The Witch's Library - Your Source for Pagan Information

Kostnad og tilgang

Planlegging | Kostnad & Tilgang | Lage egne | Pulveroppskrifter

Hva hvis du ikke har råd til kjøpe et par av ingrediensene i en oppskrift for magisk pulver? Lær deg å erstatte dem. Det skader deg ikke, og vil ikke ødelegge ditt pulver. Scott Cunningham’s Encyclopedia of Magickal Herbs (Llewlyn, 1985) er en utprøvd og sikker ”må ha” ting for enhver magisk person. I denne boken gis hundrevis av magiske erstatninger.

Hva om du ikke kan få tak i tonkabønner, og du trenger dem NÅ? Lær å kjenne matbutikken og helsekostbutikken godt. Hvis du vil lage et pulver, og ikke vet hva du skal bruke, kan du lete gjennom butikkhyllene og velge det som føles riktig. Du vil bli overrasket over hva du kan komme opp med.

Hvis du er i skikkelig knipe, kan du bruke røkelsekoner på boks, kverne dem, og bruke pulveret sammen med dine naturlige ingredienser. Jeg vet at puristene grøsser, men det virker. Mange matbutikker har blomsteravdelinger også.

Hvis du vil lage magiske pulver av friske ingredienser, må du kutte dem opp i veldig små biter og la dem tørke. Bruk et rivejern for mange frukter og grønnsaker. Legg bitene på tørkepapir og la dem tørke. Bytt ut tørkepapiret da det trengs. Bind ting som koriander, persille og andre bladplanter sammen i små buketter og heng dem på en stang som du har satt fast på kjøkkenveggen med billige koppholdere. Selv om noen bruker mikrobølgeovnen til å tørke sine urter, kan jeg ikke få meg selv til å gjøre det. Jeg vet ikke hva mikrobølgene gjør med urtene og deres egenskaper.

Du kommer sikkert å finne andre ting du vil kombinere med oljer og pulver, eller bruke separat. For eksempel salt, brunt sukker, vanlig sukker og honning, men også de berømte Florida vannene. I Pow-Wow magi heller man salt i en fiendes vei, i deres fotspor, eller enda bedre, på deres underklær (jeg spøker ikke). Honning, brunt og behandlet sukker er veldig bra ingredienser for å søte en situasjon. Du kan også forme brunt sukker og ulike urter sammen for en legende dukke.

Pin It on Pinterest

Share This