The Witch's Library - Your Source for Pagan Information

Planlegging av ditt magiske pulver

Hva skal pulveret brukes til?

Er dette en engangssituasjon, eller trenger du en større mengde for å bruke til flere ting (som et spirituelt rensningspulver)?

Har du tid til å bestille spesialingredienser, eller trenger du å lage pulveret med en gang? I så fall, hvilke ingredienser kan du erstatte de du ikke har med?

Planlegging av ditt magiske pulver

Vil du tilsette en signaturingrediens? Enkelte magipraktiserende tilsetter en signaturingrediens, noe som inneholder deres essens og forener pulveret med deres energifelt eller vibrasjon. For eksempel tilsetter noen litt oppmalt sølv i alle sine pulver som signatur.

Avhengig av hva pulveret skal brukes til, hvilken månefase, dag eller planettime er passende for å lage hvilket pulver?

Ønsker du å tilsette energien til en spesiell guddom, et kraftdyr eller et element til pulverets essens? I så fall, hvilke korrespondanser fungerer godt med denne/dette guddom, kraftdyr, element eller ånd?

Vil du bruke energien til et magisk alfabet eller runesymbolene for aktiveringen av ditt pulver? I så fall, kommer runeåndene til å være komfortable med andre energier du kan tenkes bruke?

I tillegg til disse avgjørelsene, kan du ville skrive en spesifikk formel eller ritual, designet for pulverets sin utvikling og senere bruk.

Pin It on Pinterest

Share This