The Witch's Library - Your Source for Pagan Information

Villkor

Priser

Priserna anges i dollar (USD). Jag förbehåller mig rätten att ändra mina priser. Priserna vid tidpunkten för beställning är giltiga i hela köpprocessen. Ibland där programvara eller mänskliga fel till exempel listar produkter med uppenbart fel pris, förbehåller jag mig rätten att annullera ordern (besked kommer att ges).

Betalning

Förskottsbetalning

Betalning sker normalt på förskott

– via Paypal. Antingen genom att du redan har ett konto där, eller att du öppnar ett nytt konto.

– med kreditkort

Att öppna ett konto hos PayPal är enkelt, gratis och säkert. Det sparar dig också fö de avgifter som medföljer betalning till utland. Om du hellre betalar till ett bankkonto i Norge (med de avgifter detta medför), så ange detta på din beställning.

Villkor

Ansvar

 • Jag ger inte medicinska råd.
 • Jag lovar inget bot för någon sjukdom.
 • Jag säger inte att du ska ersätta konventionell medicin.
 • Jag är inte din mamma eller psykolog.
 • Utfall/effekt av spådomar, brudger, amuletter och annan magi kan inte garanteras.
 • Jag garanterar inte funktionen för någon av recepten eller informationen på dessa sidor. Kom ihåg att detta handlar om magi, inte fysik, kemi eller liknande.
 • Jag har inte ansvaret för det som händer vid fel användning av recept eller information. Användande av recept och information härifrån sker helt och hållet på egen risk och eget ansvar.
 • Jag garanterar inte att recept fungerar på önskat sätt och har inget ansvar för användandet. Användandet av recept sker helt och hållet på egen risk och eget ansvar.
 • Alla texter som handlar om örtmedicin og kärringråd är ren kuriosa. Eventuell använding sker helt på egen risk och eget ansvar.
 • Jag löser inte brott, väljer inte lottonummer eller finner förlorade saker.
 • Jag förutser inte dödsdatum eller försökeratt diagnosera sjukdomar.
 • Jag är inget medium/synsk.
 • Jag är inte advokat, licensierad psykolog, finansrådgivare, affärskonsulent eller professionell inom vården och mina tjänster ersätter inte råd och omsorg från advokater, affärsrådgivare, finansrådgivare, psykologer eller andra omsorgsarbetare.
 • Jag kommer alltid att utöva min bästa professionella insats, kompetens och omsorg. Men jag kan inte garantera att resultatet av dessa ansträngningar och/eller rekommendationer på min hemsida/blogg och mina kommentarer om resultatet är endast åsiktsyttringar. Jag kan inte ge några garantier annat än att leverera de produkter och tjänster som köps som beskrivs.
 • Om jag känner ditt beteende är beroendeframkallande kan jag vägra att spå för dig. Jag uppmuntrar inte beroende av synska, astrologer eller tarotläsare.
 • Jag kommer inte att spå  för personer under 18 år utan en förälder närvarande.
 • Jag behandlar alla med samma respekt, oavsett ras, religion, kön eller orientering.
 • Jag företräder mig själv och mina förmågor med ärlighet och integritet. Jag tror att din framtid ligger i dina händer och du har fri vilja och förmåga att ändra något du inte gillar i spådomen.
 • Jag sår inte om följande ämnen:
  • Död
  • Skilsmässa
  • Katastrof
  • Kärlek

Kopiering

Kopiering och hotlinking av information och/eller bilder fra denna sajt är inte tillåtet. Att göra dette får dig suspenderad och gör att du riskerar åtal.

Affiliatelänkar

Några av länkarna på denna sida är affiliatelänkar. Det innebär att om du köper något efter att ha klickat en sådan länk, får jag en liten summa pengar från platsen. Det påverkar inte dig, men det gör det att hålla den här websidan igång och underhållen mycket enklare.

Bokningar

Tidsbeställning måste bokas minst 48 timmar i förväg och ändras eller annulleras minst 24 timmar i förväg. När du bokar ett möte med mig, kommer jag hedra bokningen och jag hoppas att du också gör det. Om inte, är det ditt problem. Om du är sen, förlorar du den tiden. Om du inte dyker upp, kommer du inte att få någonn återbetalning.

Förstå att när du inte dyker upp eller ringer kan jag inte göra den tiden tilgänglig för en annan klient. Det är ditt ansvar att hålla reda på din tid. Bokningssystemet använder en 24-timmarsklocka . Se till att du är medveten om detta och välj din tid därefter. Jag förväntar mig att du visar samma respekt för mig som du skulle med din läkare, frisör, advokat, etc. Som policy, förbehåller jag mig rätten att vägra tjänst oavsett orsak.

Som policy, förbehåller jag mig rätten att vägra tjänst utan att ange orsak.

Frakt

Jag använder återvunnet förpackningsmaterial för att rädda miljön, så att du inte kommer att få din beställning packad i en ny kartong. Din beställning kommer att levereras så snart som möjligt, med hjälp av norska Posten. Mitt ansvar för transporten slutar när jag har lämnat den på posten.

Om du föredrar försäkrade paket, måste du meddela mig, och acceptera den extra kostnaden. Eventuella förseningar eller avgifter på grund av tullen är din sak. Det är ditt ansvar att kontrollera att import av produkten är tillåten i ditt land.

Retur

Avbeställning

Du kan avbestalla din order fram till två veckor efter att vi mottog den. Avtal måste avbeställas minst 24 timmar innan.

Retur av varor

Du kan returnera nya, oöppnade från en avbeställd order fram till två veckor efter att du har fått varan. Var så snäll och returnera varan i originalförpackningen.

Integritet

Denna integritetspolicy är utformad för att visa mitt engagemang för integritet. Jag respekterar din integritet. All personlig information som du lämnar när du handlar används för att ge dig bästa möjliga information. Om jag inte har ditt uttryckliga medgivande,kommer jag aldrig att ge ut din information till någon annan. Jag kommer att göra mitt bästa för att säkra den information jag registrerar om mina kunder. All information lagras under strikt säkerhet och är inte tillgänglig för allmänheten på något sätt, eller i någon form. Jag har säkerhetsrutiner för att förhindra obehörig åtkomst eller olaglig behandling av personuppgifter. Information som namn, adress, telefonnummer, e-post, och kreditkortsnummer är nödvändig för behandling av beställningar. Under inga omständigheter kommer jag någonsin att sälja, hyra ut eller dela den informationen. All kreditkortsbehandling sker på en säker server utan papperskopia av din kreditkortsinformation. Jag ser aldrig ens din kompletta kreditkortsinformation vid beställning på min webbplats.

All rådgivning och alla spådomar är konfidentiella. Din information kommer aldrig att delas med någon på ett sätt som identifierar dig, men kan bli föremål för ett blogginlägg, video eller podcast i avidentifierat format. Om jag tror att du kommer att skada någon annan eller dig själv, kommer jag att ta meddela rätt myndighet, utöver det är din information trygg hos mig.

För varje besökare till min webbsida, kontrollerar min webbserver automatiskt besökarens domännamn och IP-adress. Detta är en automatisk åtgärd av serverprogramvaran. Främst för att hindra oönskade förfrågningar (hacking).

Jag samlar in frivillig information från konsumenten, t.ex. informationsundersökning, inköp och/eller nyhetsbrevsregistrering, ingen information om besökare som bläddrar på min webbsida.

När det gäller cookies: Jag använder inga cookies.

Om du ger mig din postadress eller e-postadress på nätet kommer du endast att få den information som du har angett din adress för.

De som ger mig sina telefonnummer på nätet kommer endast att få telefonkontakt från mig med information angående order de har placerat på nätet. Jag pressar dig aldrig för att du ska köpa mer.

Tredjepart

Jeg använder Google AdSense för att visa annonser på min websida för att täcka konstaderna. Annars samarbetar jag inte med eller har speciella relationer med några annonsserverföretag. Du kan hitta Googles sekretesspolicy här https://policies.google.com/privacy?hl=sv.

MailerLite är en leverantör av tredje part, som kan behandla dina data med hjälp av industristandardteknik som hjälper mig att leverera, övervaka och förbättra mitt nyhetsbrev. MailerLites integritetspolicy finns på https://www.mailerlite.com/privacy-policy.

Jag skickar bara e-post till dig om du ber om information. Jag kan också använda din e-postadress för att bekräfta din beställning/förfrågan och att svara på eventuella förfrågningar du gör online. När du prenumerar på mitt nyhetsbrev kommer din personliga information och e-postadress inte att säljas, bytas eller på något sätt delas med tredje part. Jag håller dina personuppgifter privata och kommer bara använda din e-postadress för att skicka dig de nyhetsbrev du begärde. Du kan avbryta prenumerationen när som helst med länken längst ner på varje e-post som skickas av mig

Jag använder Google Analytics för att samla in data om trafiken till mina webbsidor. Du kan hitta Googles sekretesspolicy här https://policies.google.com/privacy?hl=sv.

Betalningar hanteras för det mesta via PayPal. Du kan se deras sekretesspolicy här https://www.paypal.com/uk/webapps/mpp/ua/privacy-full.

För ytterligare information, eller om du har några frågor, tveka inte att kontakta mig. Jag kommer att göra mitt bästa för att ge dig professionell hjälp och svara på dina frågor.

VID BESÖK PÅ https://lindaursin.net, GODÄNNER DU FÖLJANDE VILLKOR.

ÖVERSIKT

Termerna ”jag”, ”vi”, ”oss” och ”vår” avser LINDA URSIN. Termen ”Webbplatsen” avser https://lindaursin.net och eventuella platser under domänen. Termerna ”användare”, ”du” och ”din” avser besökare, kunder och andra användare av webbplatsen.

Linda Ursin erbjuder rådgivning, tarot-, run- och kartomanti-spådomar via e-post, skype eller personligen, samt olika produkter och konstverk. Denna webbplats har också en blogg med tillhörande information samt digitala produkter.

Användning av https://lindaursin.net, inklusive alla material som presenteras häri och alla onlinetjänster som tillhandahålls av LINDA URSIN, är föremål för följande användarvillkor. Dessa regler och villkor gäller för alla besökare, kunder och alla andra användare av webbplatsen. Genom att använda webbplatsen eller tjänsten, samtycker du till dessa villkor, utan modifiering, och erkänner att du har läst dem.

ANVÄNDNING AV SIDAN OCH TJÄNSTER

För att koppla till eller använda Webbplatsen, måste du vara 18 år eller äldre och har erforderlig behörighet att ingå dessa villkor. Barn under 18 år är förbjudna att använda webbplatsen. De uppgifter som lämnas på webbplatsen och i tjänsten i samband med spådomar och digitala produkter och annan information kan komma att ändras. Linda Ursin lämnar ingen utfästelse eller garanti att den information som, oavsett dess källa (”Innehållet”), är korrekt, fullständig, tillförlitlig, aktuell eller felfri. Linda Ursin frånsäger sig allt ansvar för eventuella felaktigheter, fel eller ofullständighet i innehållet.

Om du är under 18 år, kan du använda webbutiken och tjänster endast under överinseende av en förälder eller vårdnadshavare. Om du är under 13 år, kan du inte registrera dig eller ge mig någon personlig information. Få dina föräldrar att kontakta mig för att ange denna information.

PERSONLIG INFORMATION

För att kunna använda tjänsten, kan du behöva lämna information om dig själv inklusive ditt namn, e-postadress, användarnamn och lösenord och annan personlig information. Du samtycker till att all personlig information du ger till Linda Ursin alltid kommer att vara korrekt och aktuell. Du får inte uppträda någon annan eller ge annan kontoinformation eller en annan e-postadress än din egen. Ditt konto får inte användas för något olagligt eller obehörigt ändamål. Du får inte, vid användning av tjänsten, bryta mot några lagar i din jurisdiktion.

LAGLIGA SYFTEN

Du kan endast använda webbplatsen och tjänster för lagliga ändamål. Du samtycker till att vara ekonomiskt ansvarig för alla inköp som görs av dig eller någon som agerar för din räkning via webbplatsen. Du samtycker till att använda webbplatsen och att köpa tjänster eller produkter via webbplatsen för lagliga, icke-kommersiella syften. Du får inte posta eller överföra genom webbplatsen material som bryter mot eller kränker andras rättigheter, eller som är hotande, kränkande, nedsättande, ärekränkande, inkräktande på privatlivet eller publicitetsrättigheter, vulgärt, obscent, vanvördigt, eller på annat sätt, innehåller skadliga formler, recept, eller instruktioner, som uppmuntrar beteende som skulle utgöra ett brott, ge upphov till civilrättsligt ansvar eller på annat sätt bryter mot någon lag.

AVSLAG AV SERVICE

Tjänsterna erbjuds under förutsättning att jag accepterar din beställning eller önskemål. Jag förbehåller mig rätten att vägra service till valfri förening, person eller enhet, utan skyldighet att ge en anledning för att göra detta. Ingen beställning anses vara godkänd av mig tills betalning har behandlats. Jag kan när som helst ändra eller avbryta någon aspekt eller funktion av webbplatsen eller tjänsten, med förbehåll för att uppfylla tidigare ansvar för dig baserat på godkännande av betalningen.

ORDERBEKRÄFTELSE

Jag kommer att skicka dig att bekräftelse på din beställning och med detaljer om produktleverans. I händelse av att det finns ett fel i denna e-postbekräftelse är det ditt ansvar att informera mig så fort som möjligt.

AVBOKNING, AVBESTÄLLNING, ÅTERBETALNING & RETUR

Linda Ursin MHH är ett registrerat företag i Norge och följer norsk lag för avbeställning, reklamation och retur. Detta innebär att du kan:

Annullera din order, om du ännu inte har fått produkterna. Detta innebär att du inte behöver betala för produkterna, men du är föremål för en 10% avbeställningsavgift om produkterna har levererats innan annulleringen.

Returnera varor utan förklaring inom 14 dagar efter mottagandet. När objektet tillverkas enligt dina specifikationer, det vill säga varor som produceras på basis av ditt individuella val, eller om varorna har fått en tydlig personlig touch (till exempel anpassade amuletter), finns det ingen möjlighet för retur.

Rapportera problem med produkterna inom 2 år, och få dem reparerade utan kostnad för dig. Detta gäller endast om det inte är normalt slitage.

Jag erbjuder ingen återbetalning för någon tjänst, kurs, eller digital produkt. Om du behöver avbeställa en avtalad tid kräver jag 24 timmars varsel. Om du inte ger ett 24 timmars varsel, kommer din avgift för avtalen att förverkas. Observera: presentkort måste användas inom ett år efter köpet.

PRODUKTBESKRIVNING

Jag strävar efter att beskriva och visa tjänster och produkter så exakt som möjligt. Även om jag försöker vara så tydlig som möjligt i att förklara tjänster och produkter, ska du inte acceptera att webbplatsen är helt korrekt, aktuell eller felfri. Från tid till annan, kan jag rätta fel i prissättning och beskrivning. Jag förbehåller mig rätten att vägra eller annullera order med felaktigt pris.

Jag gör mitt bästa för att se till att allt innehåll på min webbplats är korrekt. Men eftersom jag är mänsklig, kan oavsiktliga fel uppstå. Färgerna på skärmen är inte alltid 100% korrekta. Utseendet på produkter och behållare kan variera från gång till gång, eftersom de är gjorda/monteras för hand, och försörjningen varierar. Alla produkter (med undantag för vissa behållare) är handgjorda av mig.

LAGER

Jag förbehåller mig rätten att ändra lagertillgänglighet på webplatsen och ta bort objekt från sortimentet innan ett köp har registrerats. Anledningen till låga siffror är att alla produkter tillverkas/monteras efter du beställer.

MATERIAL DU LÄGGER UPP PÅ WEBPLATSEN

Du får inte ladda upp, posta eller på annat sätt dela några konstverk, foton eller annat material (gemensamt ”Material”) som skyddas av upphovsrätt, varumärken eller annan äganderätt utan skriftligt tillstånd från upphovsrättsinnehavaren, varumärke eller annan äganderätt på webbplatsen, och bördan av att bestämma att sådana material inte är så skyddade vilar helt på dig. Du skall vara ansvarig för eventuella skador till följd av intrång i upphovsrätt, varumärke eller andra äganderättigheter, eller någon annan skada till följd av ett sådant material. För alla material som lämnats in av dig till webbplatsen, representerar eller garanterar du automatiskt att du har rätt att använda och distribuera materialet och att användning eller visning av de material inte bryter mot några lagar, regler, förordningar eller tredje mans rättigheter .

IMMATERIELLA RÄTTIGHETER TILL DITT MATERIAL

Jag hävdar inte immateriella rättigheter till det material du lämnar till mig. Du behåller upphovsrätten och alla andra rättigheter som du med rätta håller för allt innehåll som du skickar via webbplatsen eller tjänsten. Innehållet du skickar till mig förblir ditt i den utsträckning som du har några juridiska krav däri. Du samtycker att hålla Linda Ursin skadeslös från och mot alla fordringar, skulder och kostnader till följd av en potentiell eller faktisk upphovsrätts- eller varumärke- förskingring eller intrång hävdade mot dig. Genom att lägga upp material på webbplatsen, ger du mig en världsomfattande, icke-exklusiv och oåterkallelig rätt att använda materialet för reklam, affärsutveckling och marknadsföring.

IMMATERIALRÄTT

Webbplatsen och tjänster innehåller intellektuell egendom som ägs av Linda Ursin, inklusive varumärken, upphovsrätt, företagshemligheter och andra immateriella rättigheter. Du får inte ändra, publicera, överföra, delta i överföringen eller försäljningen av, skapa härledda verk från, distribuera, visa, reproducera eller utföra, eller på något annat sätt utnyttja i något format som helst någon av webbplatsens eller tjänsternas innehåll eller intellektuell egendom, i sin helhet eller delvis, utan skriftligt medgivande. Jag förbehåller mig rätten att omedelbart ta bort dig från Tjänsten, utan återbetalning, om du ertappas med att bryta mot denna policy för immateriella rättigheter.

Allt innehåll på denna webbplats, såsom text, grafik, logotyper, knappar, ikoner, bilder, ljudklipp, digitala nedladdningar, datasamlingar och programvara ägs av Linda Ursin eller innehållsleverantörer och skyddas av internationella upphovsrättslagar. Denna webbplats eller någon del därav får inte reproduceras, dupliceras, kopieras, säljas vidare, besökas eller på annat sätt utnyttjas i kommersiellt syfte utan uttryckligt skriftligt medgivande från Linda Ursin.

ÄNDRING AV VILLKOR

Jag kan när som helst ändra dessa villkor. Sådana ändringar träder i kraft omedelbart efter meddelande till dig från mig om att jag publicerat de nya villkoren på denna webbplats. All användning av webbplatsen eller tjänsten av dig efter att ha underrättats betyder att du godtar dessa ändringar. Jag förbehåller mig rätten att uppdatera vilkem som helst del av min webbplats och tjänster, inklusive dessa villkor, när som helst. Jag kommer att publicera senaste version till webbplatsen och ange effektivt datum på sidan i mina användarvillkor .

ANSVARSBEGRÄNSNING

DU ACCEPTERAR ATT JAG UNDER INGA OMSTÄNDIGHETER KOMMER ATT VARA ANSVARIG FÖR DIREKT, INDIREKT, OFÖRUTSEDDA, SPECIELLA, BESTRAFFANDE, AVSKRÄCKANDE, ELLER NÅGRA ANDRA SKADOR TILL FÖLJD AV DIN ANVÄNDNING AV WEBBPLATSEN ELLER TJÄNSTERNA. DESSUTOM ÄR INTE LINDA URSIN ANSVARIG FÖR SKADOR I SAMBAND MED (i) BRISTANDE PRESTANDA, FEL, UTELÄMNANDEN, DENIAL OF SERVICE, ATTACK, AVBROTT, RADERING, FEL, DRÖJSMÅL VID DRIFT ELLER ÖVERFÖRING, DATORVIRUS, ELLER LINJE- ELLER SYSTEMFEL ; (II) FÖRLUST AV INTÄKTER, FÖRVÄNTADE VINSTER, AFFÄRER, BESPARINGAR, GOODWILL ELLER DATA; OCH (III) TREDJE PARTS STÖLD AV, FÖRSTÖRELSE AV, OBEHÖRIG TILLGÅNG TILL, ÄNDRING AV ELLER ANVÄNDNING AV DIN INFORMATION ELLER EGENDOM, OAVSETT VÅR FÖRSUMLIGHET, GROV VÅRDSLÖSHET, FEL I ETT VÄSENTLIGT SYFTE OCH OM EN SÅDAN SKULD UPPSTÅR I FÖRSUMLIGHET, KONTRAKT, KRÄNKNING ELLER ANNAN TEORI I ETT RÄTTSLIGT SKADESTÅNDSANSVAR. OVANSTÅENDE GÄLLER ÄVEN OM LINDA URSIN HAR INFORMERATS OM RISKEN FÖR ELLER KUNDA HA FÖRUTSETT SKADOR. I DE STATER OCH LÄNDER SOM INTE TILLÅTER UNDANTAG ELLER BEGRÄNSNING AV ANSVAR FÖR SKADOR ÄR VÅRT ANSVAR BEGRÄNSAT TILL STÔRSTA MÖJLIGA UTSTRÄCKNING LAGEN MEDGER. UNDER INGA OMSTÄNDIGHETER SKA LINDA URSINS ACKUMULATIVA ANSVAR TILL DIG ÖVERSTIGA DEN TOTALA KÖPESUMMAN FÖR DEN TJÄNST DU HAR KÖPT FRÅN LINDA URSIN, OCH OM INGA KÖP HAR GJORTS KOMMER LINDA URSINS ACKUMULATIVA ANSVAR TILL DIG INTE ATT ÖVERSTIGA $100.

TREDJEPARTS RESURSER

Webbplatsen och tjänsten innehåller länkar till tredjeparts webbplatser och resurser. Du bekräftar och accepterar att jag inte är ansvarig för tillgänglighet, noggrannhet, innehåll, eller politik på tredjeparts webbplatser eller resurser. Länkar till sådana webbplatser eller resurser innebär inte något godkännande av eller tillhörighet med Linda Ursin. Du bekräftar det fulla ansvaret för och tar alla risker till följd av din användning av sådana webbplatser eller resurser. Vissa blogginlägg och websidor kan innehålla affiliatelänkar, som kan ge en liten ersättning till Linda Ursin.

GOTTGÖRELSE

Du skall hålla mig skadeslös från och mot alla och alla förluster, skador, överenskomster, skulder, kostnader, avgifter, bedömningar och utgifter, liksom anspråk från tredje part och orsaker till åtgärder, inklusive, utan begränsning, advokatkostnader, som uppstår av någon överträdelse av dig av något av dessa villkor, eller någon användning av dig av webbplatsen eller tjänsten. Du ska ge mig ett sådant stöd, utan kostnad, som jag kan begära i samband med ett sådat försvar, inklusive, utan begränsning, förse oss med sådan information, dokument, register, och rimlig tillgång till dig, som jag anser vara nödvändigt. Du ska inte förlika något anspråk från tredje part eller avstå från något försvar utan mitt skriftliga medgivande.

EFFEKT AV RUBRIKER

De ämnesrubriker i stycken och led i detta avtal ingår för endast bekvämlighet och skall inte påverka konstruktionen eller tolkningen av någon av dess bestämmelser.

HELA AVTALET; AVSKRIVNING

Detta avtal utgör hela avtalet mellan dig och Linda Ursin avseende webbplatsen och tjänster och ersätter alla tidigare och samtida avtal, representationer och överenskommelser mellan oss. Ingen avskrivning av någon av bestämmelserna i detta avtal av Linda Ursin skall anses, eller utgöra en avskrivning från någon annan bestämmelse, även liknande, inte heller skall varje undantag utgör ett fortsatt undantag. Ingen avskrivning skall vara bindande såvida den inte utförs skriftligt av Linda Ursin.

TILLDELNING

Dessa Villkor binder och gäller till förmån för parternas efterträdare och övertagare. Dessa Villkor kan inte överlåtas, delegeras, underlicensieras, eller på annat sätt överföras av dig. All överföring, överlåtelse, delegering eller licensiering du gör är ogiltig.

MEDDELANDEN

Alla meddelanden, begäranden, krav och andra meddelanden inom ramen för detta avtal vara skriftligt och ordentligt adresserade på följande sätt:

Linda Ursin
Solvang
7288 Soknedal
NORWAY

linda@lindaursin.net

Uppdaterat: December 2016

Pin It on Pinterest

Share This