The Witch's Library - Your Source for Pagan Information

Kostnad och tillgång

Planering | Kostnad & Tillgång | Göra egna | Pulverrecept

Än om du inte har råd att köpa ett par av ingredienserna i ett recept på magiskt pulver? Lär dig att ersätta dem. Det skadar dig inte, och kommer inte att förstöra ditt pulver. Scott Cunningham’s Encyclopedia of Magickal Herbs (Llewlyn, 1985) är en utprovad och säker ”måste ha” sak för alla magiska personer. I denna bok anges hundratals magiska ersättningar.

Än om du inte kan få tag på tonkabönor, och du behöver dem NU? Lär känna mataffären och hälsokostbutiken väl. Om du vill göra ett pulver, och inte vet vad du ska använda, kan du leta igenom butikshyllorna och välja det som känns rätt. Du kommer att bli överraskad över vad du kan komma upp med.

Om du är i verklig knipa, kan du använda rökelsekoner på burk, mala dem, och använda pulvret ihop med dina naturliga ingredienser. Jag vet att puristerna ryser, men det fungerar. Många mataffärer har blomsteravdelningar också.

Om du vill göra magiska pulver av färska ingredienser, måste du skära upp dem i väldigt små bitar och låta dem torka. Använd ett rivjärn för många frukter och grönsaker. Lägg bitarna på kökspapper och låt dem torka. Byt ut papperet när det behövs. Bind sånt som koriander, persilja och andra bladväxter i små buketter och häng dem på en stång som du har satt fast på köksväggen med billiga kopphållare. Även om några använder mikron för att torka sina örter, kan jag inte få mig själv att göra det. Jag vet inte vad mikrovågorna gör med örterna och deras egenskaper.

Du kommer säkert att hitta andra saker du vill kombinera med oljor och pulver, eller använda separat. Till exempel salt, brunt socker, vanligt socker och honung, men också de berömda Florida vattnen. I Pow-Wow magi häller man salt på en fiendes väg, i deras fotspår, eller ännu bättre, på deras underkläder (jag skämtar inte). Honung, brunt och behandlat socker är väldigt bra ingredienser för att söta en situation. Du kan också forma brunt socker och olika örter till en läkande docka.

Pin It on Pinterest

Share This