The Witch's Library - Your Source for Pagan Information

Spådomsspegel

Saker du behöver:

  • Ram där glaset och baksidan kan tas bort (minst 20 x 25 cm)
  • Svart målarfärg med hög glans (inte sprayfärg)
  • Tinner (om rekommenderat på färgburken för borttagning av spilld färg)
  • Målarpensel
  • Tidningspapper

Ta ut glaset ur ramen och lägg det på tidningspapperet. Måla glaset på ena sidan med långa, jämna drag. Det är väldigt viktigt att det inte blir kvar några omålade fläckar över huvud taget (oavsett hur små). Vänta till färgen är torr och sätt tillbaka glaset med den omålade sidan ut.

Hur du använder din spådomsspegel

Spådomsspegel används för att få visioner och svar på frågor. Släck alla ljus innan du börjar, så att rummet är så mörkt som möjligt. Vissa tycker om att ha ett votivljus bakom spegeln i ett kolmörkt rum. Om du har en specifik avsikt, mässa den i huvudet eller viska den gång på gång, till du är helt fokuserad på den och inte något annat.

Man använder en sådan spegel genom att se genom dess yta och inte på den. Stirra in i det svarta. Bilder och färger kommer snart att komma fram. Om denna metod inte känns riktig för dig, föreslår jag att du skippar ljuset och använder ett mörkt lakan eller liknande för att göra ett ”tält” över dig och spegeln.

Några upplever det som svårt att få resultat till att börja med. Det kan ta veckor innan vissa får varsel. Du måste öva dig för att bli bra på detta, som allt annat. Var tålmodig med dig själv, försäkra dig om att du är jordad och ordentligt fokuserad. Hoppas inte bara på att visionerna kommer, förvänta det. Njut dina resor i denna fascinerande form för spådom.

Pin It on Pinterest

Share This