet. Det er viktig at du ikke blir distrahert. Generelt er det best å arbeide så sent på kvelden som mulig. En tid da det er mindre stressenergi er mest egnet for denne typen arbeid. Du kan overveie hvis midnatt eller enda senere passer for deg.

Da du velger et sted for ditt magiske arbeid, ta stor hensyn til dine behov fordi du må være komfortabel. Stedet skal være privat, stille og sikkert. Hvis det er mulig, sett av et sted som kun brukes til dette formålet. Et ubrukt rom, et spesielt hjørne av soverommet, en stille, isolert del av hagen. En plass som er bare din. En plass dit du kan gå når du trenger det og som er så fri for andres inntrenging som mulig.

Før den natten som du skal gjennomføre ditt arbeid må du samle sammen alt du kommer til å trenge. Alle ting du bruker er verktøy. De har ingen iboende magi. De er til for å hjelpe deg skape en stemning. Hvis de er riktig laget, vil de utløse primitive responser i deg. De bør velges med omhu. Tenk på formålet med ritualet og velg dine verktøy deretter. Hvis magien er seksuell skal lysene, oljene, røkelsen med mer frembringe en seksuell respons. Hvis det ønskede resultatet er stillhet, skal verktøyene få deg å føle deg rolig, fredfull og uforstyrret. Lysene skal ikke ha fabrikktilsatt duft fordi disse kanskje ikke passer ditt arbeid.

Før ritualet må du forberede og rense deg og dine verktøy. Historisk har folk fastet, fulgt omstendelige og detaljerte baderitualer, vært kyskhet og gjort mye annet rart. Ofte er et rituelt bad den foretrukne metoden. Man bruker ofte levende lys, duftende urter, badesalt eller sanselige oljer. Et varmt, luksuriøst bad kombinert med spesielle forberedelser og passende lyssetting kan skape en beroligende effekt og hjelper til i den veldig viktige prosessen med å slappe av og tømme hodet for alle verdslige tanker og opplevelser.

Ditt rituelle bad bør også begynne å sette de spesifikke vibrasjonene som leder deg inn på veien mot skapelsen av ritualet. Når du har fullført renseprosessen er kan du begynne. Gå til din plass som du tidligere har valgt til formålet. Hvis det er mulig, bør du benytte deg av de primitive responsene som settes i gang av vel valgt musikk. Musikken bør starte rolig og bygge seg opp til et oppmuntrende klimaks.

Når du bruker oljen, tenner lysene eller røkelsen (eller bruker noe av de andre verktøyene du har valgt), bør du begynne å intensivere energien du har satt i bevegelse rundt deg. En høy intensitet er utrulig viktig.

Den endrede bevissthetsgrad du må oppnå er ikke en meditativ tilstand. Alt som kan forstyrre din evne til å vie din oppmerksomhet til, nå og kontrollere det høye energinivået nødvendig for magi bør unngåes. Skrikende unger, en full oppvaskbenk, bruk av alkohol eller droger er eksempel på slike ting.

Ikke spre din energi ved å prøve å utføre mer enn et magisk arbeid av gangen.

Husk at magi er energimanipulasjon og at tanker er en type energi, og visualizering er en enda kraftigere type energi. Din visualizering kan være en metode for å videre intensivere og rette din vilje. Den kan også være en metode for å kontrollere den magiske energi som du har skapt. Du må vite hva du vill. Du må se det. Du må føle energiflødet. Du må dirigere den.

Et av de viktigste elementene i en hvilken som helst form for magi er den universelle loven om årsak og virkning. Dette betyr at alt du gjør (og ikke gjør) får noe til å skje.

Det du må ta mest i betraktning er den universelle loven om gjengjeldelse. Dette betyr at alt du gjør kommer tilbake til deg.

Det er i tingenes natur at når du sender noe ut øker dess moment. Slik at det da det kommer tilbake til deg, har det tre ganger større kraft. Hvis du gjør noe snilt for noen, vil noen gjøre noe enda snillere for deg.

Pin It on Pinterest

Share This