The Witch's Library - Your Source for Pagan Information

Pulverrecept

Änglapulver

Blå talk. Lavendel (fred och rening); sandelträ (beskydd och spiritualitet); kvanne (beskydd och visioner); apelsinskal (kärlek); frankincense (beskydd och spiritualitet). Heligt vatten eller kranvatten för sprayning.

Detta pulver bringar fram änglarnas essens, skyddar mot onda andar och bryter förbannelser. Strö runt altaret, tröskeln till vilken som helst portal, dörr eller fönster. Bränn i rökelsekar för generellt god tur och vifta runt i ett rum med en fjäder. Ladda i ett ljus för att åkalla kärlek och spirituell hjälp. Använd pulvret med ett rosa ljus för att dra till dig vänskap. Använd med ett silverfärgat ljus för änglameddelanden. Bästa dagen att göra detta pulver är söndag i Solens, Månens, Venus eller Merkurius timme.

Aggressionspulver

Chilipulver (beskydd och exorcism); svartpeppar (beskydd och exorcism); svavel (exorcism); dyvelsträck (beskydd och exorcism).

Strö runt ett rum för att komma over känslor som irritation och ilska. Hjälper att avvärja framtidiga gräl och rensar sinnet från alla onda tankar. Om du tycker det är obehagligt att använda svavel, kan du ersätta det med basilika. Detta pulver hjälper dig att rensa huvudet när du upplever negativa känslor. Du kan ersätta dyvelsträck med kvanne (för dyvelsträck luktar absolut horribelt).

Jag rekommenderar inte att bränna det här pulvret i ett rökelsekar, om du använder svavel eller dyvelsträck, då båda lukter förfärligt i lång tid. Det samma gäller det att ladda det i ett ljus. Skulle du villa ladda ett ljus, så välj basilika och kvanne som ingredienser. Bästa dagen att göra detta pulver är lördag i Saturnus timme.

Atlantic City pulver

Röd eller grön talk. Patchouli (pengar); citronskal (lång livstid); jasmin (pengar).

Använd för att förvisa en period med till och med den värsta otur. Strö på stolen din innan du sätter dig för att spela lyckospel. Om tillsatt i en oljebas är blandningen väldigt bra för att smörja in talismaner, sigill, formelpåsar, spelkort osv. Bästa dagen att göra det på är söndag i Jupiters timme, eller torsdag i Solens timme.

Förvisningsrökelse eller pulver

Svart talk. Lagerblad (beskydd och styrka); kanel (kraft); rödvin (styrka); rosenkronblad (beskydd); myrra (beskydd); mynta (beskydd); salt (beskydd).

Låt blandningen torka ordentlig innan du använder den. Strö för att eliminera alla dåliga andekrafter. Bör grävas ner i ett rökelsekar vid din helgedom eller ditt altare under magiska applikationer eller under cirkeln. Används också för okorsning. Bästa dagen för att göra det är lördag i Saturnus timme.

(Okorsning: Då en situation är ogynnsam, anses omständigheterna vara "korsade". Men kom ihåg att det som blev kryssat över en längre tid, inte kommer att bli okorsat på en gång. Tidiga amerikanska häxor brukade säga: "Du blev inte sjuk på en dag, så du kommer inte att bli frisk på en dag." Använd magiska applikationer som bygger eller länkar ihop när du arbetar med hårt korsade energier.)

Gunstig drömrökelse eller pulver

Blå eller purpurfärgad talk. Bergamott (generell succé); citron (rening); frankincense (spiritualitet); iris (spådom); timjan (synske drömmar).

Bränn för att få alla drömmar till att bli verklighet, speciellt de som är hjälpsamma för drömmaren. Hjälper också i clairvoyance. Gnid pulver på pannan och strö under sängen för ultimat effektivitet. Best dagen att göra det på är måndag i Månens timme, eller söndag i Solens timme.

Blandat tillitspulver

Orange talk. Malt muskot (trohet); iris (kärlek); ros (kärlek); patchouli (lust); basilika (för att tillsätta sympati).

En speciell blandning som endast används för att skapa en atmosfär av tillit och förståelse. Bästa dagen att göra den på är fredag i Venus timme.

Kommenderande/Kontrollerande/Tvingande pulver

Brun talk. Kryddpeppar (healing); iris (beskydd och spådom); patchouli (lust); kanel (kraft); sandelträ (önskningar); kryddnejlika (exorcism).

Använd da du arbetar med runemän, elementaler eller jordandar. Bra att strö i vägen för stalkers, misshandlare eller generell ondska. Ladda i svarta ljus för att hålla angripare på avstånd. Bästa dagen att göra det på är tisdag i Mars timme.

Koncentration

Silverfärgad talk. Mastic (Pistacia Lentiscus, psykiska krafter och manifestation); kanel (kraft); myrra (spiritualitet).

Smörj in pannan med en liten mängd för hjälp till att lösa ett problem. Renar sinnet, inspirerar plötslig insikt i ett problem. Strö på spådomsverktyg eller ladda i ditt meditationsljus. Bästa dagen att göra det på är måndag i Månens timme.

Förvirring

Svart talk. Vetiveria (förbannelsebrytande och antistöld); lavendel (beskydd); jalap (beskydd och förbannelsebrytande). Ett bränt, knutet skosnöre.

Förvirrar de som försöker kasta en formel på dig. Bryter alla sorters förbannelser. Fungerar nästan omedelbart. Fungerar bättre då förbannelsen är ny, men det är en god idé att ha lite till hands för nödsituationer. Bästa dagen att göra det på är lördag i Mars eller Saturnus timme.

Modpulver

Blå talk. Blå flaska. Vanilj (mentala krafter); ros (beskydd och psykiska krafter); syren (beskydd); lavendel (beskydd).

Används för att ge stora mängder mod till dem som är rädda eller försagda. Med en oljebas används den för att smörja in ljus och till att ha på sig när man konfronterar skrämmande eller farliga situationer. Bästa dagen för att göra det är söndag i Mars timme.

Dubbel snabb tur rökelse, pulver eller golvtv

Grön talk (tillsätt inte talk till golvtvätt). Patchouli (pengar); ros (tur); enbär (antistöld). En mald pengasedel.

Strö vid din affärsverksamhet, på dörröppningen till ditt hem, runt eventuellt firmamöblemang hemma, eller i din plånbok, handväska eller ficka för att öka turen och succén. Ladda i ljus eller lägg i formelpåsar för pengamagi. Bästa dagen för att göra det är torsdag i Jupiters timme.

Duvhjärterökelse och pulver

Rosa talk. Lavendel (kärlek och lycka); ros (kärlek); blåregn (kärlek); syren (beskydd).

Lugnar rastlösa själar och löser alla hjärtats problem. Förmildrar kärlekskänslor. En bra formellänk för individer som försöker göra sig av med en vana, förändra mentala mönster, eller som är under psykiatrisk omsorg. Bränn i ett rökelsekar för att rena en plats efter ett gräl. Ladda i ljus då du arbetar för någons mentala hälsa, eller för en individ som arbetar med sorgens cykel. Bästa dagen för att göra den är fredag i Venus timme.

Dragande pulver

Blå talk. Jasmin (pengar); viol (tur & önskningar); lavendel (lycka).

Gnid på dina händer och strö runt altaret före åkallan av andarna. Hjälper att attrahera god lycka och assistans i viktiga saker. Assisterar i att stilla nerverna också. Bästa dagen för att göra det är torsdag i Solens timme.

Easy Street

Grön och guldfärgad talk. Kryddpeppar (beskydd); revfingerört (pengar); kryddnejlika (pengar); dill (pengar); ingefära (pengar). Uppklippta bitar av en pengasedel.

Gnid på händer, strö runt firma och hem, och lägg i plånboken eller handväskan för att dra till dig pengamässigt överflöde. Bästa dagen för att göra det är torsdag i Jupiters timme.

Lätt vredepulver

Blå talk. Aska; röd peppar (förbannelsebrytande); ros (tur och beskydd); jasmin (kärlek); sandelträ (beskydd och exorcism); salt (förvisning).

Kasta på eller nära en person som är arg på något du har gjort, för att eliminera alla känslor av fiendskap. Också bra för att komma över hat. Skriv personens namn (som är arg på dig eller en familjemedlem) på en papperslapp. Strö pulver på papperet, rulla till en hård cylinder, och lägg i en plastpåse. Lägg påsen i frysen. Bästa dagen för att göra det är lördag i Mars eller Saturnus timme.

Avund och svartsjukepulver

Blå talk. Pors (gudomlig kärlek); vetiveria (förbannelsebrytande); sassafras (hälsa); rölleka (mod och exorcism).

Lättar känslor av svartsjuka om den placeras på dörren till en du vill ha tillit från. Använd sparsamt. Ladda i ljus för att bryta ett mönster av avund och svartsjuks. Bästa dagen för att göra det är fredag i Venus timme.

Eliminera pengastress pulver

Purpurfärgad talk. Vanilj (mentala krafter); pepparmynta (rening); kanel (spiritualitet); patchouli (pengar).

Gnid på kroppen för att attrahera kärlek och tur i spel. Gör golvtvätt för att sprida runt i huset, för på så sätt avlägsna dåliga influenser som förhindrar succé. Bästa dagen att göra det på är torsdag i Solens, Mars eller Jupiters timme.

Ödepulver

Svart och guldfärgad talk. Svartpeppar (beskydd); drakblod (kraft); rosmarin (beskydd); patchouli (spiritualitet).

Detta är ett okorsningspulver som används för att övervinna kraften hos en stark ouanga eller förbannelse. Sägs vara ett väldigt pålitligt pulver som fungerar snabbt. Bästa dagen att göra det på är lördag i Saturnus timme.

Eldig Passion

Röd och guldfärgad talk. Patchouli (lust); Alruna (lust); mysk (lust).

Ökar din sexualitet. Strö under sängen eller i en ficka på dina kläder. Bästa dagen för att göra det är fredag i Venus timme.

Flyga utan kvast

Blå eller purpurfärgad talk. Citronskal (rening); frankincense (beskydd); myrra (beskydd).

Strö under sängen före du försöker dig på en astralresa, för att hjälpe till med att resa under din drömcykel, eller för att hjälpa med djup meditation. Bästa dagen för att göra det är måndag i Månens timme.

Fyra tjuvars vinäger

Jalap (succé); vetiveria (bryta förbannelser); Aplectrum hyemale (kärlek); Galanga (succé); eller svartpepparbas (förbannelsebrytande); rödvinsvinäger (förbannelsebrytande).

En väldigt populär blandning som har sett många, många säsongscykler i folkmagi. Det påstås att denna blandning driver fienderna från din dörr. Bästa dag att göra det på är lördag i Mars eller Saturnus timme.

Franskt kreolpulver

Purpurfärgad och silverfärgad talk. Syren (beskydd); mysk (kraft); Lager (psykisk kraft); lind (beskydd).

Ett speciellt pulver designat för att få dina drömmar att bli verklighet. Hjälper med att tolka drömmar profetiskt. Gör en drömpåse för att lägga under kudden innan du sover. Bästa dagen att göra det på är söndag i Månens timme.

Vänskapspulver I

Röd talk. Myrra (healing och spiritualitet); ros (kärlek); syren (beskydd).

Drar till sig många nya vänner. Används i glamorier för att hjälpa dig att verka attraktiv i andras ögon. Väldigt bra för potentiella älskare. Använd i kärleksformler eller formelpåsar. Ladda i ljus innan du börjar på en ny skola, i ett nytt jobb eller annat nytt möte. Bästa dagen att göra det på är fredag i Venus timme.

Vänskapspulver II

Röd talk. Fotspår i jord; pathcouli blad (fertilitet); kanel (kärlek och succé).

Ökar magnetism. Drar andra till dig och gör det lättare för vänskap att utvecklas. Strö runt hemmet, affärsverksamheten, eller i ditt skåp på skolan. Bästa dagen att göra det på är fredag i Venus timme.

God affärpulver

Grön talk. Frankincense (exorcism och beskydd); tonkabönor (pengar och önskningar).

Bränn i ett rökelsekar då affärerna går dåligt. Sägs ge tur och finansiell vinst. Hjälper affärer och tur. Bästa dagen att göra det på är torsdag i Solens eller Jupiters timme.

Great Rite pulver

Blå talk. Sandelträ (önskningar); salvia (önskningar); ros (kärlek); apelsinskal (kärlek); jasmin (kärlek).

Bränn eller sprid i rum där älskare ska mötas, för att behaga de goda andarna och öka sexuellt medvetande. Vidunderlig för älskare och den Stora Riten. Bästa dagen för att göra det är fredag i Venus timme.

Hälsopulver

Grön och Blå talk. Ros (kärlek); nejlika (healing); citron (healing); gardenia (healing).

Används för att smörja ljus, talismaner, eller vad som helst som hör till healing ritualer. Bästa dagen för att göra det är söndag i Solens timme.

Hekates pulver

Svart talk. Järnfyllningar eller pyttesmå spikar; belladonna eller besksöta (beskydd); lite svart hästhår eller svart katthår.

Beskyddar dig mot alla dåliga/onda formler. Strö på altaret före du utför Z. Budapests "Send Him A Nightmare" formel. Lägg lite på golvet också. Ypperlig för användning mot stalkers, misshandlare och kriminella. Bästa dagen att göra det på är lördag i Saturnus timme.

Örtpulver

Grön talk. Basilika (sympati); oregano (beskydd); salvia (lång livstid); timjan (healing); citron (lång livstid).

Ger god tur i spel och kommer att öka minnet till var och en som bränner det. Också ofta använt som hälsopulver. Använd i dockor eller håla ur en liten del av en potatis, häll i pulvret, lägg i en papperslapp med den sjuka personens namn på, plugga igen hålet och gräv ner den i trädgården medan du säger:

"Medan denna potatis ruttnar, ska sjukdomen försvinna."

Bästa dagen att göra det på är lördag i Saturnus timme (om det ska användas till förvisning) eller söndag i Solens timme (om det ska användas till healing).

Hög Besegring

Grön och röd talk. Jalap (pengar, kärlek, succé och lycka); vetiveria (kärlek, tur och förbannelsebrytande); bergamott (pengar).

Ett väldigt kraftfullt verkningsmedel för att dra till sig rikedom, prestige, ära, kärlek och hälsa. Använd generöst för önskad förändring. Snabbverkande blandning. En av de bästa oljorna/pulvren för goda arbeten. Bästa dagen att göra det på är torsdag i Jupiters timme.

Jobbskyddspulver

Röd talk. Mysk (kraft); chilipulver (styrka); tobak (beskydd); pulveriserat nyhetstryck.

Strö runt chefens kontor och ditt eget område på jobbet. Tvingar din överordnade att låta dig vara i fred. Stoppar trakassering. Används också i privatlivet för att få motta snällhet och omtanke. Bästa dagen att göra det på är torsdag i Jupiters timme.

Jungelpulver

Röd och guldfärgad talk. Kanel (succé); Jalap (beskydd); vitt sandelträ (beskydd).

Används för att avvärja förbannelser. Använd sparsamt. Ladda i ljus för att förvisa stalkers och avvärja negativitet. Inte för noviser. Bästa dagen att göra det på är tisdag i Mars timme.

Fruns förtrollning

Purpurfärgad talk. Vanilj (kärlek och mental vighet); ros (kärlek); jasmin (pengar); en bit korall; guldglitter.

En favorit bland damer för att öka och försäkra sig om finansiell vinst. Bästa dagen att göra det på är måndag i Månens timme.

Juridisk assistanspulver

Svart talk. Jalap (beskydd); Galanga (beskydd); kryddnejlika (beskydd); salvia (beskydd och visdom); rosmarin (beskydd); piptobak (rening).

Väldigt kraftfull i formelarbete för att brännas i rökelsekar tillsammans med ett svart ljus och salt. Strö i dina skor före möte i rätten. Används endast för att vinna rättegångar och övervinna juridiskt trassel. Bästa dag för att göra det är torsdag i Mars timme.

Magnetismpulver

Blå talk. Sexton delar träbas, 8 delar frankincense (beskydd); 4 delar sandelträ (önskningar); 2 delar myrra (healing); 4 delar kanel (kraft och succé); 2 delar iris rot.

Väldigt magnetisk blandning som används för att attrahera goda andar. Attraherar kärlek, kraft, tur och pengar. Använd före signeringen av ett viktigt kontrakt, en intervju, då du ska köpa en bil etc. Utmärkt för att ladda i ljus för succéformler. Bästa dagen att göra det på är söndag i Solens timme.

Meditationspulver

Purpurfärgad talk. Lavendel (fred); kanel (spiritualitet).

Hjälper att utveckla koncentration och kreativitet. Använd det alltid när du förbereder dig för meditation. Bränn i rökelsekar i rummet innan du mediterar. Strö i din meditationsstol. Bästa dagen för att göra det är måndag i Månens eller Venus timme.

Penga-/Succépulver

Silverfärgad talk. Patchouli (pengar och fertilitet); kanel (succé); järnört (pengar).

Ett bra laddningspulver som sägs magnetisera ljus. Tillsatt i en olja, används det för att välsigna ljus före en ceremoni. Tillsatt i heligt vatten eller alkohol, används det till att torka rent ett altarrum. Strö det i plånboken. Bästa dagen för att göra det är torsdag i Jupiters timme.

Pow-Wow Gretchyn

Ros; gardenia; stor öppen säkerhetsnål; mindre säkerhetsnålar; glaspärlor (valfritt).

Ännu en populär blandning. Tillsatt i en bärolja är det en bra blandning som ger tur och gott öde till troende. Strö pulver generöst då du känner dig deprimerad. Blanda säkerhetsnålar och pärlor i pulvret. Trä pärlor och mindre säkerhetsnålar på den stora säkerhetsnålen. Bär på din vänstra axel för att avleda skadliga energier. Bästa dagen att göra det på är lördag i Saturnus timme.

Beskyddande väggpulver

Svart talk. Drakblod (beskydd); frankincense (beskydd); myrra (beskydd); salt (beskydd).

Hjälper att skydda användaren mot alla magiska angrepp eller oväntade bakslag. Förhindrar andra från att kasta en ond förbannelse mot dig. Strö runt ett rum för att hjälpa till med att parera förbannelser. Placera vid alla fönster och dörrar. Ladda i ljus för att använda i skyddsformler. Ladda i ett vitt ljus och placera ljuset utanför ditt hem för att hålla folk bota från egendomen. Bästa dagen för att göra det är lördag i Saturnus timme.

Synsk medvetandepulver

Silverfärgad eller purpurfärgad talk. Vildkaprifol (psykisk kraft); ros (psykisk kraft); geranium (beskydd).

Hjälper att öka ditt naturliga klarsyn. Vissa säger att användning av detta pulver hjälper att öppna kommunikation mellan dig själv och Anden, vilket låter positiva vibrationer arbeta med dig. Strö under din säng, lägg en påse under din kudde, eller bränn i ett rökelsekar i ditt sovrum innan du ska sova eller före du använder ett spådomsverktyg. Strö i den ask eller väska där du förvarar dina spådomsverktyg. Placera på din stol innan du börjar en läsning för en klient. Bästa dagen för att göra det är måndag i Månens timme.

Synsk drömpulver

Ljusblå talk. Mysk (kraft); iris (spådom); ambergris (psykisk kraft); pepparmynta (psykisk kraft); lavendel (sömn).

Ökar psykisk kraft och hjälper dig att minnas drömmar i sin helhet. Fungerar väldigt bra i ett laddat ljus. En trevlig sidolinje: Exponerar bedrägliga personer som arbetar mot dig. Bästa dagen för att göra det är måndag i Månens timme.

Åter till avsändare pulver

Gul talk. Ros (beskydd); frankincense (beskydd); vetiveria (förbannelsebrytande); vildkaprifol (beskydd); kvanne (förbannelsebrytande); tistel (förbannelsebrytande).

Används för att bryta förhäxningar eller för att beordra onda andar att returnera till deras sändare. Ladda i ljus då du utför magi för att ta fast kriminella, för att stoppa misshandel, eller returnera negativa energier som har sänts till dig. Bästa dagen för att göra det är lördag i Saturnus timme.

Helig aska

Silverfärgad talk. Vitt pergament papper; kanel; sandelträ; afrikansk fiol (alla för spiritualitet).

Bränn det vita pergament papperet i en skål. Krossa askan. Tillsätt örterna. Blanda väl. Förvara i en lufttät behållare. Använd för smörjning före en begravning, vid Samhain, eller på askonsdagen. Bästa dagen för att göra det är söndag i Månens timme.

Stalkerpulver

Svart talk. Dyvelsträck (exorcism); chilipulver (exorcism); nässla (för att flytta undan); mistel (jakt och exorcism); belladonna eller besksöta (exorcism); och en nypa svavel.

Strö i vägen för den du vill få att sluta störa dig. Placera också på fönsterkarmar och ingångstrappan. Får folk att vända när det kommer i kontakt med luften. Bästa dagen för att göra det är lördag i Saturnus timme.

Sött äktenskappulver

Gul talk. Vanilj (kärlek); kyndel (healing, förbannelsebrytande); vetiveria (kärlek, antistöld, förbannelsebrytande); pingstlilja (kärlek); myrten (kärlek); basilika (sympati); vitt socker (harmoni).

Bringar harmoni till ett stormfullt äktenskap. Strö under sängen eller i det rum der grälen oftast sker. Bränn i ett rökelsekar i sovrummet om natten då du lägger dig. Ger sinnesro. Tillsätt i en olja och smörj in vita ljus. Bästa dagen för att göra det är fredag i Venus timme.

Söt ande pulver

Purpurfärgad talk. Kanel; tonkaböna; patchouli; vanilj; lavendel; gardenia; vetiveria.

Designat för att dra goda andar till användaren och hjälpa till med att frambringa psykisk kraft. Använd på kroppen (genom att tillsätta en liten mängd olja) och på altaret. Tillsätt till rökelse för att bränna i ett rökelsekar för att rensa ett rum. Blanda med heligt vatten eller olja för att smörja in ljus. Placera i påse och lägg bland dina rituella kläder. Bästa dagen för att göra det är söndag, måndag och onsdag i Månens timme.

Succépulver

Guldfärgad talk. Violrot (beskyddar succé och drar kraft); frankincense (tur); vetiveria (tur och pengar); sandelträ (önskningar); lobelia (karriär succé); guldglitter.

Hjälper att knuffa bort dem som hindrar dig från att stiga upp till succé. Stoppa skvaller ont snack. Ladda i ett ljus då du kastar en formel för löneförhöjning, bättre anställning eller bättre arbetsatmosfär. Fungerar bra i pengaformler. Bästa dagen för att göra det är torsdag i Jupiters timme.

Pulverrecept

Pin It on Pinterest

Share This