The Witch's Library - Your Source for Pagan Information

Planering av ditt magiska pulver

Vad ska pulvret användas till?

Är detta en engångssituation, eller behöver du en större mängd för att använda till flera ting (som ett spirituellt reningspulver)?

Har du tid att beställa specialingredienser, eller behöver du göra pulvret på en gång? I så fall, vilka ingredienser kan du ersätta de du inte har med?

Planering av ditt magiska pulver

Vill du tillsätta en signaturingrediens? Vissa magipraktiserande tillsätter en signaturingrediens, något som innehåller deras essens och förenar pulvret med deras energifält eller vibration. Till exempel tillsätter några lite malt silver i alla sina pulver som signatur.

Beroende av vad pulvret ska användas till, vilken månfas, dag eller planettimme är passande för att göra vilket pulver?

Vill du tillsätta energin från en speciell gudom, ett kraftdjur eller ett element till pulvrets essens? I så fall, vilka korrespondenser fungerar bra med denna/detta gudom, kraftdjur, element eller ande?

Vill du använda energin hos ett magiskt alfabete eller runsymbolerna för aktiveringen av ditt pulver? I så fall, kommer runandarna att vara komfortabla med andra energier du kan tänkas använda?

I tillägg till dessa beslut, kan du villa skriva en specifik formel eller ritual, designad för pulvrets utveckling och senare bruk.

Pin It on Pinterest

Share This