The Witch's Library - Your Source for Pagan Information

Pulveroppskrifter

Planlegging | Kostnad & Tilgang | Lage egne | Pulveroppskrifter

Englepulver

Blå talkum. Lavendel (fred og renselse); sandeltre (beskyttelse og spiritualitet); kvann (beskyttelse og visjoner); appelsinskall (kjærlighet); frankincense (beskyttelse og spiritualitet). Hellig venn eller springvann for spraying.

Dette pulver bringer frem englenes essens, beskytter mot onde ånder og bryter forbannelser. Strø rundt alteret, terskelen til en hvilken som helst portal, dør eller vindu. Brenn i røkelseskar for generelt godt hell og vift rundt i et rom med en fjær. Lad i et lys for å påkalle kjærlighet og spirituell hjelp. Bruk pulveret sammen med et rosa lys for å trekke til deg vennskap. Bruk sammen med et sølvfarget lys for englemeldinger. Beste dagen for å lage dette pulver er søndag i timene for solen, månen Venus eller Merkur.

Sinnepulver

Chilipulver (beskyttelse og eksorsisme); svartpepper (beskyttelse og eksorsisme); svovel (eksorsisme); dyvelsdrek (beskyttelse og eksorsisme).

Strø rundt et rom for å komme over følelser som irritasjon og sinne. Hjelper å avverge fremtidige krangler og vil rense sinnet for alle onde tanker. Hvis du synes det å bruke svovel er ubehagelig, kan du erstatte det med basilikum. Dette pulver hjelper deg å rense hodet da du opplever negative følelser. Du kan erstatte dyvelsdrek med kvann (fordi dyvelsdrek lukter absolutt horribelt).

Jeg anbefaler ikke å brenne dette pulveret i et røkelseskar, hvis du bruker svovel eller dyvelsdrek, da begge lukter fælt i lang tid. Det samme gjelder det å lade det i et lys. Skulle du ville lade et lys, så velg basilikum og kvann som ingredienser. Beste dagen fr å lage dette pulver er lørdag i Saturns time.

Atlantic City pulver

Rød eller grønn talkum. Patchouli (penger); sitronskall (lang levetid); jasmin (penger).

Bruk for å forvise en periode med til og med det verste uhell. Strø på stolen din før du setter deg for å spille sjansespill. Hvis tilsatt til en oljebase er blandingen veldig god for å smøre inn talismaner, sigill, formelposer, spillekort osv. Beste dagen å lage det på er søndag i Jupiters time, eller torsdag i Solens time.

Forvisningsrøkelse eller pulver

Svart talkum. Laurbærblader (beskyttelse og styrke); kanel (kraft); rødvin (styrke); rosekroneblader (beskyttelse); myrra (beskyttelse); mynte (beskyttelse); salt (beskyttelse).

La blandingen tørke skikkelig før du bruker den. Strø for å eliminere alle dårlige åndekrefter. Bør graves ned i et røkelseskar ved din helligdom eller ditt alter under magiske applikasjoner eller under sirkelen. Brukes også for ukryssing. Beste dagen for å lage det er lørdag i Saturns time.

(Ukryssing: Da en situasjon er ugunstig, da anses omstendighetene for å være "krysset". Men husk at det som ble krysset over en lengre tid, ikke kommer til å bli ukrysset med en gang. Tidlige amerikanske hekser pleide å si: "Du ble ikke syk på en dag, så du kommer ikke til å bli frisk på en dag." Bruk magiske applikasjoner som bygger eller lenker sammen da du arbeider med hardt kryssede energier.)

Gunstig drømmerøkelse eller pulver

Blå eller purpurfarget talkum. Bergamott (generell suksess); sitron (rensing); frankincense (spiritualitet); fiolrot (spådom); timian (synske drømmer).

Brenn for å få alle drømmer til å bli virkelighet, spesielt de som er hjelpsomme for drømmeren. Hjelper også i clairvoyance. Gni pulver på pannen og strø under sengen for ultimat effektivitet. Best dagen å lage det på er mandag i Månens time, eller søndag i Solens time.

Blandet tillitspulver

Oransje talkum. Malt muskat (troskap); fiolrot (kjærlighet); rose (kjærlighet); patchouli (lust); basilikum (for å tilsette sympati).

En spesiell blanding som kun brukes for å skape en atmosfære av tillit og forståelse. Beste dagen å lage den på er fredag i Venus time.

Kommanderende/Kontrollerende/Tvingende pulver

Brun talkum. Allehånde (healing); fiolrot (beskyttelse og spådom); patchouli (lust); kanel (kraft); sandeltre (ønsker); kryddernellik (eksorsisme).

Bruk da du arbeider med runemenn, elementaler eller jordånder. God for å strø i veien for stalkere, misshandlere eller generell ondskap. Lad i svarte lys for å holde angripere på avstand. Beste dagen å lage det på er tirsdag i Mars time.

Konsentrasjon

Sølvfarget talkum. Mastic (Pistacia Lentiscus, psykiske krefter og manifestasjon); kanel (kraft); myrra (spiritualitet).

Smør inn pannen med en liten mengde for hjelp til å løse et problem. Renser sinnet, inspirerer plutselig innsikt i et problem. Strø på spådomsverktøy eller lad i ditt meditasjonslys. Beste dagen å lage det på er mandag i Månens time.

Forvirring

Svart talkum. Vetiveria (forbannelsesbrytende og antityveri); lavendel (beskyttelse); jalap (beskyttelse og forbannelsesbrytende). En brent knytt skolisse.

Forvirrer de som forsøker å kaste en formel på deg. Bryter alle former for forbannelser. Virker esten umiddelbart. Virker bedre da forbannelsen er ny, men det er en god idé å ha litt for hånden i tilfelle nødssituasjon. Beste dagen å lage det på er lørdag i Mars eller Saturns time.

Motpulver

Blå talkum. Blå flaske. Vanilje (mentale krefter); rose (beskyttelse og psykiske krefter); syrin (beskyttelse); lavendel (beskyttelse).

Brukes for å gi store mengder mot til de som er redde eller forsagte. Med en oljebase brukes den for å smøre inn lys og til å ha på seg da man konfronterer skremmende eller farlige situasjoner. Beste dagen for å lage det er søndag i Mars time.

Dobbelt raskt hell røkelse, pulver eller gu

Grønn talkum (tilsett ikke talkum til gulvvask). Patchouli (penger); rose (hell); einerbær (antityveri). En oppmalt pengeseddel.

Strø ved ditt firma, på døråpningen til ditt hjem, rundt eventuelt firmamøblement hjemme, eller i din pengebok, håndveske eller lomme for å øke hellet og suksessen. Lad i lys eller legg i formelposer for pengemagi. Beste dagen for å lage det er torsdag i Jupiters time.

Duehjerterøkelse og pulver

Rosa talkum. Lavendel (kjærlighet og lykke); rose (kjærlighet); blåregn (kjærlighet); syrin (beskyttelse).

Beroliger rastløse sjeler og løser alle hjerteproblemer. Formilder kjærlighetsfølelser. En bra formellenke for individer som prøver å kvitte seg med en vane, forandre mentale mønstre, eller som er under psykiatrisk omsorg. Brenn i et røkelseskar for å rense en plass etter en krangel. Lad i lys da du arbeider for noen sin mentale helse eller for en individ som arbeider med sorgens syklus. Beste dagen for å lage den er fredag i Venus time.

Trekkende pulver

Blå talkum. Jasmin (penger); fiol (hell & ønsker); lavendel (lykke).

Gni på dine hender og strø rundt alteret før påkalling av åndene. Hjelper å tiltrekke godt hell og assistanse i viktige saker. Assisterer i å stille nervene også. Beste dagen for å lage det er torsdag i Solens time.

Easy Street

Grønn og gullfarget talkum. Allehånde (beskyttelse); krypmure (penger); kryddernellik (penger); dill (penger); ingefær (penger). Oppkuttede biter av en pengeseddel.

Gni på hender, strø rundt firma og hjem, og legg i pengeboken eller håndvesken din for å trekke til eg pengemessig overflod. Beste dagen for å lage det er torsdag i Jupiters time.

Lett vredepulver

Blå talkum. Aske; rød pepper (forbannelsesbrytende); rose (hell og beskyttelse); jasmin (kjærlighet); sandeltre (beskyttelse og eksorsisme); salt (forvisning).

Kast på eller nær en person som er sint over noe du har gjort for å eliminere alle følelser av fiendskap. Også bra for å komme over hat. Skriv personens navn (som er sint på deg eller et familiemedlem) på en papirbit. Strø pulver på papiret, rull til en stram sylinder, og legg i en plastikkpose. Legg posen i fryseren. Beste dagen for å lage det er lørdag i Mars eller Saturns time.

Misunnelse og sjalusipulver

Blå talkum. Pors (guddommelig kjærlighet); vetiveria (forbannelsesbrytende); sassafras (helse); ryllik (mot og eksorsisme).

Letter følelser av sjalusi hvis den plasseres på døren til en du vil ha tillit fra. Bruk sparsomt. Lad i lys for å bryte et mønster av misunnelse og sjalusi. Beste dagen for å lage det er fredag i Venus time.

Eliminer pengestress pulver

Purpurfarget talkum. Vanilje (mentale krefter); peppermynte (renselse); kanel (spiritualitet); patchouli (penger).

Gni på kroppen for å tiltrekke kjærlighet og hell i spill. Lag gulvvask for å spre rundt i huset, for på så måte fjerne dårlige influenser som forhindrer suksess. Beste dagen å lage det på er torsdag i Solens, Mars eller Jupiters time.

Skjebnepulver

Svart og gullfarget talkum. Svartpepper (beskyttelse); drageblod (kraft); rosemarin (beskyttelse); patchouli (spiritualitet).

Dette er et ukryssings pulver som brukes for å overvinne kraften til en sterk ouanga eller forbannelse. Sies være et veldig pålitelig pulver som virker raskt. Beste dagen å lage det på er lørdag i Saturns time.

Fyrig Pasjon

Rød og gullfarget talkum. Patchouli (lust); Alrune (lust); musk (lust).

Øker din seksualitet. Strø under sengen eller i en lomme på dine klær. Beste dagen for å lage det er fredag i Venus time.

Fly uten kost

Blå eller purpurfarget talkum. Sitronskall (renselse); frankincense (beskyttelse); myrra (beskyttelse).

Strø under sengen før du forsøker deg på en astralreise, for å hjelpe til med å reise under din drømmesyklus, eller for å hjelpe med dyp meditasjon. Beste dagen for å lage det er mandag i Månens time.

Fire tyvers eddik

Jalap (suksess); vetiveria (bryte forbannelser); Aplectrum hyemale (kjærlighet); Galanga (suksess); eller svartpepperbase (forbannelsesbrytende); rødvinseddik (forbannelsesbrytende).

En veldig populær blanding som har sett mange, mange sesongssykluser i folkemagi. Angivelig så driver denne blandingen fiendene fra din dør. Beste dag å lage det på er lørdag i Mars eller Saturns time.

Fransk kreolpulver

Purpurfarget og sølvfarget talkum. Syrin (beskyttelse); musk (kraft); Laurbær (psykisk kraft); lind (beskyttelse).

Et spesielt pulver designet for å få dine drømmer til å bli virkelighet. Hjelper med å tolke drømmer profetisk. Lag en drømmepose for å legge under puten før du sover. Beste dagen å lage det på er søndag i Månens time.

Vennskapspulver I

Rød talkum. Myrra (healing og spiritualitet); rose (kjærlighet); syrin (beskyttelse).

Tiltrekker mange nye venner. Brukes i glamorier for å hjelpe deg å virke tiltrekkende i andres øyne. Veldig god for potensielle elskere. Bruk i kjærlighetsformler eller formelposer. Lad i lys før du begynner på en ny skole, i en ny jobb eller annet nytt møte. Beste dagen å lage det på er fredag i Venus time.

Vennskapspulver II

Rød talkum. Fotspor i jord; pathcouli blader (fertilitet); kanel (kjærlighet og suksess).

Øker magnetisme. Trekker andre til deg og gjør det lettere for vennskap å utvikles. Strø rundt hjemmet, firmaet, eller i skapet ditt på skolen. Beste dagen å lage det på er fredag i Venus time.

God forretningpulver

Grønn talkum. Frankincense (eksorsisme og beskyttelse); tonka bønner (penger og ønsker).

Brenn i et røkelseskar da forretningene går dårlig. Sies bringe hell og finansiell gevinst. Hjelper forretninger og hell. Beste dagen å lage det på er torsdag i Solens eller Jupiters time.

Great Rite pulver

Blå talkum. Sandeltre (ønsker); salvie (ønsker); rose (kjærlighet); appelsinskall (kjærlighet); jasmin (kjærlighet).

Brenn eller spre i rom der elskere skal møtes, for å behage de gode åndene og øke seksuell bevissthet. Vidunderlig for elskere den Store Ritusen. Beste dagen for å lage det er fredag i Venus time.

Helsepulver

Grønn og Blå talkum. Rose (kjærlighet); nellik (healing); sitron (healing); gardenia (healing).

Brukes for å smøre lys, talismaner, eller hva som helst som er relevant for healing ritualer. Beste dagen for å lage det er søndag i Solens time.

Hekates pulver

Svart talkum. Jern fyllinger eller bittesmå spikere; belladonna eller slyngsøtvier (beskyttelse); litt svart hestehår eller svart kattehår.

Beskytter deg mot alle dårlige/oden formler. Strø på alteret før du utfører Z. Budapests "Send Him A Nightmare" formel. Legg litt på gulvet også. Ypperlig for bruk mot stalkere, misshandlere og kriminelle. Beste dagen å lage det på er lørdag i Saturns time.

Urtepulver

Grønn talkum. Basilikum (sympati); oregano (beskyttelse); salvie (lang levetid); timian (healing); sitron (lang levetid).

Bringer godt hell i spill og vill øke minnet til enhver som brenner det. Også ofte brukt som helsepulver. Bruk i dukker eller hul ut en liten del av en potet, hell i pulveret, legg i en papirlapp med den syke personens navn på, plugg igjen hullet og grav den ned i hagen mens du sier:

"Imens denne potet råtner, skal sykdommen forsvinne."

Beste dagen å lage det på er lørdag i Saturns time (hvis det skal brukes til forvisning) eller søndag i Solens time (hvis det skal brukes til healing).

Høy Beseiring

Grønn og rød talkum. Jalap (penger, kjærlighet, suksess og lykke); vetiveria (kjærlighet, hell og forbannelsesbrytende); bergamott (penger).

Et veldig kraftfullt virkemiddel for å tiltrekke seg rikdom, prestige, ære, kjærlighet og helse. Bruk sjenerøst for ønsket forandring. Hurtigvirkende blanding. En av de beste oljene/pulverne for gode arbeid. Beste dagen å lage det på er torsdag i Jupiters time.

Jobbeskyttelsespulver

Rød talkum. Musk (kraft); chilipulver (styrke); tobakk (beskyttelse); pulverisert nyhetstrykk.

Strø rundt sjefens kontor og ditt eget område på jobben. Tvinger din overordnede til å la deg være i fred. Stopper trakassering. Brukes også i privatlivet for å få motta snillhet og omtanke. Beste dagen å lage det på er torsdag i Jupiters time.

Jungelpulver

Rød og gullfarget talkum. Kanel (suksess); Jalap (beskyttelse); hvitt sandeltre (beskyttelse).

Brukes for å avverge forbannelser. Bruk sparsomt. Lad i lys for å forvise stalkere og avverge negativitet. Ikke for noviser. Beste dagen å lage det på er tirsdag i Mars time.

Fruens fortryllelse

Purpurfarget talkum. Vanilje (kjærlighet og mental behendighet); rose (kjærlighet); jasmin (penger); en bit korall; gullglitter.

En favoritt blant damer for å øke og forsikre seg om finansiell gevinst. Beste dagen å lage det på er mandag i Månens time.

Juridisk assistansepulver

Svart talkum. Jalap (beskyttelse); Galanga (beskyttelse); kryddernellik (beskyttelse); salvie (beskyttelse og visdom); rosemarin (beskyttelse); pipetobakk (renselse).

Veldig kraftfull i formelarbeid for å brennes i røkelseskar sammen med et svart lys og salt. Strø i dine sko før oppmøte i retten. Brukes kun for å vinne rettssaker og overvinne juridiske sammenfiltringer. Beste dag for å lage det er torsdag i Mars time.

Magnetismepulver

Blå talkum. Seksten deler trebase, 8 deler frankincense (beskyttelse); 4 deler sandeltre (ønsker); 2 deler myrra (healing); 4 deler kanel (kraft og suksess); 2 deler fiolrot rot.

Veldig magnetisk blanding som brukes for å tiltrekke gode ånder. Tiltrekker kjærlighet, kraft, hell og penger. Bruk før signeringen av en viktig kontrakt, intervju, da du skal kjøpe en bil etc. Utmerket for å lade i lys for suksessformler. Beste dagen å lage det på er søndag i Solens time.

Meditasjonspulver

Purpurfarget talkum. Lavendel (fred); kanel (spiritualitet).

Hjelper å utvikle konsentrasjon og kreativitet. Bruk det alltid da du forbereder deg for meditasjon. Brenn i røkelseskar i rommet før du mediterer. Strø i din meditasjonsstol. Beste dagen for å lage det er mandag i Månens eller Venus time.

Penge-/Suksesspulver

Sølvfarget talkum. Patchouli (penger og fertilitet); kanel (suksess); jernurt (penger).

Et godt ladningspulver som sies å magnetisere lyster. Tilsatt til en olje, brukes det til å velsigne lys før en seremoni. Tilsatt til hellig vann eller alkohol, brukes det til å tørke rent et alterrom. Strø det i pengeboken din. Beste dagen for å lage det er torsdag i Jupiters time.

Pow-Wow Gretchyn

Rose; gardenia; stor åpen sikkerhetsnål; mindre sikkerhetsnåler; glassperler (valgfritt).

Enda en populær blanding. Tilsatt en bæreolje er det en bra blanding som gir hell og god skjebne til troende. Strø pulver raust da du føler deg deprimert. Bland sikkerhetsnåler og perler i pulveret. Tre perler og mindre sikkerhetsnåler på den store sikkerhetsnålen. Bær på din venstre skulder for å avlede skadelige energier. Beste dagen å lage det på er lørdag i Saturns time.

Beskyttende veggpulver

Svart talkum. Drageblod (beskyttelse); frankincense (beskyttelse); myrra (beskyttelse); salt (beskyttelse).

Hjelper å beskytte brukeren mot ethvert magisk angrep eller uventet bakslag. Forhindrer andre fra å kaste en ond forbannelse mot deg. Strø rundt et rom for å hjelpe til med å avparere forbannelser. Plasser ved alle vinduer og dører. Lad i lys for å bruke i beskyttelsesformler. Lad i et hvitt lys og plasser lyset utenfor ditt hjem for å holde folk vekk fra eiendommen. Beste dagen for å lage det er lørdag i Saturns time.

Synsk bevissthetspulver

Sølvfarget eller purpurfarget talkum. Vivendel (psykisk kraft); rose (psykisk kraft); geranium (beskyttelse).

Hjelper å øke ditt naturlige klarsyn. Enkelte sier at bruk av dette pulver hjelper å åpne kommunikasjon mellom deg selv og Ånden, hvilket lar positive vibrasjoner arbeide med deg. Strø under sengen din, legg en pose under puten din, eller brenn i et røkelseskar i soverommet ditt før du skal sove eller før du bruker et spådomsverktøy. Strø i den eske eller veske der du oppbevarer dine spådomsverktøy. Plasser på stolen din før du begynner en lesing for en klient. Beste dagen for å lage det er mandag i Månens time.

Synsk drømpulver

Lyseblå talkum. Musk (kraft); fiolrot (spådom); ambergris (psykisk kraft); peppermynte (psykisk kraft); lavendel (søvn).

Øker psykisk kraft og hjelper deg å huske drømmer i sin helhet. Virker veldig godt i et ladet lys. En trivelig sidelinje: Eksponerer bedragerske personer som arbeider mot deg. Beste dagen for å lage det er mandag i Månens time.

Returner til senderpulver

Gul talkum. Rose (beskyttelse); frankincense (beskyttelse); vetiveria (forbannelsesbrytende); vivendel (beskyttelse); kvann (forbannelsesbrytende); tistel (forbannelsesbrytende).

Brukes for å bryte forheksninger eller for å beordre onde ånder til å returnere til deres sender. Lad i lys da du utfører magi for å ta fast kriminelle, for å stoppe misshandel, eller returnere negativa energier som er blitt sent til deg. Beste dagen for å lage det er lørdag i Saturns time.

Hellig aske

Sølvfarget talkum. hvitt pergament papir; kanel; sandeltre; afrikansk fiol (alle for spiritualitet).

Brenn det hvite pergament papiret i en skål. Knus asken. Tilsett urtene. Bland godt. Oppbevar i en lufttett beholder. Bruk for smøring før en begravelse, ved Samhain, eller på askeonsdagen. Beste dagen for å lage det er søndag i Månens time.

Stalkerpulver

Svart talkum. Dyvelsdrek (eksorsisme); chilipulver (eksorsisme); nesle (for å flytte vekk); misteltein (jakt og eksorsisme); belladonna eller slyngsøtvier (eksorsisme); og en klype svovel.

Strø i veien for den du vil få til å slutte forstyrre deg. Plasser også på vinduskarmer og inngangstrappen. Får folk å snu da det kommer i kontakt med luften. Beste dagen for å lage det er lørdag i Saturns time.

Søtt ekteskappulver

Gul talkum. Vanilje (kjærlighet); vintersar (healing, forbannelsesbrytende); vetiveria (kjærlighet, antityveri, forbannelsesbrytende); pinselilje (kjærlighet); myrt (kjærlighet); basilikum (sympati); hvitt sukker (harmoni).

Bringer harmoni til et stormfullt ekteskap. Strø under sengen eller i det rom der kranglingen oftest skjer. Brenn i et røkelseskar i soverommet om natten da du legger deg. Gir sinnsro. Tilsett til en olje og smør inn hvite lys. Beste dagen for å lage det er fredag i Venus time.

Søt ånd pulver

Purpurfarget talkum. Kanel; tonka bønne; patchouli; vanilje; lavendel; gardenia; vetiveria.

Designet for å trekke gode ånder til brukeren og hjelpe til med å frembringe psykisk kreft. Bruk på kroppen (ved å tilsette en litenmengde olje) og på alteret. Tilsett til røkelse for å brenne i et røkelseskar for å rense et rom. Bland med hellig vann eller olje for å smøre inn lys. Plasser i pose og legg blant dine rituelle klær. Beste dagen for å lage det er søndag, mandag og onsdag i Månens time.

Suksesspulver

Gullfarget talkum. Violrot (beskytter suksess og trekker kraft); frankincense (hell); vetiveria (hell og penger); sandeltre (ønsker); lobelia (karriere suksess); gullglitter.

Hjelper å skyve vekk de som hindrer deg i å stige opp til suksess. Stoppe sladder ondt snakk. Lad i et lys da du kaster en formel for lønnsforhøyelse, bedre ansettelse eller bedre arbeidsatmosfære. Virker godt i pengeformler. Beste dagen for å lage det er torsdag i Jupiters time.

Pulveroppskrifter

Pin It on Pinterest

Share This