The Witch's Library - Your Source for Pagan Information

Kraftdjur

Element | Färger | Vindar | Träd | Stenar | Pentagram

Kraftdjur (mer kommer snart) | Veckodagar | Månfaser | Planettimmar

Kraftdjur, totemdjur eller djurguider ger andlig vägledning, drar dig till dem eller följer dig i den andliga världen. De är inte nödvändigtvis de som du känner dig dragen till, har en fascination för eller vars egenskaper du beundrar, begär eller menar representerar dig. Det är ofta något som du inte skulle tänkt på, något som representerar dig på ett sätt du först känner igen när du fått veta vilket djur det är.

Det är inte ovanligt att ha mer än ett kraftdjur, eftersom vart och ett har sin egen karaktär. Men det är vanligare att ha det om du har en koppling till den ”andra” sidan, om du arbetar med magi, shamanism eller andra andliga ting. De definerade egenskaperna varierar något mellan olika listor, vilket inte är förvånande eftersom alla som söker att förstå djuren och den visdom de ger oss kommer att se olika aspekter av dem.

Kraftdjur

Att komma förbi de uppenbara eller ytliga dragen hos djuren är oerhört viktigt. Att hitta ett kraftdjur bör inte baseras på gissningar för att du gillar djuret. Att göra detta skulle helt sakna syfte och det mest troliga är att du då ignorerar ditt verkliga kraftdjur som kan vara rakt framför din näsa.

Hur hittar du då ditt kraftdjur?

Det finns olika sätt att göra detta. Det mest uppenbara sättet är att vara uppmärksam på djur som upprepade gånger visar sig i drömmar och meditationer.

Du kan också be dem att komma till dig i dina drömmar eller göra en ritual för att be kraftdjuren ge sig till känna för dig.

Den vanligaste metoden är nog att få någon som ser sådana saker att kolla för dig, eller om du arbetar med meditation eller trance, att kolla det själv. Kom bara ihåg att det är sällan det första djuret du stöter på, om det är ditt djur kommer det dyka upp flera gånger.

Ibland kan en resa för att hitta ett djur bli lite skrämmande. Det kan utföra en skenattack eller äta dig. Detta är helt normalt, och inte något som borde skrämma dig från att hitta ditt djur. Om den äter dig i den ”andra” världen, är det för att den joobbar med att ta bort bitar som måste tas bort, vilket gör dig mer hel.

Om du hittat ett djur tidigare i ditt liv, kanske du inte har samma djur nu. Djuren byts ut beroende på dina behov. Det är ganska vanligt att åtminstone ett att stannar permanent, eller kommer tillbaka efter perioder av frånvaro, när du behöver andra djur för att hjälpa dig.

Ibland kan spirituella arbertare behöva gå och hitta ett specifikt djur för att hjälpa sin klient med ett specifikt problem. Detta händer inte ofta, men det är vanligt nog att nämnas i de flesta böcker om shamanism.

Ett annat sätt är att boka ett gratis avtal med mig. Du kan göra det genom att klicka på knappen under.

Pin It on Pinterest

Share This