The Witch's Library - Your Source for Pagan Information

Billiga versioner

Bägare

Vilket som helst glas eller kopp duger. Om du vill ha något som ser lite mer magiskt ut, kan du köpa något enfärgat och måla det eller limma på glitter i olika former. Kom ihåg att även om din orms vattenskål har riktig form och storlek, är den inte acceptabel.

Kniv

Alla större köksknivar fungerar.

Trollstav

Till detta kan du ta en gren från naturen, och skala av barken, eller köpa en blompinne. Du väljer själv om du vill dekorera den med glitter eller färg.

Svärd

Jag har inte sett några formler där ett svärd skulle användas, och man inte kunde använda en kniv istället. Jag tycker inte att ett svärd är nödvändigt, men om det är viktigt för dig, kan du köpa en machete. En machete är inte billig, men den är billigare än ett svärd, och om du nu måste ha en, är det ett alternativ. DU, ja du med köttyxan, ett svärd måste ha en spets!

Pentagram

Du kan använda tjockt papper, kartong, eller en fyrkantig träbit. Du tar bare och målar eller limmar på glitter i form av ett pentagram. Som med bägaren och trollstaven, kan du göra flera i olika färger, till olika formler.

Kittel

Till detta kan du använda en kastrull, en gryta, en gammal wok. Om du använder något som inte är av gjutjärn, måste du tänka på att när du bränner saker, kommer det att bli märken, och den kan inte användas till spådom. Du kan då måsta ha två olika, en till eldbaserade formler och en till vätskebaserade.

Ljus

Gå på en av de affärerna där de säljer en massa småsaker billigt. Nej, de fungerar inte bättre för att de är gjorda av bivax, och nej det spelar ingen roll om färgen bara är ett lager på utsidan och insidan är vit, eller om färgen går helt genom. Varför inte? För att vit är en neutral färg, som kan användas som ersättning för alla andra färger. Om du verkligen måste, kan du använda sjalar eller kläder i riktig färg, för att representera elementen i din cirkel. Om du väljer kläderna med omsorg, kan du till och med klä upp en ande 😀

Örter

För det mesta kan du använda rökelseversionen av den ört du behöver. Dessa är oftast både billigare och lättare att hitta. Du kan också välja formel efter vad du redan har i köksskåpet. Da de flesta örter har flera olika egenskaper, behöver inte detta begränsa dig. Du kan också hitta många magiska örter i örtte, så kolla upp vad som är i de du har, och du kan få njuta din magi, bokstavligt talat från insidan ut.

Olja och Rökelse

Som med örter bör du inte vara rädd för att byta ut en olja eller rökelse, med en som har de samma magiska egenskaperna. Det kan inte sägas nog: billigaffärer, billigaffärer, billigaffärer! De kan bli dina bästa vänner, när det gäller att hitta billiga ljus, oljor och rökelser. Den genomsnittliga häxan använder så mycket av de här sakerna, att här är det mycket att spara.

Stenar

Det er inte så mycket vilken sten du använder, som färgen på stenen. Det finns några undantag som kristaller och magnetit. I många ockulta affärer kan du köpa olika färgade stenar av okänt ursprung, till en tiondel av priset som de tar för de större, identifierade stenarna. Kom ihåg, att när det gäller stenar, spelar inte storleken någon roll.

Kristallkulor och andra spådomsverktyg

Du behöver faktiskt inte en kristallkula. Om du vill hålla på med den här sortens spådom, kan du använda en spegel eller en gryta full med vatten. Det fungerar på samma sätt, och lika bra. När det gäller andra liknande tillbehör, kan du göra egna versioner av det mesta. Istället för dyra tarotkort, kan du använda vanliga spelkort, göra egne genom att måla på styvt papper, eller måla runor på adresskort, glasspinnar eller små stenar. Den konstigaste spådomskonsten jag har hört talas om, var en som spådde framtiden i badskum.

Mojo-påsar

De små påsarna du kan köpa i ockultaffärer är ofta väldigt dyra, speciellt om du använder en ny för varje formel. Leta efter hobbyaffärer mm som säljer filt. Det är mycket billigare, och fås i alla regnbågens färger. Klipp cirklar som är 8-9 tum i diameter. Samla ihop kanterna efter du har fyllt den, och knyt ihop den med tråd, garn, snöre eller ett gummiband. Du kan också använda babysockar som påsar, det är speciellt nyttigt i fertilitetsmagi.

Pin It on Pinterest

Share This