The Witch's Library - Your Source for Pagan Information

Dukkeformler

En dukkeformel

Først trenger du et bånd mellom personen og dukken. Bruk denne enkle navneseremonien:

«Lille barn, jeg laget deg og nå gir jeg deg liv
Jeg navngir deg (personens navn)
Hennes/Hans kropp er din kropp
Hennes/Hans pust er din pust
Hennes/Hans pasjon er din pasjon
Hennes/Hans blod er ditt blod
Selv om dere var atskilt
Er dere nå en.»

Dukkeformler

For å binde en fiende

Lag en dukke som representerer personen du vil binde. Brenn patchouliblader og frankincense på en kullbit. Tenn et svart lys og beveg dukken gjennom røyken fra røkelsen mens du sier:

«Hekate, livets og dødens store Gudinne
Jeg ber at Du bekrefter at denne skapning av stoff blir kjent som
Kjøtt og blod av (navn).»

Pakk inn dukken tett med ett rødt bånd, med spesiell oppmerksomhet på det område du vil binde. (En voldtektsmanns genitalier, munnen til en bakvasker.) Si dette mens du virer inn dukken:

«Mellom verdene i Hekates øyne er du (navn) bundet kraftløs.
I verdenens øyne er du harmløs.»

Se for deg et tungt nett laget av hvitt lys. Se for deg at det klynger seg til dukken. Pakk inn dukken i hvitt stoff og grav den ned nære personens hus (eller ved sjøen og be havet velsigne den).

Dukke mot en ond person

En dukke kan sys for å representere en ondskapsfull person. Fyll den med jord (gravjord hvis du kan finne det), rosemarin, salvie, en bit røykfarget kvarts og en bit beryll. Legg også med en bit av personens fingernegler, en hårlokk eller noe annet personlig. Du kan bruke personens håndskrift, hvis du ikke har noe annet. Fotografier kan også brukes.

Formel for dukkehealing

Ta en dukke og stenk den raust med velsignelsesolje. Gni en parfymert olje på dine hender og hold dem åpne over dukkens hode og si:

«Du er veldig syk – bli hel
Du vil bli frisk – bli hel
Bli hel! Bli hel! Bli hel!»

Bland så like deler parfymeolje fra rosmarin, parfymeolje fra fiol, voodooolje og fordømmelsespulver. Bland godt til du har en pasta.

Dekk dukken helt fra hode til fot med denne blandingen og gjenta ordene over.

Etter flere ganger, pakk forsiktig inn dukken i en bit rødt stoff og gjem den. Den må ikke bli sett på flere dager. Ta så dukken, brenn den og spre asken for vinden.

Dukke for å stoppe sladder

Bruk svart filt, nål, tråd og stopping for å lage en enkel dukke til å representere gjerningsmannen. Kutt en rift i stoffet (munn) og stopp dukken med Alm (Slippery Elm). Sy igjen munnen med en sekstrådig, purpurfarget broderisilke. Mens du syr sier du:

«Din munn er lukket. Du kan ikke tale
Sladre, bakvaske eller rasere.
Din munn vil være lukket, men bare til
Den taler om vennskap og godt vill.»

Legg dukken i en eske. Fyll esken med papir slik at dukkens ansikt tvinges inn i et hjørne. Å la dukken ligge slik fjerner sladrerens trang å sladre.

Forvisningsformel som ikke skader

Dette vil beskytte uten å skade de som blir bundet. Det er ikke mørk magi, men det er likevel mektig. Du kan bruke en annen olje som forvisningsolje hvis du vil. Rosemarin kan skiftes ut med rute.

Materialer

1 svart vokslys eller billedlys Spiker
Svart filt
En stor bit svart stoff
To biter rødt bånd
Bomull
Nål og tråd
Forvisningsolje
Løs tobakk
Et lite speil som kan stå av seg selv
Hvis du kan få tak i neglebiter, hår eller et bilde av personen, kan du bruke det i denne formelen.

Brett filten på midten og kutt ut en menneskeform. Lag den stor nok til at den kan stoppes etter at den er sytt sammen. Sy sammen kantene, men la et hull være igjen for stopping.

Fyll den med bomull og tobakk. Hvis du har neglebiter eller hår skal de også stoppes inn i dukken. Når dukken er fylt syr du sammen åpningen. Hvis du har et bilde, stift eller sy det fast på fremsiden av dukken.

Skjær inn navnet til personen på det svarte lyset med spikeren og legg til disse runene:

Thuraz, Isa, Eihwas, en mørk fylt sirkel for å representere den mørke månen (Mørk Måne), gitter som på et gammelt fengselsvindu (Barre, 4 linjer vannrett og 4 linjer loddrett), og en spiral som går motsols med en pil i enden (Widdershins).

Smør inn lyset og dukken med oljen. Kast en sirkel, påkall elementene og Guder eller Gudinner som du arbeider med.

Tenn alterlysene. Tenn det svarte lyset og juster speilet slik at flammen reflekteres i glasset. Hold dukken ut foran deg og si:

«Skapning av stoff du er,
Skapning av kjøtt og blod skal du bli.
Jeg navngir deg (navn på personen som skal bindes).
Ikke lengre skal du meg skade.
Ikke lengre skal du gjenta falske historier.
Ikke lengre skal du forstyrre mitt liv, eller mine kjæres liv.
Ved kreften til alle Guder og min vilje, Så skal det bli!»

Tegn et besvergende pentagram over dukken. Ta båndet og begynn å binde inn dukken som en mumie. La ingen områder være udekket. Si:

«Jeg binder dine føtter fra å skade meg.
Jeg binder dine hender fra å strekke seg ut å skade meg.
Jeg binder din munn fra å spre falske historier for å skade meg.
Jeg binder ditt sinn fra å sende energi for å skade meg.
Hvis du fortsetter, la all negativ energi kastes og reflekteres direkte mot deg!»

Knyt fast båndet og hold dukken foran speilet mens du visualizerer at all negativ energi denne personen har send deg blir reflektert tilbake til ham. Pakk inn dukken i svart stoff og bind rundt med en til bit bånd. Si:

«Store Moder, jeg har bundet denne person
fra å skade meg og mine kjære.
Ved kraften av tre ganger tre,
Ved Jord og Ild, Luft og Sjø,
Binder jeg denne formel, så slepper den fri.
Den vill ikke gi skade å komme tilbake til meg.
Som jeg vil, så skal det bli!»

La lyset brenne ned mens dukken sitter ved dets base. Ta så dukken og restene av lyset med langt vekk fra ditt hjem, og grav det ned dypt i jorden. Du kan også kaste det i sjøen og gå vekk uten å se deg tilbake.

Forvisningsformel

Ca 15 g olivenolje (½ ounce)
15 dråper furunålsolje
12 dråper ruteolje
7 dråper pepperolje
10 dråper peppermynteolje
blomst: knuste, svarte pepperkorn
juvel: obsidian eller svart onyks

Som med de fleste oppskrifter, må du trolig skifte ut noe. Dette er bra, det gjør oppskriften til din egen. Vær forsiktig da mange av oljene som trengs er irriterende for huden.

Gjør som i oppskriften over. Som Gudinne kan Morrigan brukes, men hun kan være ganske volatil. Denne formel er mektig, og du trenger trolig ikke noe annet.

Noen ganger kan denne typen formler fungere på en uventet måte. De du binder kanskje bestemmer seg for å flytte, de kanskje endrer mening og viser seg å være greie personer likevel, de kan gå gjennom en skrekkelig periode med uhell og lære den harde veien. Det finnes en ytterst liten risiko for at de projiserer så mye negativ energi at de kan bli skadet. Husk da at de ble fanget i tilbakegående strømmen av deres egen negativitet.

Beskyttelsedukke

Kornellgrener og spon, svart tråd, et ekorn, svart bomullstråd og stopping. Eukalyptus, salvie, timian, eikeblader og et ekorn, persille, bregne, bjørkebark, neglebiter. Hår, blod, sedertre eller en annen beskyttende olje, drageblod(urt)-blekk.

Utfør ritualet ved fullmåne. Tre dager før kan du lage «skjelettet» av kornellgrener og bind dem sammen med svart tråd. Bruk et ekorn til hode. Bruk ni urter, bomullstråd og stopping, eukalyptus, salvie, timian, eikeblader og et ekorn, persille, kornellspon, bregne og bjørkebark. Innvi og knus disse. Bland i neglebiter, hår (og blod, hvis du vil).

Tegn runen «ohl» med drageblod-blekk på en bit bjørkebark, rull sammen barken og bind den til dukkens overkropp med svart tråd.

Lag klær av biter fra dine gamle klær og sett litt av ditt eget hår på dukkens hode. På fullmånenatten kaster du så en sirkel, syr fast klærne på den lille fyren og stopper ham. Da du har gjort dette smører du inn dukken med sedertreolje eller en annen beskyttende olje og plasserer den på pentagramt på alteret.

Mediter over hensikten og dediker dukken så til sør. Besvergelse:

«Magiske dukke, min lille venn.
Vekk fra meg all skade du sender.
Beskytt meg nå gjennom dag og natt,
Idet jeg velsigner deg med denne ritus.
Alle bemyndiget disse urter inni.
Se meg trygg gjennom tykt og tynt.
Beskytt med o lille barn.
Bevar med uskadd og til skade for ingen.
Velsignet vær kraften av tre.
Som jeg vil, så skal det skje!»

Ta dukken og beveg den gjennom flammen mot sør, gjennom vannet mot vest, gjennom saltet mot nord og gjennom røyken (sandeltre) mot øst. Etter dette legger du dukken i en hvit musselinpose sammen med en svart og hvit agat, noen rosekroneblader og et rosemarinskudd. På posen tegner du runen «ohl» med drageblod-blekk. Bær denne pose med deg og lad opp urtene litt nå og da.

Kjærlighetsdukker for å returnere og beholde din tapte kjærlighet

Disse dukkene skal representere deg og ham/henne. Kutt figurene og konsentrer deg på hvem de skal representere. DU kan også legge til personlige detaljer som ansiktstrekk, skjegg, bart, langt hår, personens navn, stjernetegn med mer. Alt dette hjelper til med å symbolizere den dukken skal representere.

Sy sammen figurene, men la det være igjen et hull i toppen. Stopp dem så mens du konsentrerer deg om personen.

Bruk en eller flere av disse kjærlighetsurtene: jernurt, rosemarin, rosekronblader, kanel, patchouli, ryllik, vendelrot, kattemynte, lavendel, roseknopper, jordbærblader, sjasmin, ingefær.

Tilsett også til den dukken som skal representere din tapte kjærlighet; litt av ditt menstruasjonsblod (mektig valg), litt av ditt kjønnshår og litt av håret under dine armer.

Sy sammen hullene i toppene. Gi dukkene navn mens du holder dem og fokuserer på formelens hensikt (at han/hun skal vende tilbake til deg). Si:

«Ditt navn er —– du er nå hans/hennes/min —– sanne kjerne»

Bind sammen figurene ansikt til ansikt med rødt bånd eller rød tråd. Legg dem «til sengs» i en liten eske og oppbevar på et sikkert sted. Hver dag til eksakt samme tid smører du så inn et rødt lys med rose eller sjasminolje, eller t.o.m. olivenolje. Masser inn oljen fra endene mot midten for å innvi det som et magisk instrument med din personlige magi og energi. Du kan også risse ditt og motpartens navn på siden inni en hjerteform med en spiss nål.

Brenn lyset i 15 minutter mens du holder dukkene og fokuserer på ditt eks og hans/hennes tilbakekomst. Tenk på all den tid dere har hatt sammen og se for deg dere sammen igjen. Hold de sammenbundne dukkene høyt over lyset, slik at de blir varme, men ikke for hete. Si så:

«Jeg smelter ditt hjerte som jeg smelter denne voks
<navn> som denne voks strømmer,
så vokser din kjærlighet til meg seg sterk

Jeg smelter ditt hjerte som jeg smelter denne voks
Som denne voks strømmer,
Så strømmer også din kjærlighet sterkere mot meg

Jeg smelter ditt hjerte som jeg smelter denne voks
Som denne voks strømmer,
Så minnes du om all din kjærlighet til meg

Jeg smelter ditt hjerte som jeg smelter denne voks
Og ved kjærlighetens ild og dens smeltede strøm
Vend tilbake <navn> og vis meg din kjærlighet.

Jeg kaller <navn> tilbake til <ditt navn> så må det bli!»

Si den siste setningen 3 x 3 ganger.

Binding

Hensikten med denne er å beskytte deg selv og den som fysisk og psykisk prøver å knekke deg.

Du trenger:

Tøydukke (ikke sy på hodet før du begynner)
Nål og tråd
Sort bånd
Sort lys
Kittelen din eller noe lignende
Papir og penn
Et lys i hvert hjørne (nord, sør, øst, vest)

Kall på elementene.
Tenn det sorte lyset, konsentrer deg om personen du skall binne. Skriv ned personens navn og ditt ønske på papirlappen. Plasser så lappen inne i dukkens hode og sy igjen.
Knyt det sorte båndet rundt dukken hode, tenk hele tiden på personen. Si:

«Jeg binder deg (navn),
mot å gjøre skade for deg selv og mot å skade andre.»

Gjenta dette til hode er helt dekket av det sorte båndet.
Legg dukken ned i kittelen og la den ligge til dagen etter.
Takk Gudinnen og Guden for deres beskyttelse og kraft.
I løpet av de neste 5 dagene, oppbevar dukken så langt unna deg som mulig.

Pin It on Pinterest

Share This