The Witch's Library - Your Source for Pagan Information

Betingelser

Priser

Prisene er som regel oppgitt i USD. Jeg forbeholder meg retten til å endre mine priser. Prisene på tidspunktet når ordren blir sendt er gyldige gjennom hele kjøpsprosessen. Til tider hvor programvare eller menneskelige feil for eksempel lister produkter med en åpenbar feil pris, forbeholder jeg meg retten til å kansellere bestillingen (varsel vil bli gitt).

Betaling

PayPal

Normalt skjer betalingen via Paypal. Enten ved at du allerede har en konto der, eller at du åpner en ny konto. Å lage en konto på PayPal er enkelt, gratis og sikkert.

Bankkonto

Det er også mulig å betale til en bankkonto. Du må da kontakte meg via e-post for å få de opplysninger du trenger.

Forhåndsbetaling

Betaling gjøres på forhånd. Det er ikke mulighet for oppkrav pga tidligere erfaringer med dette.

Terms of Service

Ansvar

 • Jeg gir ikke medisinske råd
 • Jeg lover ikke noen kur for noen sykdom
 • Jeg forteller deg ikke at du skal erstatte konvensjonell medisinering
 • Jeg er ikke din mor eller din psykolog.
 • Resultater/effekter fra spådomer, brygg, amuletter og annen magi kan ikke garanteres.
 • Jeg garanterer ikke at noen av oppskriftene eller informasjonen på disse sidene virker. Husk at dette handler om magi, ikke fysikk, kjemi eller lignende.
 • Jeg er ikke ansvarlig for hva som skjer hvis informasjon eller oppskrifter brukes på feil måte. Bruken av ting som er kjøpt her skjer helt og holdent på brukerens ansvar.
 • Jeg er ikke ansvarlig for at oppskrifter virker på ønsket måte. Bruken av oppskrifter skjer helt og holdent på brukerens eget ansvar.
 • Alle oppførelser som omhandler urtemedisin og kjerringråd er kun kuriosa. Eventuell bruk skjer helt og holdent på brukerens ansvar.
 • Jeg løser ikke forbrytelser, velger ikke lotto-tall eller finner tapte gjenstander.
 • Jeg forutser ikke dødsdatoer eller prøver å diagnostisere sykdommer.
 • Jeg er ikke et medium/synsk.
 • Jeg er ikke advokat, lisensiert psykolog, økonomisk rådgiver, konsulent eller helsepersonell og mine tjenester kan ikke erstatte omsorg eller råd fra advokater, bedriftsrådgivere, finansrådgivere, psykologer eller annet helsepersonell
 • Jeg vil til enhver tid utøve mine beste faglige innsats, ferdigheter og omsorg. Men jeg kan ikke garantere utfallet av dette arbeidet og/eller anbefalinger på min nettside/blogg og mine kommentarer om utfallet er kun meningsytringer. Jeg kan ikke gi noen garantier annet enn å levere de kjøpte produkter og tjenester som beskrevet.
 • Hvis jeg føler din atferd er avhengighetsskapende, kan jeg nekte å spå deg. Jeg vil ikke oppfordre avhengighet av synske, astrologer eller tarot-lesere.
 • Jeg vil ikke lese for personer under 18 år uten foreldre til stede.
 • Jeg behandler alle med lik respekt, uavhengig av rase, religion, kjønn eller legning.
 • Jeg representerer meg selv og mine evner med ærlighet og integritet. Jeg tror din fremtid er i dine hender, og at du har fri vilje og evne til å endre noe du ikke liker i spådommen.
 • Jeg spår ikke om følgende emner:
  • Død
  • Skilsmisse
  • Katastrofe
  • Kjærlighet

Kopiering

Kopiering og hotlinking av informasjon og/eller bilder fra dette nettstedet er ikke tillatt. Å gjøre det vil utsette deg for risikoen for rettsforfølgelse.

Partnerlenker

Noen av lenkene på dette nettstedet er partnerlenker. Det betyr at hvis du kjøper noe etter å ha klikket en slik lenke så får jeg en liten sum penger fra nettstedet. Det påvirker ikke deg, men det gjør det å holde dette nettstedet kjørende og vedlikeholdt mye enklere.

Avtaler

Avtaler må bestilles minst 48 timer i forveien og endres eller avbestilles minst 24 timer i forveien. Når du bestiller en avtale med meg, vil jeg respektere den avtalen, og det håper jeg du vil også. Hvis ikke, er det ditt problem. Hvis du er sen, mister du så mye tid. Hvis du ikke dukker opp, vil du ikke få en tilbakebetaling.

Forstå at når du ikke dukker opp eller ringer, kan jeg ikke gjøre den tiden tilgjengelig for en annen klient. Det er ditt ansvar å holde orden på din avtale. Jeg forventer at du viser samme høflighet for meg som du ville vise en lege, frisør, advokat, etc.

Av prinsipp forbeholder jeg meg retten til å nekte service, uansett årsak.

Frakt

Jeg bruker resirkulert emballasje for å spare miljøet, så du vil ikke få orden pakket i en perfekt boks. Bestillingen vil bli sendt så snart som mulig, ved hjelp av Posten. Mitt ansvar for forsendelsen slutter når jeg har levert den på postkontoret. Hvis du foretrekker forsikrede pakker må du varsle meg, og akseptere den ekstra kostnaden. Eventuelle forsinkelser eller kostnader på grunn av toll er ikke mitt ansvar. Det er ditt ansvar å sjekke at import av produktet er tillatt i ditt land.

Reklamasjon

Hvis det oppdages en feil eller mangel må forbrukeren innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget, eller burde oppdaget den, gi selgeren melding om at han eller hun vil påberope seg mangelen (reklamasjon). Fristen for å reklamere er allikevel ikke kortere enn to måneder fra det tidspunkt da forbrukeren oppdaget mangelen. Reklamasjon må senest skje to år etter at forbrukeren overtok tingen. Dersom tingen eller deler av den ved vanlig bruk er ment å vare vesentlig lengre, er fristen for å reklamere fem år. Hvis forbrukeren ikke reklamerer i tide, tapes retten til å gjøre mangelen gjeldende. En mangel som viser seg innen seks måneder etter at forbrukeren overtok tingen (normalt leveringstidspunktet) skal formodes å ha eksistert ved risikoens overgang.

Melding om feil og mangler ved produktene kan overbringes meg muntlig eller skriftlig. Av bevishensyn anbefaler jeg at reklamasjonen sendes skriftlig primært via vanlig post.

Dersom det foreligger en mangel ved tingen og forbrukeren har reklamert innen de nevnte fristene kan forbrukeren gjøre gjeldende følgende mangelsbeføyelser:

 • Holde kjøpesummen tilbake
 • Under visse forutsetninger velge mellom retting eller omlevering
 • Kreve heving dersom mangelen ikke er uvesentlig (forutsetning at varen er i samme stand og mengde)
 • Kreve erstatning

Hvis selgerens retting eller omlevering vil medføre at forbrukeren i mer enn en uke blir avskåret fra å bruke tingen (vår tolkning er at dette løper fra tingen er levert oss) har forbrukeren under visse forutsetninger rett til å kreve å få stilt en erstatningsgjenstand til rådighet for selgerens regning. Som hovedregel har selgeren ikke krav på å foreta mer enn to forsøk på retting eller omlevering for samme mangel.

Dersom det ikke foreligger en mangel, kan selgeren bare kreve betaling for undersøkelser som har vært nødvendige for å avgjøre om det foreligger en mangel, og betaling for reparasjon av tingen, dersom selgeren har gjort forbrukeren uttrykkelig oppmerksom på at han eller hun selv må dekke slike kostnader.

Hvis kunden på eget initiativ iverksetter tiltak for å utbedre mangelen ut over det som måtte være avtalt med meg, betaler jeg ikke disse utgiftene.

Angrerett

Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angreretten gjelder for varer og for enkelte tjenester. Mine tjenester er unntatt angrerett etter $12 i Angrerettloven:

«varer der selve leveringen har medført at de ikke kan leveres tilbake».

Sikkerhet og Personvern

Denne erklæringen er utformet for å demonstrere min forpliktelse til personvern. Jeg respekterer ditt privatliv. All personlig informasjon du oppgir når du kjøper er brukt i den hensikt å gi deg best mulig informasjon. Med mindre jeg har ditt uttrykte samtykke, vil jeg aldri gi ut din informasjon til noen andre. Jeg vil gjøre mitt beste for å sikre de opplysninger jeg registrere om mine kunder. All informasjon er lagret under streng sikkerhet og er ikke tilgjengelig for publikum på noen måte. Jeg har sikkerhetsprosedyrer på plass for å hindre uautorisert tilgang eller ulovlig behandling av personopplysninger.

Informasjon som navn, adresse, telefonnummer, e-post og kredittkortnummer er nødvendig for å behandle bestillinger. Under ingen omstendigheter vil jeg noensinne selge, leie ut eller dele denne informasjonen. All kredittkortbehandling foregår på en sikker server uten papirkopi av kredittkortinformasjon. Jeg kommer aldri selv til å se din fullstendige kredittkortinformasjon når du plasserer en ordre på nettstedet mitt.

Alle samtaler og spådommer er konfidensielle. Din informasjon vil aldri bli delt med noen på en måte som identifiserer deg, men kan være gjenstand for et blogginnlegg, video eller podcast i anonymisert format. Hvis jeg tror at du vil skade noen andre eller deg selv, vil jeg varsle de riktige myndigheter, utover det er din informasjon trygg hos meg.

For hver besøkende til min webside, gjenkjenner min webserver automatisk forbrukerens domenenavn og IP-adresse. Dette er en automatisk handling av serverprogramvaren og kun for å håndtere uønskede forespørsler som hacking.

Jeg samler informasjon frivillig oppgitt av forbrukeren slik som spørreundersøkelser, ved kjøp og/eller nyhetsbrevpåmeldinger, ingen informasjon om forbrukere som blar på mitt nettsted.

Med hensyn til cookies: Jeg har ikke satt noen cookies.

Hvis du forsyner meg med din postadresse eller e-postadresse på nettet vil du kun motta den informasjon som du har gitt din adresse for.

De som forsyner meg med deres telefonnumre på nettet vil kun motta telefonisk kontakt fra meg med informasjon om ordrene de har plassert på nett. Jeg kommer aldri til å anmode deg om kjøp.

Tredjepart

Jeg bruker Google AdSense for å vise annonser på nettsiden. Utover det har jeg ingen samarbeid med, eller noe spesielt forhold til noen annonsetjener-selskaper. Du kan finne Googles personverninformasjon her https://policies.google.com/privacy?hl=no

MailerLite er en tredjepartsleverandør, som kan behandle dataene dine ved hjelp av industristandardteknologi for å hjelpe meg med å levere, overvåke og forbedre nyhetsbrevet mitt. MailerLites personvernregler er tilgjengelig på https://www.mailerlite.com/privacy-policy.

Jeg vil kun sende deg e-post hvis du ber om informasjon. Jeg kan også bruke din e-postadresse for å bekrefte bestillingen/forespørselen din og svare på eventuelle henvendelser du gjør online. Når du abonnerer på nyhetsbrevet ditt, vil din personlige informasjon og e-postadresse ikke bli solgt, utvekslet eller på noen måte delt med tredjepart. Jeg beholder dine personlige opplysninger privat, og vil bare bruke e-postadressen din til å sende deg nyhetsbrevene du ba om. Du kan når som helst melde deg av ved å bruke linken nederst på hver e-post som er sendt av meg.

Jeg bruker Google Analytics til å samle data om trafikken til websidene mine. Du kan finne Googles personverninformasjon her https://policies.google.com/privacy?hl=no

Betalinger blir for det meste behandlet via PayPal. Du kan se deres personvernregler her https://www.paypal.com/uk/webapps/mpp/ua/privacy-full.

For ytterligere informasjon, eller hvis du har spørsmål. Ikke nøl med kontakte meg. Jeg vil gjøre mitt beste for å gi deg profesjonell hjelp og svare på dine spørsmål.

 

VED Å BESØKE https://lindaursin.net GODTAR DU DISSE BETINGELSENE.

OVERSIKT

Begrepene “Jeg,” “vi,” “oss,” «min,» «mine,» og «våre» viser til LINDA URSIN. Begrepet “Nettstedet” viser til https://lindaursin.net og alle nettsteder under det domenet. Bregrepene “bruker,” “du,” og “dine” henviser til besøkende på nettstedet, kunder og alle andre brukere av nettstedet.

Linda Ursin tilbyr tarot-, rune- og spillekort-spådomer via e-post, skype eller personlig, and diverse produkter og kunst. Nettstedet har også en blogg med relatert informasjon såvel som digitale produkter.

Bruk av https://lindaursin.net, inkludert alt materiales som presenteres der og alle tjenester tilbydt av LINDA URSIN, er underlagt følgende betingelser. Disse begtingelsene gjelder alle besøkende på nettstedet, kunder, og alle andre brukere av nettstedet. Ved å bruke nettstedet eller tjenesten godkjenner du disse betingelsene, uten modifokasjon, and bekrefter at du har lest dem.

BRUK AV NETTSTED OG TJENESTER

For å få tilgang til eller bruke nettsiden må du være 18 år eller eldre og ha den nødvendige makt og myndighet til å godkjenne disse betingelsene. Barn under 18 år har ikke lov til å bruke nettstedet. Informasjon på nettsiden og i tjeneste relatert til tarot-spådomer, digitale produkter og annen informasjon kan endres. Linda Ursin gir ingen forsikringer eller garantier om at informasjonen som gis, uavhengig av kilde («Innholdet»), er nøyaktig, fullstendig, pålitelig, aktuell, eller feilfri. Linda Ursin fraskriver seg ethvert ansvar for eventuelle unøyaktigheter, feil eller ufullstendigheter i innholdet.

Hvis du er under 18 år kan du kun bruke nettbutikken og tjenester under tilsyn av en forelder eller verge. Hvis du er under 13 år kan du ikke registrere deg eller gi meg noen personlige opplysninger. Vennligst få dine foreldre til å ta kontakt med meg for å legge inn denne informasjonen.

PERSONLIG INFORMASJON

For å bruke tjenesten, kan du bli bedt om å oppgi informasjon om deg selv inkludert navn, e-postadresse, brukernavn og passord og annen personlig informasjon. Du samtykker i at all personlig informasjon du gir til Linda Ursin alltid vil være nøyaktig, korrekt og oppdatert. Du må ikke utgi deg for å være noen annen eller gi annen kontoinformasjon eller en annen e-postadresse enn din egen. Kontoen må ikke brukes til noe ulovlig eller uautorisert formål. Du må ikke, ved bruk av tjenesten, bryte noen lover i din rettskrets.

LOVLIGE FORMÅL

Du kan kun bruke nettstedet og tjenesten for lovlige formål. Du godtar å være økonomisk ansvarlig for alle kjøp gjort av deg eller noen som handler på dine vegne gjennom nettstedet. Du godtar å bruke nettstedet og å kjøpe tjenester eller produkter gjennom nettstedet for legitim, ikke-kommersiell bruk. Du skal ikke sende eller overføre materiale via nettstedet som bryter eller krenker andres rettigheter, eller som er truende, fornærmende, ærekrenkende, injurierende, krenkende for personvern eller ytringsfrihet, vulgært, uanstendig, spottende, eller på annen måte støtende, inneholder skadelige formler, oppskrifter, eller instruksjoner, som oppfordrer til oppførsel som vil utgjøre en kriminell handling, gi opphav til sivilrettslig ansvar eller på annen måte bryte noen lov.

TJENESTENEKT

Tjenestene tilbys med forbehold om min aksept av din bestilling eller forespørsel. Jeg forbeholder meg retten til å nekte tjeneste for enhver ordre, person eller enhet, uten noen forpliktelse for å oppgi en grunn for det. Ingen ordre anses for å være akseptert av meg før betalingen er behandlet. Jeg kan når som helst endre eller avslutte enhver del eller funksjon i nettsted eller tjenesten, med forbehold om å oppfylle mitt tidligere ansvar overfor deg, basert på aksept av betalingen.

ORDREBEKREFTELSE

Jeg vil sende deg en e-post for å bekrefte plasseringen av din ordre med detaljer om levering av produktet. I tilfelle det er en feil i denne e-postbekreftelsen, er det ditt ansvar å informere meg så snart som mulig.

AVBESTILLING, REKLAMASJON & RETUR

Linda Ursin MHH er et registrert selskap i Norge og følger norsk lov for avbestilling, reklamasjon og retur. Dette betyr at du kan:

Kansellere bestillingen, hvis du ennå ikke har mottatt produktene. Dette betyr at du ikke trenger å betale for produktet, men du er underlagt et avbestillingsgebyr på 10% av summen dersom produktet er blitt sendt før avbestillingen.

Returnere artikler uten forklaring innen 14 dager fra du mottar dem. Når varen er produsert etter dine spesifikasjoner, det vil si varer som er produsert på grunnlag av individuelle valg, eller om varene har fått en klar personlig touch (for eksempel egendefinerte amuletter), er det ingen mulighet for retur.

Rapportere problemer med produktet innen 2 år, og få det fikset uten kostnader for deg. Dette gjelder kun hvis det ikke skyldes normal slitasje.

Jeg tilbyr ingen tilbakebetaling for noen tjeneste, kurs eller digitalt produkt. Hvis du må kansellere en avtale, krever jeg 24-timers varsel. Hvis du ikke gir 24-timers varsel, vil gebyret for avtalen bli forspilt. NB: gavekort må brukes innen et år etter kjøpet.

PRODUCT DESCRIPTION

I endeavor to describe and display the Services and Products as accurately as possible. While I try to be as clear as possible in explaining the Services and Products, please do not accept that the Site is entirely accurate, current, or error-free. From time to time, I may correct errors in pricing and descriptions. I reserve the right to refuse or cancel any order with an incorrect price listing.

I do my best to make sure that all of the content on my site is correct. However, as I’m human, unintentional errors may occur. The colors on your screen are not always 100 % accurate. The appearance of the products and containers may differ from time to time, as they are made/assembled by hand, and the availability of supplies vary. All products (with the exception of some containers) are handmade by me.

INVENTORY

I reserve the right to change the stock availability on the site and to remove items from the product range before a purchase has been registered. The reason for low numbers is that all products are made/assembled after you order. I reserve the right to change the stock availability on the site and to remove items from the product range before a purchase has been registered. The reason for low numbers is that all products are made/assembled after you order.

MATERIAL YOU SUBMIT TO THE SITE

You shall not upload, post or otherwise make available on the Site any artwork, photos, or other materials (collectively “Materials”) protected by copyright, trademark, or other proprietary right without the express written permission of the owner of the copyright, trademark, or other proprietary right, and the burden of determining that any Materials are not so protected rests entirely with you. You shall be liable for any damage resulting from any infringement of copyrights, trademarks, or other proprietary rights, or any other harm resulting from such a submission. For all Materials submitted by you to the Site, you automatically represent or warrant that you have the authority to use and distribute the Materials and that the use or display of the Materials will not violate any laws, rules, regulations, or rights of third parties.

INTELLECTUAL PROPERTY RIGHTS TO YOUR MATERIALS

I claim no intellectual property rights over the material you supply to me. You retain copyright and any other rights you may rightfully hold in any content that you submit through the Site or Service. The content you submit to me remains yours to the extent that you have any legal claims therein. You agree to hold Linda Ursin harmless from and against all claims, liabilities, and expenses arising out of any potential or actual copyright or trademark misappropriation or infringement claimed against you. By posting material on the Site, you grant us a worldwide, non-exclusive, irrevocable license to use the material for promotional, business development, and marketing purposes.

INTELLECTUAL PROPERTY

The Site and Service contain intellectual property owned by Linda Ursin, including trademarks, copyrights, proprietary information, and other intellectual property. You may not modify, publish, transmit, participate in the transfer or sale of, create derivative works from, distribute, display, reproduce or perform, or in any way exploit in any format whatsoever any of the Site or Service Content or intellectual property, in whole or in part, without our prior written consent. I reserve the right to immediately remove you from the Service, without refund, if you are caught violating this intellectual property policy.

All content included on this site, such as text, graphics, logos, button icons, images, audio clips, digital downloads, data compilations, and software is the property of Linda Ursin or content suppliers and protected by international copyright laws. This site or any portion of it may not be reproduced, duplicated, copied, sold, resold, visited, or otherwise exploited for any commercial purpose without the expressed written consent of Linda Ursin.

CHANGED TERMS

I may at any time amend these Terms and Conditions. Such amendments are effective immediately upon notice to you by me posting the new Terms and Conditions on this Site. Any use of the Site or Service by you after being notified means you accept these amendments. I reserve the right to update any portion of our Site and Service, including these Terms and Conditions, at any time. I will post the most recent versions to the Site and list the effective dates on the pages of our Terms and Conditions.

LIMITATION OF LIABILITY

YOU AGREE THAT UNDER NO CIRCUMSTANCES SHALL I BE LIABLE FOR DIRECT, INDIRECT, INCIDENTAL, CONSEQUENTIAL, SPECIAL, PUNITIVE, EXEMPLARY, OR ANY OTHER DAMAGES ARISING OUT OF YOUR USE OF THE SITE OR SERVICE. ADDITIONALLY, LINDA URSIN IS NOT LIABLE FOR DAMAGES IN CONNECTION WITH (I) ANY FAILURE OF PERFORMANCE, ERROR, OMISSION, DENIAL OF SERVICE, ATTACK, INTERRUPTION, DELETION, DEFECT, DELAY IN OPERATION OR TRANSMISSION, COMPUTER VIRUS, OR LINE OR SYSTEM FAILURE; (II) LOSS OF REVENUE, ANTICIPATED PROFITS, BUSINESS, SAVINGS, GOODWILL OR DATA; AND (III) THIRD PARTY THEFT OF, DESTRUCTION OF, UNAUTHORIZED ACCESS TO, ALTERATION OF, OR USE OF YOUR INFORMATION OR PROPERTY, REGARDLESS OF OUR NEGLIGENCE, GROSS NEGLIGENCE, FAILURE OF AN ESSENTIAL PURPOSE AND WHETHER SUCH LIABILITY ARISES IN NEGLIGENCE, CONTRACT, TORT, OR ANY OTHER THEORY OF LEGAL LIABILITY. THE FOREGOING APPLIES EVEN IF LINDA URSIN HAS BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF OR COULD HAVE FORESEEN THE DAMAGES. IN THOSE STATES AND COUNTRIES THAT DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OR LIMITATION OF LIABILITY FOR THE DAMAGES, OUR LIABILITY IS LIMITED TO THE FULLEST POSSIBLE EXTENT PERMITTED BY LAW. IN NO EVENT, SHALL LINDA URSIN’S CUMULATIVE LIABILITY TO YOU EXCEED THE TOTAL PURCHASE PRICE OF THE SERVICE YOU HAVE PURCHASED FROM LINDA URSIN, AND IF NO PURCHASE HAS BEEN MADE BY YOU LINDA URSIN’S CUMULATIVE LIABILITY TO YOU SHALL NOT EXCEED $100.

THIRD PARTY RESOURCES

The Site and the Service contain links to third party websites and resources. You acknowledge and agree that we are not responsible or liable for the availability, accuracy, content, or policies of third party websites or resources. Links to such websites or resources do not imply any endorsement by or affiliation with Linda Ursin. You acknowledge sole responsibility for and assume all risk arising from your use of any such websites or resources. Some blog posts may contain affiliate links, which may give a small compensation to Linda Ursin.

INDEMNIFICATION

You shall indemnify and hold me harmless from and against any and all losses, damages, settlements, liabilities, costs, charges, assessments, and expenses, as well as third party claims and causes of action, including, without limitation, attorney’s fees, arising out of any breach by you of any of these Terms and Conditions, or any use by you of the Site or Service. You shall provide me with such assistance, without charge, as I may request in connection with any such defense, including, without limitation, providing us with such information, documents, records, and reasonable access to you, as we deem necessary. You shall not settle any third party claim or waive any defense without our prior written consent.

EFFECT OF HEADINGS

The subject headings of the paragraphs and sub-paragraphs of this Agreement are included for convenience only and shall not affect the construction or interpretation of any of its provisions.

ENTIRE AGREEMENT; WAIVER

This Agreement constitutes the entire agreement between you and Linda Ursin pertaining to the Site and Service and supersedes all prior and contemporaneous agreements, representations, and understandings between us. No waiver of any of the provisions of this Agreement by Linda Ursin shall be deemed, or shall constitute, a waiver of any other provision, whether or not similar, nor shall any waiver constitute a continuing waiver. No waiver shall be binding unless executed in writing by Linda Ursin.

ASSIGNMENT

These Terms and Conditions bind and inure to the benefit of the parties’ successors and assigns. These Terms and Conditions are not assignable, delegable, sublicensable, or otherwise transferable by you. Any transfer, assignment, delegation or sublicense by you is invalid.

NOTICES

All notices, requests, demands and other communications under this Agreement shall be in writing and properly addressed as follows:

Linda Ursin
Solvang
7288 Soknedal
NORWAY

linda@lindaursin.net

Updated: December 2016

Pin It on Pinterest

Share This