Sulten Blå Hærfugl

kr 2 540,00

Da jeg satte meg ned for å planlegge min 12. fugl, kom jeg over Hærfuglen og syntes den så fantastisk med disse fjærene på toppen av hodet. Det er nesten som den har på seg en krone. Jeg bestemte meg for å bruke komplimentærfargen til oransje for denne.

Meldingen Hærfugl har til deg er å bære din «krone» på en god måte, å synge din egen sang og komme inn i din egen personlige kraft. Å benytte deg av gammel visdom for å få råd, og å koble deg til jorden når du trenger balanse. Hærfuglen er knyttet til solen, så å tilbringe tid i sollys kan være en måte å rense deg selv. Det taler også om å hedre din indre timing samt å gjøre raske bevegelser og ta raske beslutninger. Hvis du trenger å unnslippe, er dens forslag en sprint, å grave tunnel, eller når det er nødvendig, bruke lukt eller høy lyd for å avskrekke trusselen.

Å ha denne på veggen kan hjelpe deg med å ta eierskap over din indre kraft og å minne deg på å ta på deg «kronen».

Trykk finnes her

Varenummer: sb12-haerfugl Kategorier: , , , Stikkord: , ,

Beskrivelse

Strange Birds - 12 - Sulten Blå Hærfugl av Linda Ursin

Størrelse: 30,3 x 22,6 cm

Da jeg satte meg ned for å planlegge min 12. fugl, kom jeg over en Hærfugl og syntes den så fantastisk med disse fjærene på toppen av hodet. Det er nesten som den har på seg en krone. Jeg bestemte meg for å bruke komplimentærfargen til oransje for denne.

Meldingen Hærfuglen har til deg er å bære din «krone» på en god måte, å synge din egen sang og komme inn i din egen personlige kraft. Å benytte deg av gammel visdom for å få råd, og å koble deg til jorden når du trenger balanse. Hærfuglen er knyttet til solen, så å tilbringe tid i sollys kan være en måte å rense deg selv. Det taler også om å hedre din indre timing samt å gjøre raske bevegelser og ta raske beslutninger. Hvis du trenger å unnslippe, er dens forslag en sprint, å grave tunnel, eller når det er nødvendig, bruke lukt eller høy lyd for å avskrekke trusselen.

Å ha denne på veggen kan hjelpe deg med å ta eierskap over din indre kraft og å minne deg på å ta på deg «kronen».

Som de andre i serien ble den laget i akvarell og tusj på akvarellpapir.

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner 30,3 × 22,6 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Pin It on Pinterest

Share This