The Witch's Library - Your Source for Pagan Information

Utveckla klarsyn

Det är möjligt att förbättra din naturliga förmåga för klarsyn genom övning. En bra start kan vara att se runt dig, så blunda och försöka föreställa dig dina omgivningar. Detta är också en bra övning för visualizering, som är en väsentlig talang i magi. Öppna ögonen igen och kontrollera din noggrannhet. Stäng så ögonen och försök igen. När du använder dina synska ögon, se på allt som ett barn som ser det för första gången.

Låt livligheten hos form och färg bränna in i dig, tills allt får en verklig glöd. Försök att fånga den glöden när du stänger ögonen och försöker att se dina omgivningar. Det är bara ett enkelt steg att utvidga det du ser med stängda ögon till det du minns av vad du så i rummet bredvid, eller vad du ”tror” att du ser i nästa hus, by eller på andra sidan jordklotet. Väta dig inte perfekta resultat, speciellt i början. Försök bara att ha delvis rätt. En annan övning är att se för sig en klocka, och på det sättet säga vad klockan är (genom klarsyn).

Bad som väcker din inre klarsyn

Ändamål: Stimulera själens öppenhet för intryck och främjar utveckling av ”övernaturliga” förmågor. Blanda minst 3 oljor från urvalet nedanför i badvattnet. Använd 5 droppar av varje.

Syrenolja: Hjälper deg att se tidigare liv, stimulerar synska förmågor.

Citronelle: Främjar ”övernaturliga” förmågor. Häll lite på pannan också medan du badar, för denna olja används av medium och spiritister för att komma i kontakt med själarna.

Mimosa: För kvällsbad, öppnar dörren in till ditt ”övernaturliga” jag. Ha block och penna vid sängen och skriv ner vad du drömmer. Bli inte förvånad om du upplever glimt av framtiden i drömmarna.

En: För psykiskt skydd och rening. Tillsätts alla bad för ökat psykiskt medvetande.

Magnolia: Utmärkt till meditation och utveckling av synska förmågor, fred och harmoni.

Muskot: Främjar klarsyn och utvidgar medvetandet. Använd bara lite!

Och så måste du komma ihåg stearinljus! (Kanske kombinera med riktig färg?)

Blanda ingredienserna i det varma vattnet efter att du har lagt deg i karet. Virvla upp de eteriska oljorna runt kroppen.

Det tredje ögat (STEN) placerar du mitt på din panna, mellan ögonbrynen. Mystiker tror att vår inre klarsyn väcks om vi koncenterrar oss om denna punkt.

Gör du följande övning varje dag, kommer du i alla fall helt säkert att känna och uppleva ditt tredje öga.

Den fungerar så här:

Låt ett ljus brinna, men ställ det så att du kan se det.

Stirra in i lågan, slappna av i ögonen och föreställ dig att ljusets låga återspeglas i din panna mellan ögonbrynen.

Koncenterrera dig på denna punkt i ett par minuter.

Etter en stund blundar du, medan du fortfarande har uppmärksamheten koncenterrad på det tredje ögat, och du låter dina tankar flyta, men försök ändå att begränsa tankeverksamheten.

Skulle tankarna ändå strömma på, så försök att stoppa dem genom att koncenterra dig på andningen.

Räknar du till sju varje gång du andas in, och varje gång du andas ut, kommer du att lugna hjärnan, så att ditt tredje öga kan öppna sig.

Pin It on Pinterest

Share This