The Witch's Library - Your Source for Pagan Information

Tilpasset amulett for å støtte ditt firma

Skulle du ikke ønske at det fantes en slags magisk Mojo du kunne få for å hjelpe deg og din virksomhet med å vokse?

Har du noen gang følt at du ønsker noe spesielt for å støtte deg og din bedrift?

Oss kvinner har mistet kontakten med mange av de gamle visdomstradisjoner som visste at det var viktig å støtte den feminine stryken. Det er den samme kraften vi trenger i dag for å skape de liv og bedrifter vi ønsker å ha. Historisk sett hadde våre søstre bunter eller amuletter rundt halsen, nær sine hjerter. De inneholdt materiale med elementære egenskaper for å støtte deres innsats og lette deres prøvelser.

Ved å bruke min egen åndelige tradisjon av heksekunst har jeg laget en moderne versjon av amuletten for deg og meg. Jeg har laget dem med den kvinnelige gründeren i tankene, spesielt tilpasset for å støtte dine ønsker, dine mål for året og for å hjelpe deg å overvinne de hindringer du ønsker å overvinne for å komme dit.

For meg er en amulett et magisk objekt laget for å støtte deg på et bestemt område i livet. Amuletter er en kombinasjon av magiske egenskaper og en fysisk påminnelse for deg.

Confidence, courage, grounding and stress reduction.

Denne amuletten ble laget for å støtte brukeren i å overvinne synlighetsutfordringer. Den ble sendt til en vellykket, kvinnelig gründer i USA.

Persistence, finding support, time-management, and energy.

Denne ble laget for en veileder som ønsker å fullføre sin første bok, og den er for utholdenhet, å finne folk til å hjelpe henne, å ta seg tid til å skrive, og å ha energi til å gjøre det.

Flasken er laget av glass med en kork. Den er hengt på en lærreim med en øyekrok og en ring. Den kan bæres komfortabelt innenfor din genser, eller bli mer utsmykket for å bæres på utsiden.

Jeg lager disse amulettene med runer, urter, steiner, og oljer med bestemte egenskaper. Hver amulett er spesialtilpasset, så jeg må snakke med deg før du kan kjøpe en. Jeg bruker mine 20+ års erfaring for å få dem helt riktig for deg og ditt firma.

Dette er ikke en av disse utforskingssamtalene ment å selge deg noe dyrt, fordi det er ikke hvordan jeg gjør ting. Jeg vil foreslå en løsning, men det blir ikke noe press. Vi skal snakke med hverandre og jobbe med å finne best mulig løsning for deg og ditt firma.

Du kan velge å lage din amulett selv, og jeg vil da sende deg instruksjonene for å gjøre det. Eller du kan velge å be meg om å lage den for deg, ved å bruke min erfaring i feltet. Uansett vil du ende opp med et resultat, og hva dette er vil være ditt valg.

Pin It on Pinterest

Share This